Velayet

Uhibbuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
216
253
53
35
Arkadaşlar merhaba eşimle boşanma aşamasındayız bayram da bir gün görme hakkı var 9 ile 5 arası yalnız eşim bazı zamanlar alıyor bazı zamanlar çocuğu almıyor ve gelmeyeceğini haberde vermiyor ben 9 dan sonra kızımı alıp gezmeye gitsem gün içinde teslim almak istese vermek zorunda mıyım uzak bir yere gitmeyi düşünüyorum çünkü sıkıntı çıksinda istemiyorum adam gelemicem diye haber bile vermiyor arada kalıyorum

Arkadaşlar merhaba eşimle boşanma aşamasındayız bayram da bir gün görme hakkı var 9 ile 5 arası yalnız eşim bazı zamanlar alıyor bazı zamanlar çocuğu almıyor ve gelmeyeceğini haberde vermiyor ben 9 dan sonra kızımı alıp gezmeye gitsem gün içinde teslim almak istese vermek zorunda mıyım uzak bir yere gitmeyi düşünüyorum çünkü sıkıntı çıksinda istemiyorum adam gelemicem diye haber bile vermiyor arada kalıyorum
Eski eşinize sorun çocuklarını alacak misin yada bir işin var mı diye. Eğer yoksa çocuklarla beraber şuraya yani uzak bir yere gitmek istiyorum dersiniz.Cevaba göre de plan yaparsınız. Daha iyi olmaz mı

Eski eşinize sorun çocuklarını alacak misin yada bir işin var mı diye. Eğer yoksa çocuklarla beraber şuraya yani uzak bir yere gitmek istiyorum dersiniz.Cevaba göre de plan yaparsınız. Daha iyi olmaz mı
Konuşmuyoruz kendisiyle mesaj atsam d cevp vermiyor kndisi avukatları sokmak zorunda kalıyorum araya o da her zaman olmuyor

Konuşmuyoruz kendisiyle mesaj atsam d cevp vermiyor kndisi avukatları sokmak zorunda kalıyorum araya o da her zaman olmuyor
Ama tuhaf değil mi konuşmamanız. Sonuçta o çocuğunuzun babası. Bosansaniz da bu bir gerçek. Arayın bayramı kutlayın ve sorun. Aranızda sevgi bitmiş olabilir ama o çocuğunuzun babası. O yüzden çocuğunuz için aramak konuşmak sorun olmamalı. İkinizde saygiliysanız güzelce konu hakkında konuşabilirsiniz diye düşünüyorum

Bence ayrılığı hazmedememiş.Babaanne ile iletişiminiz varsa ona söyleyin.Ya da çocuğu aramadığı ve gelip almadığı konusunda şahidiniz olsun.Ayrıca mesajlara dönmese bile bugün çocuk bekledi ,çocuğu almadın diye mesaj atın.Bu mesajlar aksi bir durumda sizin deliliniz olur.

Ama tuhaf değil mi konuşmamanız. Sonuçta o çocuğunuzun babası. Bosansaniz da bu bir gerçek. Arayın bayramı kutlayın ve sorun. Aranızda sevgi bitmiş olabilir ama o çocuğunuzun babası. O yüzden çocuğunuz için aramak konuşmak sorun olmamalı. İkinizde saygiliysanız güzelce konu hakkında konuşabilirsiniz diye düşünüyorum
Tuhaf değil bacım rabbim sizofrenlerden ve evlenince düzelir diyen cahil yaratıklardan uzak tutsun bizi
Aynisi bende daha dava yok ortada 4 aylik bebekle babasına sikayet edip annesine bakmadım diye telefonda arayıp hakaret küfür ederek s...git çocuğunu al babanın evine diye bende aileme geldim 23 gün oldu 1 kere girdu çocuğu dun bayramdı ve rahatsız olduğunu söyledim seni görmek istemiyorum 3 saatliğine verirsen ailemde görmek istiyo yoksa gelmiyorum dedi

Tuhaf değil bacım rabbim sizofrenlerden ve evlenince düzelir diyen cahil yaratıklardan uzak tutsun bizi
Aynisi bende daha dava yok ortada 4 aylik bebekle babasına sikayet edip annesine bakmadım diye telefonda arayıp hakaret küfür ederek s...git çocuğunu al babanın evine diye bende aileme geldim 23 gün oldu 1 kere girdu çocuğu dun bayramdı ve rahatsız olduğunu söyledim seni görmek istemiyorum 3 saatliğine verirsen ailemde görmek istiyo yoksa gelmiyorum dedi
Heryerdeh engelliyim bankacılık uygulamasından açıklama olarak mesaj yazıyorum.......

