Veli Aslan'a burun ameliyatı olup sorun yaşayan var mıııı ?????????

arkadaşlar bende veli beye ameliyat oldum ameliyat sonrası hiç bi sıkıntım olmadı. Bugün 8.ci günüm alçıyı çıkardı ilk gördüğümde hoşuma gitti sayılır tabi şişlikler falan da inince güzel olacağını düşündüm. sorun şu ki ben canm acıyacak korkusuyla veli beyin gösterdiği masaja pek dikkat edemedim. burnum sola doğru eğriydi ameliyattan önce masaj yapmassan kötü olur gibi bişiy dedi. ama ben masajı pek hatırlamıyorum :( yardımcı olabilir misiniz :S

cnm bana da masaj gösterdi yapmam için.burun sırtında küçük bir kemer vardı benim eski haline dönmesini istemiyorsan yapman gerekiyor dedi.durumlarımız farklı olduğu için tavsiye ettiği masaj da değişiktir kendisine çok zaman geçmeden bir görün derim benn.en doğru bilgiye öyle ulaşabilirsinvereliniortak

kızlar bende yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok,burnumdan nefret ediyorum ve bu işe sadece 2000 lira ödeyebilirim,yaptıran arkadaşlar ekleyebilir mi beni? fotoğraflarını görmek isterim sakıncası yoksa

slm bende veli aslana ameliyat olmayı düşünüyorum ama korkuyorum.artık tampon koyulmuyor diye okumuştum internetten.en korktuğum da tampon çünkü.daha önce burun içi ameliyatı olmuştum o yüzden çok kötü oluyor nefes alamıyosun falan.3 gün durursa birde tampon ben çıldırırım artık :(((

slm arkadaslara velı beye amalıyat olanlara arkadaslık talebı gonderdım kabul edersenız sevınrım yenı ılgılenmeye basladım bu konuyla ama mıpa nın burnunu gordukten sonra velı bey cıddı sekılde dıkkkatımı cektı dıger arkadasların fotolarını da çok gormek ısterım yardımcı olursanız sevınırım..

tabi tatlımmmmmmzemuszemus
mipa harika olmuşsun yaaa bayıldım süper ama belkide benim olmaz öle burun derim kalın biraz seninki çok sorunlu değildir belki bayıldım kesinlikle veli bey sen de zaten güzelmişsin daha güsel olmuşsun cnm yaaolumunekankayizsmile

mipa harika olmuşsun yaaa bayıldım süper ama belkide benim olmaz öle burun derim kalın biraz seninki çok sorunlu değildir belki bayıldım kesinlikle veli bey sen de zaten güzelmişsin daha güsel olmuşsun cnm yaaolumunekankayizsmile

teşekkür ederim cnm benimmmm saol:))))))))))zemuszemus

ben veli hocadan ameliyat olupta "şu sorunu" yaşadım diyen kimseyi duymadım. zaten ilk ameliyatı ben olduğum için olsa benden olurdu. en uzun süreli ameliyat benım.

:) kızlar kapalı demişsiniz ama burun ucu kesiliyor nasıl kapalı oluyor yanlışmı biliyorum :)

burun deliğinden yapıyor tatlımm .ben sorduğumda kapalı teknikleyapıyorum ben demişdiiizemuszemus

ya bana hiç bişey anlatmadı benim de kapalı olmuştur dimi :)) ben kendimi ameliayata girerken bulduğum için konuşamadık bilee :)) hiç soru soramadım bana bırak dedi kalktı masadan sende testlere git acele et dedi :))))

Doktorun adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum.

Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu zannettiğim kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internetten okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.

vefaerdem yardım!!
bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum bana yardımcı olur musun resimlerini görebilirmiyim...

Back
X