• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Velayet

Esinize cevap vermeyin. Siz yazdikca oda sizi kışkırtıyor. Cocugu baski altinda tutup konusturuyorsa kendi basi belaya girer. Ayrica emin olun cocugu 1 hafta alsa, 2.hafta yollar. Nisanlisi iki kucuk cocuk bakmaya merakli degildir eminimki
Esinize cevap vermeyin. Siz yazdikca oda sizi kışkırtıyor. Cocugu baski altinda tutup konusturuyorsa kendi basi belaya girer. Ayrica emin olun cocugu 1 hafta alsa, 2.hafta yollar. Nisanlisi iki kucuk cocuk bakmaya merakli degildir eminimki
Suan cok meraklı izlenimi veriyor her iki taraf da birbirine.cocugu videoya çekmesi konuşturması normal birsey degil degil mi

Diğer konuda hassas olmanız doğal ama nişanda da olmamasını istemeniz yanlış, sonuçta babası istemiş çağırmış. Kendi hırslarınızı bi kenara bırakıp biz ayrıldık ama çocuğumuz anne babasından ayrılmadı demeniz daha doğru olur bu süreçte yoksa olan çocuğa olur
5 yaşındaki bir çocuğun böyle bir ortama şahit olması icin yaşının daha küçük olduğunu düşünüyorum ben

Suan cok meraklı izlenimi veriyor her iki taraf da birbirine.cocugu videoya çekmesi konuşturması normal birsey degil degil mi
Normal degil tabiiki. Baski altinda, vs konusuturulmus olabilir. Bir doktor daha iyi anlayacaktir. Evlenecegi kadin cici imaji cizmeye calisiyordur, o yuzden merakli gorunuyordur. Istemeyeceklerine eminim.cocugunuz biraz daha buyuk olsaydi gidip kalmasını sorun etmezdi.ancak 5 yasindaki bir cocuk ozbakimini tamamen kendisi yapamaz sanırım, destek almasi gerekiyordur. Herseyi o kadina kalacak. Yikamasi, taharetlemesi, sacinin toplanmassi vs. Ugrasmak istemez. Gercekten merhametli ve duzgun bir insan cocugun bakimiyla ilgilenir ama oyle birisi olsaydi anne-kizi ayiracak bir oyunun içerisine girmezdi.

Normal degil tabiiki. Baski altinda, vs konusuturulmus olabilir. Bir doktor daha iyi anlayacaktir. Evlenecegi kadin cici imaji cizmeye calisiyordur, o yuzden merakli gorunuyordur. Istemeyeceklerine eminim.cocugunuz biraz daha buyuk olsaydi gidip kalmasını sorun etmezdi.ancak 5 yasindaki bir cocuk ozbakimini tamamen kendisi yapamaz sanırım, destek almasi gerekiyordur. Herseyi o kadina kalacak. Yikamasi, taharetlemesi, sacinin toplanmassi vs. Ugrasmak istemez. Gercekten merhametli ve duzgun bir insan cocugun bakimiyla ilgilenir ama oyle birisi olsaydi anne-kizi ayiracak bir oyunun içerisine girmezdi.
Başta yaranmak icin istiyor gibi görünebilir.
Zaten cocugumu alabilmesi için birçok kötü özelliğe sahip olmam gerekiyor ama kızım suan o kadar düşkün ki babasına bu bağlılık biraz beni korkutuyor dava açarsa diye

Başta yaranmak icin istiyor gibi görünebilir.
Zaten cocugumu alabilmesi için birçok kötü özelliğe sahip olmam gerekiyor ama kızım suan o kadar düşkün ki babasına bu bağlılık biraz beni korkutuyor dava açarsa diye

Bu kismi avukatla gorusmek lazim, belli bir yastan sonra velayet icin cocugunda görüşü aliniyor ama siz nasil bir yol izlersiniz bilemiyorum. Umarim size problem cikarmaz. Bundan sonra esinizin yaptigi her usulsuzlugu sikayet edin, elinizde ona karsi kullanabilecegi deliliniz olsun. Bu erkek milletine iyi niyet yaramiyor demekki.

• Beğen
Reactions: Cac
5 yaşındaki bir çocuğun böyle bir ortama şahit olması icin yaşının daha küçük olduğunu düşünüyorum ben

Kendinize itiraf edin siz eski eşinizin evlenmesine düzen kurmasına içerliyorsunuz, böylelikle huzur kaçırıyorsunuz yeni eşine nişanda

yoksa cocuğu ağlatmadıktan sonra nişanda bulunmuş bulunmamış bir önemi yok cocuk zaten idrak edemez oyun gibi gelir. Ki zaten doktorlar da bulunsun babam beni dışlamadı düğününe çağırdı diyorlar.