Heryerdeh engelliyim bankacılık uygulamasından açıklama olarak mesaj yazıyorum.......
Ve 3 gün önce o yokken eve gittiğimde dolu kultablalari hektara leş ve İnternet'e bikini twork diye arama yaptığını gördüm kendini böyle tatmin etmiş ne yaşıyorum bilmiyorum ne pislikler var 4 yıldır evliyiz 8 yıldır tanışıyoruz

Bence ayrılığı hazmedememiş.Babaanne ile iletişiminiz varsa ona söyleyin.Ya da çocuğu aramadığı ve gelip almadığı konusunda şahidiniz olsun.Ayrıca mesajlara dönmese bile bugün çocuk bekledi ,çocuğu almadın diye mesaj atın.Bu mesajlar aksi bir durumda sizin deliliniz olur.
Ayrılığı hazmedemeyen insan ozur dilerim barışmak ister bunlar farklı gezegende aynısını yaşamıyorum belki daha fazlasını

Şöyle ki eski eşinizi siz seçtiniz hem kendinize eş hem çocuğunuza baba olarak. Bu seçimin de getirdiği bir takım sorumluluklar var. Sizin çocuğunuz için belli bir düzeyde iletişimde kalmanız gerek. Evde oturup belki bugün alırsa diye beklemek zora sokar sizi. Avukat daha ne kadar aracılık edecek? Bu çocuk zamanla büyüyecek. Size bakandayım, babasına annemdeyim der nerde olduğunu ruhunuz duymaz. Sözü geçen hatırlı aile büyükleri varsa eşinizin dinlediği onları araya sokun bence.

Valla ben olsam sallamam böyle bir adamı çocuğumla planımı da yaparım göresi varsa plan yapar alır o tarihte öyle kafasına göre geldi gelmedi olayı da olmaz.
Ha çok umrunda da olacağını sanmam bence yapın siz çocuğunuzla plan görmek isteyen arar söyler , çocuğunuz küçük mü? Kendileri telefonla haberleşebilir mi

Gerçekten Rabbim böyle insanlardan ırak etsin. Geçmiş olsun rabbim yüzünüze güler inşallah.

Bildiğim görüş gunu istedigi zaman saatinde gelir alir ama sizde böyle plan yapamiyorsunuz.iletisimsizlik cok zor sizi anlıyorum

Ah ah çok modern kalıyor bizde bu düşünceler
Boşanan çift bizim toplumumuzda kanlıdır görüşülmemesi gereken karaktersizin biridir
Dünyanın en kötü insanıdır bu iki taraf içinde geçerlidir
Hani anlaşamıyorduk boşandık :KK8: ooo çok modern 😅
Çevremde çok boşanan çiftte şahit oldum
Kadın erkek fark etmez mutlaka diğer taraf şizofren ruh hastası psikolojik delidir😁😁😁😁

Ah ah çok modern kalıyor bizde bu düşünceler
Boşanan çift bizim toplumumuzda kanlıdır görüşülmemesi gereken karaktersizin biridir
Dünyanın en kötü insanıdır bu iki taraf içinde geçerlidir
Hani anlaşamıyorduk boşandık :KK8: ooo çok modern 😅
Çevremde çok boşanan çiftte şahit oldum
Kadın erkek fark etmez mutlaka diğer taraf şizofren ruh hastası psikolojik delidir😁😁😁😁
Valla korkmaya başladım. Evli olmadığımdan galiba. 🤭 Benim etrafımda çok boşanan yok o yüzden biraz masumca düşünüyorum heralde.

ben olsam sallamam valla planımı yaparım yakında bende boşanacağım 2 çocuk var alırsa alır almazsa defolsun iletişimi kesmez ama hatta ben kesecem diyorum o çocuklar için mecbursun diyor böyle her yerden engelleyen mesaja cevap vermeyen adamı gram umursamam

Mahkeme kararı mı var saat 9-5 diye ? Var ise Ona göre mi plan yapacaksın ya önceki gece bi tanıdığından mesaj at sabah 9 da burda ol vereyim çocuğu yoksa 1 dakika beklemem işim gücüm planım var diye. Saat 9 oldu mu yok mu çek git onu mu bekleyip duracaksın. Ki bana kalsa onu da beklemem nolcak ki o koşsun peşinden. Mahkeme kararı yoksa zaten hiçççç sallamam işim var gücüm var arasaydın derim.

Konuyu meşgul etmek istemem ama birşey sormak istiyorum yatılı kalmak zorunda mı oluyor çocuklar babada boşandığın da. Yoksa gün içinde diye nasıl karar veriliyor

Back
X