• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Velayet

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
30
Arkadaşlar merhaba buraya defalarca yazdim kizim suan 1.5 yasinda ilk mahkememiz goruldu ve ilk karar cocugumun bende kalmasi ve yatili gitmemesi baba sadece haftada bikez bi kac saatligine gorebilir diye cikti karar cok sukur sorum şu ki mahkemem atildi 3 ay sonrasina bu karar degisirmi ilk karar yani nekadar onemlidir yatili verirmi sonradan

Arkadaşlar merhaba buraya defalarca yazdim kizim suan 1.5 yasinda ilk mahkememiz goruldu ve ilk karar cocugumun bende kalmasi ve yatili gitmemesi baba sadece haftada bikez bi kac saatligine gorebilir diye cikti karar cok sukur sorum şu ki mahkemem atildi 3 ay sonrasina bu karar degisirmi ilk karar yani nekadar onemlidir yatili verirmi sonradan
Vermez.

Sana verilir diye biliyorum
Daha çok küçük bebek çünkü

Vermezler bebegin daha cok kucuk.
Hafta sonlarida babasi gordugu zaman iciniz rahat olsun diger konuda evhamlanmistiniz.Siz nasil annesiyseniz oda babasi cocugunu gormeye hakki var.Diger konundan soylediklerime dayanarak soyluyorum.Anne baba birbirinden ayrilir ama cocuklar ayrilmaz.

Hafta sonlarida babasi gordugu zaman iciniz rahat olsun diger konuda evhamlanmistiniz.Siz nasil annesiyseniz oda babasi cocugunu gormeye hakki var.Diger konundan soylediklerime dayanarak soyluyorum.Anne baba birbirinden ayrilir ama cocuklar ayrilmaz.
Aslaa babasidir gorsun ama bildiginiz gibi bi yasam tarzlari yok cocugu koye goturecek evde ergen bi oglan var annesi deseniz hergun gezmede kizimida goturur yannda atar bi koseye yani kim kime tum tuma Allah korusun neler duyuyoruz aklim cikiyo ki kizini gel gor dememe ragmen 1 lira maddi yardimi gectim manevi destegi bile olmadi sirf beni uzmek ve elinde tutmak icin arada cocukla tehdit eder okadar sirf beni uzmek icin yapiyorlar yoksa istememmi baba ssvgisini gormesini

Soz konusu olan adam hamileyken banane cocugundan diyip beni tekmeleyerek dovmus bi adam nasil guvenebilirim ki

Aminn Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin acaba kararda degisiklik olurmu yatili verirmi diye korkuyorum
Henüz olmayan şeyler için endişelenmeyin bence. Anne yüreği kolay değil elbette. Ama şu an en önemli şey bebeğinizin sağlıklı ve yanınızda olması. Allah yardımcınız olsun.

Sizin adiniza cok üzuldum cok haklisiniz ozamn dusuncenizde
Neler yasatti inanin cok zor aldatti dovdu ac birakti herseyimizi babam odedi eve bakmazdi benm halimi goren babam hungur hungur agladi bu caresizlik nasi anlatilirki

Neler yasatti inanin cok zor aldatti dovdu ac birakti herseyimizi babam odedi eve bakmazdi benm halimi goren babam hungur hungur agladi bu caresizlik nasi anlatilirki

Kurtulduğunuza sevindim. Velayetin babaya verileceğini sanmıyorum, görmese de olurmuş gerçi böyle pislik bir adamın birkaç saatlik babalığı da eksik kalsın. Avukatınız var mı, görüştünüz mü bu konuyu? Belki sizinle beraber görebilmesi, yanınızdan alıp götürememesi için bir karar falan çıkabilir. Hukukçu olmadığım için tam da bilemiyorum prosedürü, yanılıyorsam bilenler düzeltsin.

Kurtulduğunuza sevindim. Velayetin babaya verileceğini sanmıyorum, görmese de olurmuş gerçi böyle pislik bir adamın birkaç saatlik babalığı da eksik kalsın. Avukatınız var mı, görüştünüz mü bu konuyu? Belki sizinle beraber görebilmesi, yanınızdan alıp götürememesi için bir karar falan çıkabilir. Hukukçu olmadığım için tam da bilemiyorum prosedürü, yanılıyorsam bilenler düzeltsin.
Var canm merak etme falan diyoda ana yuregi iste beni evladimda korkutmaya calisiyo ama korkmayacam donmeyecem yolumdan Allahin izni ile dimdik duracam

O insan o cocugun yüzünü dahi görmeyi hak etmiyor bence Vicdansız adam neler yapmış

Vermezler sende kalır 13 yasa kadar yanlış hatırlamıyorsam aksilik olmazsa mutlaka annede kalır .

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına, Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Allah a şükür babanız başınızda ve size destek. Size yapılan heşeyi mahkeme tutanaklarına geçirtin. Bundan sonra yavrunuzla yolunuz bahtınız açık olsun işallah

Vermezler rahat olun ama bazen yatılı kalması için karar ileride çıkabilir.sizi üzmek için yapıyorsa büyük ihtimal vazgeçer kararlı olduğunuzu görünce.

Back
X