O yüzden bence bunu yapmayın karşı tarafa ‘ne kötü cadı eski eşi varmış sürekli sorun çıkarıyor iyiki kurtulmuş’ dedikodusu vermeyin derim,

hele ki o kadın herşeyi alttan alıp melek olurken sen cadı imajı çizme, umrumda değilsiniz benim çocuğum önemli imajı çiz

Getir dedim ama getirmedi ailesi de geldiği için vakit geçirsinler diye zorlamadım asıl benim polisi aramam gerekiyormuş onu anladım
Tabi tabi vicdanını rahatlatmak icin kızıma düştü
Yoksa nafaka artır dedim diye kızını 1 ay almamış bir baba karşımızdaki
Görüş gunleri neyse o zaman verin ekstra size dert aciyor.duzeni bozuluyor diyin gorus gunu bu diyin adam ugrasacak sizinle benim ex kocam gibi.bildigim kadari ile yazayim cocuga anne istismar etmedigi surece .yada kotu yasantisi olup ciddi psikolojisini bozmadigi surece alamaz.hem siz dava acmamismiydiniz erkk cocukla yatirdi ayni odada diye o dusunsun.gozetimli görüşme isteyin . Baba sorumsuz vurdum duymaz kiz cocugunu koruyamiyor diyeceksiniz mahkemede

Alma hakkı tatilin ilk haftasıydı ve kendi işi olduğu icin almadı kendi kafasınca 2. Hafta kullandı hakkını babaanneleri geldi diye ses etmedim iyi niyetimin kurbanı oldum
Bunlara iyi niyet yaramiyor iki hafta sonu parca parca görmeye geldi bende izin verdim iyi niyet diye. mahkemeye dilekce yazmis ben her hafta görüyorum anne sorun etmiyor velayeti verin diye .ne diyim yani ne diyim.anlamsiz bu yarisa giriyor olan çocuklara oluyor .İnsan gibi olsalar evladidir tabi diyeceksin ama sürekli kumpas kumpas .nefes almami bile dilekce yazmislar

Elim ayağım titriyor hala sinirden
Avukatıma söyledim hemen ama o da delil gerektiğini bir daha yaparsa mesajla açık açık yazmamı söyledi o bir delil olabilirmiş
Çocuğu da konuşturup video alıyormuş annem evleneceğin kadın hakkında söyle dedi Ananem seninle(babası) ilgili söyle dedi vs gibi
İyi sizde bende o kadının çocuğuyla aynı odada yatırdığını vs kayda alıyorum hodri meydan deyin.

Çocuğun babasinin nisaninda bulunması konusuna gelince bence o konu burayı aşar. Çocuğa ve duruma bağlı degisir. Prosfesyonel yardım gerekiyor.
Nisana katılmak o çocuğun özelinde travma yaratabilir bence. Bir tek nisanla babamın hayatına dahil ya da değilim mi diyecek. Baba şov için kızını kullanıyorsa , çocuk bunu hisseder.
Anne, baba dost ayrilmislardir. Anne de destekler hadi babanın nisanina git diye o zaman belki.

Neden babasinin nisaninda bulunmasin ki? Zaten ne oldugunu anlamaz, babaanne dede varsa hala amca yenge eniste ile eglenir. Ama ileride fotograflara bakip babam yeni ailesini kurarken de beni dahil etmis der.
Normalde özel hayat sormam ama çocuğunuz yok değil mi? Çünkü olsa herşeyi nasill anladıklarını görürdünüz. Ortamdaki enerjiyi adeta yansıttıkları o görürdünüz. Tabi yanılıyorsun özür dilerim.

Neden babasinin nisaninda bulunmasin ki? Zaten ne oldugunu anlamaz, babaanne dede varsa hala amca yenge eniste ile eglenir. Ama ileride fotograflara bakip babam yeni ailesini kurarken de beni dahil etmis der.
Bu kadar basit degil ki bu olay
Cocuk babasının yanında başka bir kadın görüyor hala annemle evlensin derken üstelik normal bir durum gelmiyor bana

Istedigi davayi acsin imkansiz alamaz anne uyusturucu kullanacak yada ahlaki degerleri aykiri is yapacak falan filan he kaldiki acacaginu hic sanmiyorum bu erkeklerin sava acarim alirim laflarida bi bitsin ben davaya kadar bekleme gel simdi al demistim alip aksam ateslendi bu diye geri getirmisti simdi evlendi falan odu kopuuor kiz giderse orada kalir diye

İçinizi ferah tutun, hiçbir kadının tahammül edebileceğini sanmıyorum ilk eşten çocuğu ile yaşamaya hatta verin gitsin iki hafta sonra babaanne bakar çocuğa, size yalvarır al geri diye.

Istedigi davayi acsin imkansiz alamaz anne uyusturucu kullanacak yada ahlaki degerleri aykiri is yapacak falan filan he kaldiki acacaginu hic sanmiyorum bu erkeklerin sava acarim alirim laflarida bi bitsin ben davaya kadar bekleme gel simdi al demistim alip aksam ateslendi bu diye geri getirmisti simdi evlendi falan odu kopuuor kiz giderse orada kalir diye
Bizim baba olacak kişi de kadının cocugu olduğu icin güya eşitlik yapmaya çalışıyor öyle kurnaz bir adam ki o. Ben senin çocuğuna bakıyorum sen de benim kızıma bakacaksın dediğine adım gibi eminim

İçinizi ferah tutun, hiçbir kadının tahammül edebileceğini sanmıyorum ilk eşten çocuğu ile yaşamaya hatta verin gitsin iki hafta sonra babaanne bakar çocuğa, size yalvarır al geri diye.
Babaanne başka bir ilde yaşıyor. Bakabileceğini tabiki ben de biliyorum ama bu kadar emin konuşuyor olması cocugu videoya çekmesi cok can sıkıcı

Back
X