Cnm biri on biri sekiz yaşındaGünaydın. Bir bilgim yok.
Çok küçüklerse alırsın inşallah.
Çok geçmiş olsun.
Çalışırım yaşım çok genç annem babam calisiyo teşekkür ederim yeterki onları alabileyim nafakada alırım onların ihtiyaçlarını karşılamak için ne gerekiyorsa ysparimÇocukların ihtiyaçlarını karşılayabilecek misiniz boşandıktan sonra?
Geçmiş olsun umarım hayırlısı olur hakkınızda.
Çalışırım yaşım çok genç annem babam calisiyo teşekkür ederim yeterki onları alabileyim nafakada alırım onların ihtiyaçlarını karşılamak için ne gerekiyorsa ysparim
İkiside beni ister daha önce eşimle tartiamiza şahit oldular boşanma konusu geçti ikiside biz seni istiyoruz babamızı değil dediler onlara kalsa keşke onlar beni ister babaları habire bağırıp cagiriyo onlar bana duskunYaşları tam sınırda gibiymiş, anne bakımına muhtaç demek için birazcık büyükler sanırım. 8 yaşında olan belki. Bu durumda çocuklara soruluyor sanırım kiminle yaşamak istedikleri. İnşallah alırsınız çocuklarınızı.
Ben biraz daha iyimsermişimYaşları tam sınırda gibiymiş, anne bakımına muhtaç demek için birazcık büyükler sanırım. 8 yaşında olan belki. Bu durumda çocuklara soruluyor sanırım kiminle yaşamak istedikleri. İnşallah alırsınız çocuklarınızı.
Keşke keşkeBaşından beri geçimsizdik diyorsunuz keşke 3 tane çocuk yapmasaydınız. En çok o yavrular etkilenıyor huzursuz ortamdan. Bilgim yok ama insallah alırsınız velayetleri
Haklisiniz evet ailem bakar biliyorum yinede zor bir süreç farkindayimŞu anda çalışamazsınız hamilelik var. Hamilelik, doğum, emzirme dönemi boyunca aileniz size ve 3 çocuğa bakar mı? Belki sütünüz olmayacak mama almanız gerekecek. Ciddi masraf.. Bence idare edin çocuğu doğurup, emzirme dönemini 6 ay da olsa atlatana kadar. Sonra ailenizle görüşün ve bitirme için plan yapın. İş, bakıcı, kalacak yer, masraflar vs. Öyle uçuş uçuş boşanıyorum demekle olmuyor maalesef. O 3 çocuğu sefil etmeden çözmeniz lazım.
İnşallah alamayan anneler görüyorum haberlerde ondan çok korkuyorumÇocuklarınıza da sorarlar , siz de çok isterseniz alırsınız diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun.
İnşallah alamayan anneler görüyorum haberlerde ondan çok korkuyorum
Eşimin durumu iyiBen biraz daha iyimsermişimşöyle bir şey buldum.
Okul Çağı Çocuklarında Velayet Kime Verilir?
6- 12 yaş okul çağında olan çocukların velayetinin belirlenmesinde yaş yine önemlidir, ancak burada tarafların çocuğa sunacakları maddi imkanlar da önem arz etmeye başlar.
Çocuğa daha iyi bir eğitim ve gelecek sağlayabilecek eş velayet konusunda bir adım öne geçmiş olur.
İnşallah cnm inşallah tek derdim bu hayattan başka hiçbir beklentim yokSiz doğumunuza odaklanın şimdi. Stres yapmayın. işin uzmanı değilim ama alamamanız için anlattıklarınıza bakınca bir sebep göremiyorun. Boşuna üzmeyin kendinizi.
Keske ilk basindan ayrilsaydiniz inanin o cocuklar ortada heba oluyolar benim esiminde bosandigikisiden var bi kizi 2 haftada pazar gunleri gelir ama bakiyorum olan cocuga olmus anneye babaya bise olmamis baba evlendi anne nisanlandi cocuk noldu bi ana bi baba bir oraya git bi buraya gel ortasinda geldiginde annesi aklina gelince aglayan bi ana kuzusu napsamda yinede anne diyen bi kiz cocugu mesela suan inicemki sevdigi seylerden alim kahvaltida birazda olsun bise yesin diye yemiyo icmiyo aksama kadar ac duruyo oylece eveine gidiyoMerhaba arkadaşlar daha öncede konu açmistim üçüncü çocuğuma hamileyim esimden ayrılmak istiyorum hamilelik konusunda şunu söyleyeyim çok çok pişmanım ama bebeğimin bir suçu yok biliyorum bütün suç benim bugün eşimle yataklarida ayiricam böyle bir şeye tahammülu yok kendisi boşanmak isteyecek bende kabul edicem biz hep geçimsiz bir cifttik duzelmeler oldu diye on yıl heba oldu soğudum özgürlüğümü kisitliyo hicbiryere gitmeme izin vermiyor neyse uzun lafın kısası tükendim artık benim tek derdim tek korkum çocuklarımın velayetini bana ya vermezlerse ölsem iyi ama çocuklarım olmadan yaşayamam olurum biri on biri sekiz yaşında daha önce kadın sığınma evinde kaldım beni dovmustu darp raporu verdiler sekiz yıl önce oranın şartları çok ağırdı kalamadim döndüm eşim şiddeti bir daha giderim rezil olurum korkusuyla kesti ama ben hiç mutlu değilim tek derdim velayet meselesi ya çocuklarımı alırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?