Vermez.Arkadaşlar merhaba buraya defalarca yazdim kizim suan 1.5 yasinda ilk mahkememiz goruldu ve ilk karar cocugumun bende kalmasi ve yatili gitmemesi baba sadece haftada bikez bi kac saatligine gorebilir diye cikti karar cok sukur sorum şu ki mahkemem atildi 3 ay sonrasina bu karar degisirmi ilk karar yani nekadar onemlidir yatili verirmi sonradan
Aslaa babasidir gorsun ama bildiginiz gibi bi yasam tarzlari yok cocugu koye goturecek evde ergen bi oglan var annesi deseniz hergun gezmede kizimida goturur yannda atar bi koseye yani kim kime tum tuma Allah korusun neler duyuyoruz aklim cikiyo ki kizini gel gor dememe ragmen 1 lira maddi yardimi gectim manevi destegi bile olmadi sirf beni uzmek ve elinde tutmak icin arada cocukla tehdit eder okadar sirf beni uzmek icin yapiyorlar yoksa istememmi baba ssvgisini gormesiniVermezler bebegin daha cok kucuk.
Hafta sonlarida babasi gordugu zaman iciniz rahat olsun diger konuda evhamlanmistiniz.Siz nasil annesiyseniz oda babasi cocugunu gormeye hakki var.Diger konundan soylediklerime dayanarak soyluyorum.Anne baba birbirinden ayrilir ama cocuklar ayrilmaz.
Aminn Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin acaba kararda degisiklik olurmu yatili verirmi diye korkuyorumKolay kolay vermezler bebeğinizi. İçiniz rahat olsun. İnşallah bebeğinizle mutlu bir yaşamınız olur.
Soz konusu olan adam hamileyken banane cocugundan diyip beni tekmeleyerek dovmus bi adam nasil guvenebilirim kiVermezler bebegin daha cok kucuk.
Hafta sonlarida babasi gordugu zaman iciniz rahat olsun diger konuda evhamlanmistiniz.Siz nasil annesiyseniz oda babasi cocugunu gormeye hakki var.Diger konundan soylediklerime dayanarak soyluyorum.Anne baba birbirinden ayrilir ama cocuklar ayrilmaz.
Sizin adiniza cok üzuldum cok haklisiniz ozamn dusuncenizdeSoz konusu olan adam hamileyken banane cocugundan diyip beni tekmeleyerek dovmus bi adam nasil guvenebilirim ki
Henüz olmayan şeyler için endişelenmeyin bence. Anne yüreği kolay değil elbette. Ama şu an en önemli şey bebeğinizin sağlıklı ve yanınızda olması. Allah yardımcınız olsun.Aminn Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin acaba kararda degisiklik olurmu yatili verirmi diye korkuyorum
Neler yasatti inanin cok zor aldatti dovdu ac birakti herseyimizi babam odedi eve bakmazdi benm halimi goren babam hungur hungur agladi bu caresizlik nasi anlatilirkiSizin adiniza cok üzuldum cok haklisiniz ozamn dusuncenizde
Aminn sagolunHenüz olmayan şeyler için endişelenmeyin bence. Anne yüreği kolay değil elbette. Ama şu an en önemli şey bebeğinizin sağlıklı ve yanınızda olması. Allah yardımcınız olsun.
Neler yasatti inanin cok zor aldatti dovdu ac birakti herseyimizi babam odedi eve bakmazdi benm halimi goren babam hungur hungur agladi bu caresizlik nasi anlatilirki
Var canm merak etme falan diyoda ana yuregi iste beni evladimda korkutmaya calisiyo ama korkmayacam donmeyecem yolumdan Allahin izni ile dimdik duracamKurtulduğunuza sevindim. Velayetin babaya verileceğini sanmıyorum, görmese de olurmuş gerçi böyle pislik bir adamın birkaç saatlik babalığı da eksik kalsın. Avukatınız var mı, görüştünüz mü bu konuyu? Belki sizinle beraber görebilmesi, yanınızdan alıp götürememesi için bir karar falan çıkabilir. Hukukçu olmadığım için tam da bilemiyorum prosedürü, yanılıyorsam bilenler düzeltsin.
Aynen canim aynen ahh bi Rabbim bilir bi benO insan o cocugun yüzünü dahi görmeyi hak etmiyor bence Vicdansız adam neler yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?