Velayetin Babaya Verilmesi

Çocuğun hep kadının yanında olmasını isterdim. Sizin konunuz farklı. Babası annesini döverken ses etmeyen erkenden korkarım ben. Siz onunla uğraşamazsınız. Alıp gitsin çocuğu, verin velayeti… bağı kopartmayın yeter. Konuşursunuz. Gidersiniz. Gerisi oğlunuza kalmış.

Şiddette varmış evliliğe devam etmeniz hata…

Benzer sekilde arkadasimin erkek cocugu yasadigim ulkede babasini tercih etti (15 yas) , birde annesini polise sikayet etti, bana siddet uyguluyor diye. Neyse bir sene kadar babasiyla kaldi (!) babasi bunu calistirip , kaldigi odanin kirasini almis tabi ne yemek ne birsey yapmamis, aksine mutfak masrafinida cocuga yikmis.
Cocuk bir sure sonra sevgili bulmus, babayi birakip gidip kizin ailesinin evinde koltukta yasamis en son bakmis olacak gibi degil, geldi annesinden ozurdiledi ve yanina dondu. Simdi sut dokmus kuzu gibi basi onunde egik takiliyor sesini cikarmadan.

Sizinde oglunuz icin suan yaoabileceginiz birsey yok. Ergenlik hele daha basa bela, en yakin olarak babayi rol model aliyor. Kendinizi bira toparladiginiz da terapi alabilirsiniz, ergen psikoloji + ayrilmis anne babanin yarattigi durumla ilgili neler yapilabilir gibi kknularda bir uzmana danisabilirsiniz.

Iyi olmuş saygisız ve terbiyesiz pice

Destek alacağım zaten. Bu döngüden çıkmam gerekiyor.

Destek alacağım zaten. Bu döngüden çıkmam gerekiyor.

Ablacigim o saygisiz ve nankor veledi at gitsn, ne hale varsa gorsun. Bosver ne isin var terapistte orda burda, o parayi ayir kendine guzel bir tatile cik. O oglan da tipis tipis gelir max 1 aya merak etme burnu surtulur.

Kız valla güzel bir tatile cik oglani postaladiktan sonra, kesinlikle katılıyorum. Kız kıza tatil yap oh mis kafan rahat olsun. Bırak ne halleri varsa görsünler üzülme sakın

Hiç vicdan yapmayın, oğlunuz babası gibi bencil olmuş,hiç bir erkek evlat annesi dayak yerken kenarda izlemez izliyorsa yapılacak belli babayla göndermek.Maalesef yetiştirdiğimiz çocuklar her zaman istediğimiz gibi olmuyor,ne kadar iyiyi doğruyu göstersende ,sonuç şu ata sözüne çıkıyor " katranı kaynatsan olur mu şeker,cinsine tükürdüğüm cinsine çeker"

Valla eğer böyleyse zaten hiç durmayın konu sahibi.
Vicdan yapacak bir durum yok ortada maşallah ergenimizde annem ne halde diye düşüneceği yerde o da cezalandırmaya çalışıyor.
Malesef bu toplum kendini seçen kadını öyle veya böyle cezalandırıyor.
Hiç gelmeyin manipülasyonlara süreci yönetmeye bakın.

ikiz dingiller kısmına çok güldüm akdjsajdd

Böyle olur zaten. Yapmayın siz de. Şu an inatlaşarak bir şey elde edemezsiniz. Zaten yaşı büyük, mahkeme de velayet konusunda çocuğun fikrini alır. Siz annesiyseniz o da babası, verin baksın. Şimdi ısrarla çocuğu evde tutarsanız baba çok idealize olur, sizse sadece çatışma noktası olursunuz.

Zaten belli bir yaşa gelmiş. Endişe edecek bir şey yok bence. Hayatınıza bakın. Sizi döven birisiyle sırf velayet için durmayın. Zaten 3-4 seneye eve bağlı bile kalmıyor özellikle erkek çocuklar. Küçük olsa neyse ama liseli çocuk. Zaten bunalırsa geri gelir sizin yanınıza. Ki muhtemelen de babasıyla bunalır.

Eşinizle ortak velayet konusunda anlassaniz. Bir de bir çocuk psikologunangoturun oğlunuz. Bu süreci daha sağlıklı yonetebilirn

`