Vejeteryan olup gebe olanlar burda toplanalım mı :))

Pitircik81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
1.148
612
herkese selam ,henuz gebelıgım net degil idrarda çıktı ama yarın kan tahlılı yaptırcam ,vejeteryan gebeleikte ne gibi sorunlar çıkar ben et ve et ürünlerini asla yiyemiyorum.peynır ,yumurta yogurt sut tuketıyorum ama et urunu hayatta yemedim bilen varsa bu başlık altında paylaşalım istedim herkese teşekkürler şimdiden

Ben de kırmızı et ve tavuk eti yemiyorum. Sadece balık yiyebiliyorum. LifeCo diye bir merkez var orada bir doktora sordum. Baklagilleri düzenli yemem gerekiyormuş. Demir için de kuru meyveler iyi. Bunlara dikkat ediyorum. Yarın tam kan sayımı yapılacak. Belli olacak artık.

bende varım iki yasını ğeçti cnm zor bi gebelkti... şimdi etle arası yok...

Ben de kırmızı et ve tavuk eti yemiyorum. Sadece balık yiyebiliyorum. LifeCo diye bir merkez var orada bir doktora sordum. Baklagilleri düzenli yemem gerekiyormuş. Demir için de kuru meyveler iyi. Bunlara dikkat ediyorum. Yarın tam kan sayımı yapılacak. Belli olacak artık.
en azından balık yiyor mussunuz ben onu yıyemıyorum.bu arada kan testım pozıııtıf çıktı :) ama ılk gunden sarsıldım çok zormuss yaa

hadı yaa sana ılaç takviyesi yaptımı dr kaçıncı ay basladın ilaçlara ,balık hapı vss

X