- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi anemon0606
-
İkisi debelensinler sen de rahat bir nefes al bırak. Babası gibi merhametsiz oğlun da sinir oldum. Hiç üzülme hayatını yaşa bacımProtokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
E hadi çocuk seni cezalandırdığını sanıyor sen niye drama bağladın sende bunun ceza olmadığını göster gez toz hayatını yaşa 3 aya kalmaz ikisi de koşa koşa gelirProtokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
Bırakın gitsin babasıyla.Ben boşanmasam, benden iyisi yok. Baba zamanında çocuğu koz olarak kullandı. Yani sen boşanma dersen boşanmaz dedi. Çocuk şimdi benimle kötü olduğla kaldı. Lgs için aylıksız izin aldım. İlgilendim. Takip ettim. Bugün diyorki oğlum. Yapmasaydın. Ne yapsam yaranamıyorum.
Babasıyla gitmesine üzülüyorsunuzdur ama ergenlik çağında ve sizinle kalırsa da epey zorluk çıkaracaktır, babasına dönmeniz için hakaret de eder, üzerinize de yürür, dışarıda olmadık insanlarla takılıp başını belaya sokarak babasını sizin başınıza musallat da eder çünkü oğlunuz takmış kafaya boşanmak istediğinize pişman etmek istiyor, bu yüzden bırakın babasıyla gitsin küçük bir çocuk değil, siz anneliğinizi yapmışsınız onun için bunca sene babasıyla yaşamışsınız kötü anne değilsiniz, oğlunuz bugün size cephe alıyor ama bir gün sizi anlayacaktır.Baba ile başka şehire yerleşecek. Evlilik uzadıkça ben çok yıpranıyorum. Çocuk için devam etsem bu kez çocuğa öfkeleniyorum. En iyisi bu şekilde Anlaşmalı boşanıp yoluma bakmam. Ama psikolojik olarak iyi değilim.
Mune, topluma babanın kopyası bir erkek çocuk geliyor. Annesi dayak yerken babasını tutuyor hak veriyor. Bu çocuğun oğlu olursa ona da aynısını öğretir. Gitsin babasıyla takılsın, umarım kimse bunların yüzüne bakmaz içecek suyun var mı diye sormaz. Evladın hayırlısı diye boşuna demiyorlar.Babasıyla gitmesine üzülüyorsunuzdur ama ergenlik çağında ve sizinle kalırsa da epey zorluk çıkaracaktır, babasına dönmeniz için hakaret de eder, üzerinize de yürür, dışarıda olmadık insanlarla takılıp başını belaya sokarak babasını sizin başınıza musallat da eder çünkü oğlunuz takmış kafaya boşanmak istediğinize pişman etmek istiyor, bu yüzden bırakın babasıyla gitsin küçük bir çocuk değil, siz anneliğinizi yapmışsınız onun için bunca sene babasıyla yaşamışsınız kötü anne değilsiniz, oğlunuz bugün size cephe alıyor ama bir gün sizi anlayacaktır.
Maalesef katılıyorumMune, topluma babanın kopyası bir erkek çocuk geliyor. Annesi dayak yerken babasını tutuyor hak veriyor. Bu çocuğun oğlu olursa ona da aynısını öğretir. Gitsin babasıyla takılsın, umarım kimse bunların yüzüne bakmaz içecek suyun var mı diye sormaz. Evladın hayırlısı diye boşuna demiyorlar.
Bu ne ya bu çocuk yarın bir gün siz bir şeye kızsanız diklenir de size, elini de kaldırır. Gönderin gitsin çok da üstüne düşmeyin mümkünse geri dönmesin. Yaşlı anasının emekli maaşını çekip aç bırakacak tiynette bir nesil yetişiyor şaka gibi. Ben 15 yaşındayken babam anneme sesini yükseltse olay çıkarırdım bırak el kaldırmayı. Bu nasıl bir şey bir de erkek çocuk anneye düşkün olur.Protokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
Şöyle düşünün. Çocuğunuzun velayeti yaşı sebebiyle sadece 3 yıl birinizde olacak. Sonrası çocuğun tercihi. Anlaşmalı boşanma imkanınız varsa velayeti verip boşanın. Velayet sebebiyle çekişmeliye giderseniz, dava sonuçlanana kadar çocuk reşit olmuş olur. Bence böyle bir savaşa gerek yok. Ayrıca bu yaştaki çocuklar için velayetin kimde olduğu fark etmiyor. Çünkü, evlerde yakınsa istediği gün annede istediği gün babada kalabiliyorlar.Herkese merhaba. Boşanma aşamasındayım. 9. Sınıfa geçen oğlum var. Velayetin babada olmasını istiyor. Kabul etmezsem iş çok uzayacak. Velayeti verirsemde sanki iyi anne olmamışım gibi hissediyorum. Babasına velayeti veren annelerden fikir almak istiyorum. Bu süreci nasıl yönettiniz?
Protokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
Lütfen oğlunu babasına ver. Çok yıpranırsın. Kardeşimden biliyorum. Boşandı velayeti aldı. Ergen oğlundan çok çekiyor.Protokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık