Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de veli aslana oldum 22.günüm bir sıkıntım yok ağrım sızım olmadı ama burnum çok şişeyvahedigeldismile
mipa fotolarını görmek istiyorum ya ben de olmaki stiyorum ama kime olacağıma karar veremedim
bi de ne kadara oldun
ben de veli aslana oldum 22.günüm bir sıkıntım yok ağrım sızım olmadı ama burnum çok şişeyvahedigeldismile
mipa fotolarını görmek istiyorum ya ben de olmaki stiyorum ama kime olacağıma karar veremedim
bi de ne kadara oldun
herşey dahil 2160 tl cnm
bi de ne kadara oldun
tabi görebilirsin cnm.2000 tl ye oldumzemuszemus
tabi görebilirsin cnm.2000 tl ye oldumzemuszemus
ben de 2000 tl yeoldum sanırım herkese yapılıyor bu indirimzemuszemus
Ucmayan ucurtma verecegin bir tuyo ya da ne biliym bir bilgi var mi.. Mesela narkozdan cikinca cok sinirli oluyomussun.. Bir de bugun birsey duydum burun ameliyat esnasinda narkozdan cikamayan biri varmis arkadasin arkadasi, vefat etmis yuksek tansiyon varsa kiside lokal mi ne yapiyolarmis ameliyati..bana saka da yapiyor olabilirler bilmiyorum uyuz oldum zaten korkuyorum :/
kızlar bende narkozdan uyandıkdan sonra sıkıntı olmuşdu yani ayaklarımı koyacak yer bulamıyordum bunalım çökmüşdü birde gözlerim bi bir saat kadar etrafı puslu gördü insnaları seçemiyordum hatta veli bey yanıma geldi onuda göremedim sadece sesini duyuyordummzemuszemus
canım sen narkozdan sonra istifar ettinmiii etiysen rahat olmuşdur ben etmedimm onun sıkıntısıymış
yok cnm ben de istifar etmedim beni pek kötü etkilemedi narkoz.ameliyatın kaç saat sürdü?benimki 2 saat 40 dakika felan sürmüş belki bunun bir kısmı uyanma odasında geçmiştir bilmiyorum ama odaya geldikten sonra çok sıkıntı yaşamadımmkaydirigubbakcemile2
3 saat 15 dakka sürmüş benimde cnmm.ama bendeki sıkınyı müthişdi ya odaya geldim gözlerime buz koyuyolar dayanıpda onu tutamıyorum gözümde zemuszemus
hımm senin de baya sürmüş ameliyatın.sıkıntıları herkese göre değişiyor onu kesin anlamış oldum.gözaltı morartılar kaç günde kayboldu?benim bugün 25.gün hala belirgin bir şekilde varreyvahedigeldismile