- Emoji Skoru
- 6.706
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi anemon0606
-
Benzer sekilde arkadasimin erkek cocugu yasadigim ulkede babasini tercih etti (15 yas) , birde annesini polise sikayet etti, bana siddet uyguluyor diye. Neyse bir sene kadar babasiyla kaldi (!) babasi bunu calistirip , kaldigi odanin kirasini almistabi ne yemek ne birsey yapmamis, aksine mutfak masrafinida cocuga yikmis.
Cocuk bir sure sonra sevgili bulmus, babayi birakip gidip kizin ailesinin evinde koltukta yasamisen son bakmis olacak gibi degil, geldi annesinden ozurdiledi ve yanina dondu. Simdi sut dokmus kuzu gibi basi onunde egik takiliyor sesini cikarmadan.
Sizinde oglunuz icin suan yaoabileceginiz birsey yok. Ergenlik hele daha basa bela, en yakin olarak babayi rol model aliyor. Kendinizi bira toparladiginiz da terapi alabilirsiniz, ergen psikoloji + ayrilmis anne babanin yarattigi durumla ilgili neler yapilabilir gibi kknularda bir uzmana danisabilirsiniz.
Kesinlikle, yapcak birsey yok. Kimisi gercekten bundan anliyorIyi olmuş saygisız ve terbiyesiz pice
Destek alacağım zaten. Bu döngüden çıkmam gerekiyor.Benzer sekilde arkadasimin erkek cocugu yasadigim ulkede babasini tercih etti (15 yas) , birde annesini polise sikayet etti, bana siddet uyguluyor diye. Neyse bir sene kadar babasiyla kaldi (!) babasi bunu calistirip , kaldigi odanin kirasini almistabi ne yemek ne birsey yapmamis, aksine mutfak masrafinida cocuga yikmis.
Cocuk bir sure sonra sevgili bulmus, babayi birakip gidip kizin ailesinin evinde koltukta yasamisen son bakmis olacak gibi degil, geldi annesinden ozurdiledi ve yanina dondu. Simdi sut dokmus kuzu gibi basi onunde egik takiliyor sesini cikarmadan.
Sizinde oglunuz icin suan yaoabileceginiz birsey yok. Ergenlik hele daha basa bela, en yakin olarak babayi rol model aliyor. Kendinizi bira toparladiginiz da terapi alabilirsiniz, ergen psikoloji + ayrilmis anne babanin yarattigi durumla ilgili neler yapilabilir gibi kknularda bir uzmana danisabilirsiniz.
Destek alacağım zaten. Bu döngüden çıkmam gerekiyor.
Ablacigim o saygisiz ve nankor veledi at gitsn, ne hale varsa gorsun. Bosver ne isin var terapistte orda burda, o parayi ayir kendine guzel bir tatile cik. O oglan da tipis tipis gelir max 1 aya merak etme burnu surtulur.
Kız valla güzel bir tatile cik oglani postaladiktan sonra, kesinlikle katılıyorum. Kız kıza tatil yap oh mis kafan rahat olsun. Bırak ne halleri varsa görsünler üzülme sakın
Valla eğer böyleyse zaten hiç durmayın konu sahibi.Protokolü hazırladık. Velayet babada olacak. Çocuk bu şekilde beni cezalandırıyor. Endişem babası çok baskıcı ve kıskanç. Aynı davranışı oğlumda öğrenecek. Zaten bu saate kadar bunları normal gördü. Yani evde sanki iki kocam var gibi oğlumda sürekli üzerimde baskı ve denetim kuruyor. O kadar yoruldumki anlatamam. Telefonda konuşamam, kimseyle görüşmem, oğlumla bir yere giderim dönüşte dayak yerim oğlum ne oldu neden bu tavrın diye babasına sormaz. Hatta haklı bulur. Yıldım artık
ikiz dingiller kısmına çok güldüm akdjsajddVer kız babasına, yaşasınlar ikiz dingiller bakalim hayat onlarin sandigi kadar, analarının kolaylastirdigi kadar kolaymıymış? Velayeti ver ve tatile çık kız kardeşim. Benim icin de bir şemsiyeli kokteyl iç bekar bekar
Böyle olur zaten. Yapmayın siz de. Şu an inatlaşarak bir şey elde edemezsiniz. Zaten yaşı büyük, mahkeme de velayet konusunda çocuğun fikrini alır. Siz annesiyseniz o da babası, verin baksın. Şimdi ısrarla çocuğu evde tutarsanız baba çok idealize olur, sizse sadece çatışma noktası olursunuz.Ben boşanmasam, benden iyisi yok. Baba zamanında çocuğu koz olarak kullandı. Yani sen boşanma dersen boşanmaz dedi. Çocuk şimdi benimle kötü olduğla kaldı. Lgs için aylıksız izin aldım. İlgilendim. Takip ettim. Bugün diyorki oğlum. Yapmasaydın. Ne yapsam yaranamıyorum.
Daha neler derdim de iste banlanmak istemiyorum ahsbxhikiz dingiller kısmına çok güldüm akdjsajdd
Bence çocuğu pedagoga götürünÇocuğum boşanmamızı istemiyor. Beni cezalandırmak için bu yolu seçiyor. Karşı tarafta bu durumdan mutlu.
Eşinizle ortak velayet konusunda anlassaniz. Bir de bir çocuk psikologunangoturun oğlunuz. Bu süreci daha sağlıklı yonetebilirnHerkese merhaba. Boşanma aşamasındayım. 9. Sınıfa geçen oğlum var. Velayetin babada olmasını istiyor. Kabul etmezsem iş çok uzayacak. Velayeti verirsemde sanki iyi anne olmamışım gibi hissediyorum. Babasına velayeti veren annelerden fikir almak istiyorum. Bu süreci nasıl yönettiniz?