- Emoji Skoru
- 11.545
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi anemon0606
-
Tabiki boşandım ama çocuk psikoloğu şart. Bu yaş çocuklar dış tehlikelere çok aciklarŞok oldum bu mesajınızı okuyunca. Çocuğunuzun babasında kalması sizi kötü bir anne yapmaz. Annesi bir de böyle bir nedenden dolayı dayak yediğinde babasını haklı bulan ergenlik yaşındaki bir birey zaten etkileneceği kadar etkilenmiştir. Baş başa perişan olsunlar da görsünler dünya kaç bucak.
O zaman verin çocuğu babasına da bi kendinize gelin. Oğlumuza da istediğin zaman gel kapım açık deyin. Tatillerde kaliteli zaman geçirin. Yapacak birşey yok.Protokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
Çocuğum yok ama böyle bir durumda olsaydım velayeti vermezdim. Ayrıca anne çocuğun velayetini verdiğinde maalesef anne hakkında olumsuz bir izlenim oluşuyor, anne sanki yüz kızartıcı suç işlediği için velayet babaya verilmiş gibi düşünülüyor.Herkese merhaba. Boşanma aşamasındayım. 9. Sınıfa geçen oğlum var. Velayetin babada olmasını istiyor. Kabul etmezsem iş çok uzayacak. Velayeti verirsemde sanki iyi anne olmamışım gibi hissediyorum. Babasına velayeti veren annelerden fikir almak istiyorum. Bu süreci nasıl yönettiniz?
Çocuk da baba gibi sana eziyet ediyormuş. Böyle bir çocuğun senin yanında kalmasının ne faydası var ki? Sana yazık değil mi? Çocuk babada kalsın, sen de biraz toparlanmaya bak.Çocuğun velayeti için uğraşılabilir. Ama sonuç alana kadar zaten 18 yaşına gelir. Yanlış evliliği in bedelini hem ben hem de evladım ödedik. Ödüyoruz.
Sadece şunu yazıyorum boşanmış iki erkek çocuk annesi olarak .Herkese merhaba. Boşanma aşamasındayım. 9. Sınıfa geçen oğlum var. Velayetin babada olmasını istiyor. Kabul etmezsem iş çok uzayacak. Velayeti verirsemde sanki iyi anne olmamışım gibi hissediyorum. Babasına velayeti veren annelerden fikir almak istiyorum. Bu süreci nasıl yönettiniz?
Ben öyle düşünmüyorum. Kimbilir neler yaşadılar diyorum. Ülkede kadınların hali belliÇocuğum yok ama böyle bir durumda olsaydım velayeti vermezdim. Ayrıca anne çocuğun velayetini verdiğinde maalesef anne hakkında olumsuz bir izlenim oluşuyor, anne sanki yüz kızartıcı suç işlediği için velayet babaya verilmiş gibi düşünülüyor.
Ne diye istiyorsun velayeti boşver emzikli bebek değil,o da Anasını saymıyormuş babası kılıklıBen boşanmasam, benden iyisi yok. Baba zamanında çocuğu koz olarak kullandı. Yani sen boşanma dersen boşanmaz dedi. Çocuk şimdi benimle kötü olduğla kaldı. Lgs için aylıksız izin aldım. İlgilendim. Takip ettim. Bugün diyorki oğlum. Yapmasaydın. Ne yapsam yaranamıyorum.
Bu çok acı. Babası sizi döverken oturup izliyor mu? Bırakın babası ile kalsın, size zerre kadar sevgi beslemiyor bu çocuk. Önce kendinizi bir kurtarın bu ikisinden, sonra oğlunuzunda doğru yolu bulmasını bekleyin.Protokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
Ayyy hemen gönder evden gitsin babasının yanına okullar kapanmadı mi?Çocuk normal bir erkek arkadaşımla konuşayım niye şerefsizlik yapıyorsun diyebiliyor bana
Benim annemle babamda boşandı fakat annemin gözünden bir seyler anlatacak olursam bu suan sizi ne kadar kötü hissettirsede bir o kadarda iyi bir sey farklı bir yere gitmiyor boşanma aşamasında olduğunuz eşiniz ile o sizin bir parcanız lütfen üzülmeyin bu cok normal bir sey benim de suan cevremde annesi babası ayrı olup babası ile kalan arkadaslarım var ve cok güzel bir sey ben bile bu yasıma geldim ve hala babamla kalıyorumHerkese merhaba. Boşanma aşamasındayım. 9. Sınıfa geçen oğlum var. Velayetin babada olmasını istiyor. Kabul etmezsem iş çok uzayacak. Velayeti verirsemde sanki iyi anne olmamışım gibi hissediyorum. Babasına velayeti veren annelerden fikir almak istiyorum. Bu süreci nasıl yönettiniz?
eyvah ki ne eyvah. çocuğunuz incel videoları izliyor. maraşta okulda katliam yapan çocuk da bu tür içerikler izliyormuş. umarım babası önlemini alır. siz kendinizden uzaklaştırın artık, saatli bomba resmenÇocuk normal bir erkek arkadaşımla konuşayım niye şerefsizlik yapıyorsun diyebiliyor bana