Veli Aslan'a burun ameliyatı olup sorun yaşayan var mıııı ?????????

bahar344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
2
0
36
İstanbul
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.boğaziçi tıp merkezinde Veli Aslan var bende ona burun estetiği olmak istiyorum olan varsa fotoğraflarını görebilir miyim?bir de sorun yaşayan var mı yani 2.ameliyat? kaydirigubbakcemile2

forumda Ebruli_Sultan ve mipa34 burunlarını Veli Bey'e yaptırdılar canım. Gayet de güzel olmuş bildiğim kadarıyla bir sorunları da yok

canım benim ewt veli aslana oldum üç buçuk ay oldu bi sorunum yok hem sağlık açısından hem görünüm açısındna çok memnunum ben

ben de veli aslana oldum 22.günüm bir sıkıntım yok ağrım sızım olmadı ama burnum çok şişeyvahedigeldismile
mipa ekliyorum seni fotolarını görmek isterim

Ay sorma yaa daha dune kadar burada okuyup okuyup keske ben onlarin yerinde olsam da paranoya yapsam falan diyodum simdi pat diye aldim ameliyat gununu ve icimi korku kapladi ameliyat korkusu hic narkoz yemedim ki ben :))) Sen nasilsin memnunsun dimi burnundan ? Sadullah Karun'a oldun dimi ben de kararsiz kaldim Veli Aslan mi o mu diye sonra Veli Bey'i tercih ettim hem kbb hem kendisi girecek ameliyata, burnumda alerjik etler varmis :1ninca:

Ben de Veli Bey'e oluyoruuuum ayin 9'unda :D ucmayan ucurtma nickin supermis :D :D

güzeldir benim nickimsempatiksalakcinni

laracroft umarımm sen de benim gibi ağrısız sızısız atlatırsın ameliyatını .veli bey çok ilgili bir doktor burnumun şekli henüz belli değil şişliklerden ama güzel olacağa benziyor.
umarım burnun gönlünce olur:lepi:

Sagol ya.. Hepimiz icin insallah.. Veli Bey'le cok kisa bir gorusme yaptik acaba ne istedigimi anlamis midir ya.. Ameliyata girmeden yine bir kac sey daha soylerim dimi.. Bu verdigimiz para haricinde yatma parasi falan veriyo muyuz tahliller ne kadar tutuyo ay hic bisi sormadim

evet laracroft mipa nın dediği gibi herşey dahil bu ücrete.ben de kısa bir görüşmeyle karar vermiştim beni tam anladı mı diye şüphelerim vardı ama ameliyat öncesi ziyaret etti odamda son kez ne istediğimi anlattım,gelmezse de yanına hemşireden rica edersin veli bey i çağırır yanına.dert etme bunları:dance:

Dert etme mi.. Kac gundur asiri sinirliyim bu kadar tirsacagimi tahmin etmezdim.. Baska neler oldu anlat anlat :D sen nasil bir burun tarif ettin ? Bana kemeri gostererek buraya bayagi girecegiz dedi ben de oraya sadece dokunun istiyorum-yuzume yapisip yanaklarimla birlessin stemiyorum dedim o da birsey demedi not aldi ama sanirim nasil istiyosaniz oyle yapin diyecegim adam onlarca ameliyata girmis daha iyi bilir dimi

inan korkulacak hiçbirşey yok oyüzden dert etme diyorum lafın gelişi değil yanii.:) ben de ilk görüşmede sadece varolan küçük kemerin alınmasını ve burnumun biraz küçülmesini istediğimi söyledim amelyat ömcesi de orda ameliyat olmuş bir arkadaşın fotografını gösterdim bukadar küçülür mü diyee:) o da daha küçük olur seninki dedi oheyecanla yattım valla sedyeye ondan sonrası malumm fotolardaakaydirigubbakcemile2
ben de senin gibi yaklaştım olaya onun dediklerine müdahele etmedimm daha iyisini bilir diyee sen de öle yap derimm
buarada baktın mı fotolaraa?

evet cnm henüz çok şiş daha 23 gün oldu.kaldırcam biraz diyince müdahale etmedim seviyorum dikkat çeken burunları :)): kemer çok hafifti ben de hatta veli beyden önce görüştüğüm 2 doktor da ameliyatlık bir buurn değil diyip geri çevirdiler beni.

Baktim canim yuzun kucuk o yuzden gayet hos olmus da ben kendimi bu burunla hayal edemiyorum biraz fazla kucuk ve kalkik benim icin.. Insallah sen, mipa ve ebruli sultandaki basariyi bende de gosterir.. Ya simdi bildiginiz gibi yapin dicem ama ya onden guzel olmazsa ? Herkesin burun ucu da farkli bilemedim doktora ne soyleyecegimi.. Kaldircam dedi ama umarim seninki kadar kaldirmaz ismini ozel mesajdan yazar misin banaa ona gore oyle kaldircaksaniz ameliyat olmaktan vazgeciyorum dicem veli bey'e :))) bana yakismaz cunku hem alismisim ben buyuk burna suratimda, su ankinden daha kucuk olabilir ama minik bir burun cok sacma olur benim yuzumde :)) ayrica cok sagol yardimlarin icin olumunekankayizsmile

Back
X