• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vejeteryan olup da kilolu olan var mı?

hebelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
8
0
86
39
Konya
ben laktovejeteryanim yani et(inek, balık,tavuk....vs) ,yumurta yemeyip sadece süt süt ürünleri yiyen biriyim:D ama tombiklikte üstüme yok.. böyle olan başka biri daha varmı hep vejetrnlık iyidr diyolar ama gerçekte öylemi ayrıca vejetryn olup proteinlerini nerden aldıklarını nasıl bi diyet uyguldklrnı da yazarlr paylaşırlrsa sevnrmcokacimcoook

et ürünleri tüketmemek b ve b12 vitamini eksikliğine neden olur. hafıza problemleri yaşarsınız. dikkatli olun.

bende vejeteryanım 168 boy 58 kilo kurtulamıyorum bu kilolardan...çok değil ama yinede sinir bozucu

Merhaba arkadaşlar,
Eşim de ben de vejeteryanız. İkimizin de kilosu biraz fazla ama çok değil. Hemen her zaman 3-5 kilo fazlamız oluyor ama dikkat edersek verebiliyoruz.
Ben b12 eksikliğiyle başa çıkabilmek için bol yumurta tüketmeye çalışıyorum. Ama bu tabii laktovejeteryanlar için imkansız. Ama bol peynir ve yoğurt ile bu sorun rahatlıkla çözülebilir diye düşünüyorum. Veganlar için hayat biraz daha zor sanırım ama onlar biraz daha bilinçli oluyor yedikleri konusunda :)))
Bir de bol bol bakliyat tüketiyoruz haliyle. Belki de bu nedenle çok artmıyordur kilomuz. Yoksa ikimiz de gırtlağımıza çok düşkünüz :) Herkese sağlıklı beslenmeler dilerim :)

ben laktovejeteryanim yani et(inek, balık,tavuk....vs) ,yumurta yemeyip sadece süt süt ürünleri yiyen biriyim:D ama tombiklikte üstüme yok.. böyle olan başka biri daha varmı hep vejetrnlık iyidr diyolar ama gerçekte öylemi ayrıca vejetryn olup proteinlerini nerden aldıklarını nasıl bi diyet uyguldklrnı da yazarlr paylaşırlrsa sevnrmcokacimcoook

Ben de aynı dertten muzdaribim.. Ama ben tavuk yiyebiliyorum, sadece yumurta kırmızı et ve balık yiyemiyoum.
Normalde de çok iyi beslenmiyorum, sanırım benimki beslenme düzensizliği ile alakalı bir şişkoluk :1:
Diyet de yapamıyorum, çok iradesizim.. Şişko geldim şişko gitcem heralde :27:

ben de lakto-ovo vejetaryenim. ymurta ve süt ürünleri tüketiyorum yani. ama dönem dönem kilo sorunum oluyo.gerçi oluyo dediğim 3 kg alıyprum sonra veriyorum. o da abur-cuburu abarttığım zamanlarda. yoksa normal yemek yediğimde pek artmıyo kilom.idealin de altındayım hatta.

Back
X