Anket Vefatınızdan sonra eşinizin başkasıyla evlenmesini ister miydiniz ?

Vefatınızdan sonra eşinizin başkasıyla evlenmesini ister miydiniz ?

• Evet

OY: 37 45,7%
  • Hayır

OY: 44 54,3%

• Ankete Katılan
    81
İsterim ama bir şartla cocuklarimi annem buyutecek o babalık görevlerini yerine getirecek bir adamdır zaten o konuda tam üstünden tam veriyorum kendisine asla evlendi diye kızlarımızi yalnız birakmaz sadece fitrati na uygun değil essizlik evlensin el eline düşmesin

Hayır çünkü çocuklarım üvey anne elinde büyüyecek içim rahat etmez gözüm arkada kalır.
Hem kıskanırım ben yaa benden sonra başkasıyla düşünemiyorum.

evlenip evlenmemesi umrumda olmaz zaten ölüp gideceksin nerden bileceksin. sadece çocuğuma kaynana veya üvey annenin bakmasını istemem. sadece annemin bakmasını isterim.

Gerçekçi olmak gerekirse erkek ölürse kadın tek başına hayatını sürdürür de erkekler yapamaz.
Ben geri dönmeyeceğime göre evlense benim için ne fark eder. Kendi tercihi nasılsa öyle yapsın derim.

Hmmm zor soru... Öleceğim zamana göre değişir. Şimdi ölürsem çocuğumuz cok küçük evlenmesin. Şöyle yaş yetmiş iş bitmiş zamanımızda ölürsem ne hali varsa görsün :)) o yaştan sonra yapilin evlilikler biraz bakıcı usulü oluyor aşık olacak hali yok nasıl olsa :))

Herkesin dediği gibi çocuklarımı anneme versin de naparsa yapsın
Hatta 40 ımı bile beklemesin ne gerek var gitsin evlensin
Yasımı tutsa nolur zaten toprak olcam

+1234456789 katiliyorum

Onunda benimle ölmesi lazım yoksa hortlar korkudan öldürürüm

Isterdim kii beni cok arasin hem omur boyu bekar kalacak degl ya mutlaka evlenir erkekler vefasiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…