- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Yasi 5 yasinda..Bir evlat anneye daha muhtaç değil midir?
Yanlış anlama benim bildiğim bir konu değil de yaşı çok küçükse psikolojisi daha çok bozulmaz mı bebenin?
5 yasini icinde.çocuk kaç yaşında ?
İyi de o yaşta zaten kimden yüz bulursa onu istiyor bebeler.Yasi 5 yasinda..
Anneye muhtaç ama benim cocuk babayi istiyor..
Beni aldatmadimavi dalgalar yeniden evlendiğimde çocuk ayak bağı olmasın diye vermeye çalışıyorsun belli ki
hem de seni döven aldatan daha önce en kötü caniliklerini anlattığın adama çocuk emanet edeceksin
lafa gelince hepiniz iyi annesiniz
hamile olmaktan korkan kadına başka bir konuda sallayacaklarına
dünyaya getirip koca derdinden doğurduğu evladından vazgeçenlere bi bakmalılar!! yazık
bence ani karar verme. çocuğu önce çocuk psikoloğuna götür. ilerleme oluyo mu bak. baktın çocukla baş edemiyosun bi hafta babasına bırak. bak bakalım seni özlüyor mu ne yapıyor. bi haftadan sıkıntı olur mu acaba bilemedim şimdi. ama konu sahibi senin durumun da zor. velayeti verecek kadar bıkmışsın5 yasini icinde.
Beni aldatmadi
Eski eş .yeniden evlenemem degil sorunn.
Sorun benim cocugun hircinliklari ..
Dnlemiyor beni..herseyi uzaktan konuşmak cok kolay ..
Ama yasayan bilir..
Derdim evlilik diye bir teşhis koydunuzya..pes dogrusu..mavi dalgalar yeniden evlendiğimde çocuk ayak bağı olmasın diye vermeye çalışıyorsun belli ki
hem de seni döven aldatan daha önce en kötü caniliklerini anlattığın adama çocuk emanet edeceksin
lafa gelince hepiniz iyi annesiniz
hamile olmaktan korkan kadına başka bir konuda sallayacaklarına
dünyaya getirip koca derdinden doğurduğu evladından vazgeçenlere bi bakmalılar!! yazık
Cok yoruldum..bence ani karar verme. çocuğu önce çocuk psikoloğuna götür. ilerleme oluyo mu bak. baktın çocukla baş edemiyosun bi hafta babasına bırak. bak bakalım seni özlüyor mu ne yapıyor. bi haftadan sıkıntı olur mu acaba bilemedim şimdi. ama konu sahibi senin durumun da zor. velayeti verecek kadar bıkmışsın
Dovuyorsa bosasin.
Aldatmaya bir yonde katlanabilir ama dayak katlanilmaz bisey anladiniz mi?
Bende esimden siddet gordum oyleki akli dengem bozulacakti .
Sonunda dayanamadim bosandim.
Ailem ikna olmadi ama napayim ben dimdik durdum bosandim.
Hergun beni dovuyirdu hergun.
Etmedigi hakaret kalmiyodu.
Benim bedenimden morluklar eksik olmadi.
Ama bizim gerizekali toplumumuz anlamiyor iste barissan cocuk var deyip.insani igneliyor sanki ben keyfimden bosandim..
Benim burda konum var .
Eski adima.
Cok zorluklar cektim annem bile bana kiziyor o cocuk nolacak diye.
Adam beni sakat birakacakti kimsenin umrunda bile degil ya.
Millet anca konusuyor.
Neyseki yavaa yavas toplandim hatta onca seyden sonra birinden bile hoslaniyom.
Ama bu swfer iyice tanimadan kimswyle evlwnmicem.
Evlilik zor egwe swni anlamayn sana wza eden bir wsin varsa zorr..
Ins. Canim umudum var ama korkuyorum.
Ins. Iyi borisi cikar ne bileyim ya.
Cok zor bu devirde esine sadik bir adam bulmak .
Hic evlenmesemde olur ama iste evin olcakki.
Cocugum yeni yeni kendini topluyor .
Yavrum .onun nasil etkilendi psikolojisi.
Onun yaninda dovuyordu beni .
Her dovdugunde cocuk koşe bucak etrafa kaçiyordu.
Ama nerdee bunu anlayacal insanlara laf anlatmak zor.bosanan insanlara maalesef kotu bakiyorlar boyle kucimsuyor gibi .
Pekde takmiyorum kinayanin basina gelir.
Kimswyi kinamayacaksin..
seni istemeyen çocukla da zor. çocuk disiplinli tarafdansa arada her istediği yapılan baba tarafına güveniyor çocuk aklıyla. bilmiyorum eğer velayet verecek kadar kötü duruma geldiysen kısa bir süre bırak bakalım takılsınlar baba oğul. tamam adam psikopatmış da bu kadın ne yapsın şimdi. çocuğuna vurdu mu bu adam şimdiye kadarCok yoruldum..
Ben ugrassamda psikolaga da goturdum.
Sorun yok dedi..
Ben ugrasiyorum cocugum beni sevsin ..
Disiplinli olsun..
Ama her konuşmasinda babasina guveniyor babama diyim seni dovsun diyor..
Bunlari artik kaldiramiyorum..
Ben onun icin kendimden vazgectim..
Heeeeyi feda ettim ..
Ama yok o babasina cok duskin her sozunde baba var..
Benim durumumda cok kötü..
Ben hiç cocugum uzulmesin istedim ama onun yasadigi psikolojosi duzelsin istiyorum ben cirpiniyorum ama babasina gidiyor yine ayni..
Ilerde buyuyecek ..
Hep herseyde babasina soyleyecek..
Ben napicam ..
Onun teröru bana ben hiç vurdugunu gormedim simdiye kadr..seni istemeyen çocukla da zor. çocuk disiplinli tarafdansa arada her istediği yapılan baba tarafına güveniyor çocuk aklıyla. bilmiyorum eğer velayet verecek kadar kötü duruma geldiysen kısa bir süre bırak bakalım takılsınlar baba oğul. tamam adam psikopatmış da bu kadın ne yapsın şimdi. çocuğuna vurdu mu bu adam şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?