Veli Aslan'a burun ameliyatı olup sorun yaşayan var mıııı ?????????

laracım özelden malesef msj atamadım 100 msjn olmalı diyor ben de anlamadımm.ya ben çok merak ettimm şuanki fotonu görebilir miyimm özelden eklesen.dediğim gibi benm burnum zaten çok büyük değildi müdahaleyle daha daküçüldü ama seninki büyükse zaten bukadar küçültemezz

Ya buyuk ve kemerli ama garip bir sekilde cok abest durmuyo :)) yani ucu asagi dogru falan degil - burun deliklerim kucuk.. Bana dedi ya kuculcek diye bi de kaldircakmis, ama herkesin yuz yapisi farkli bana seninkinin aynisindan yapacagini sanmiyorum ebruli sultanla mipanin burunlari da cok farkli cunku.. Ama mesela ozellikle emre ilhan'in yaptigi burunlar bence birbirlerine cok benziyor .. Seninkinin aynisini yaparsa zaten dudaklarim bayagi bir yukari kalkar ve bu cok sacma olur :)) Cok mantikli bir insandim ben yaa neler oluyo bana..niye cok kucultusun ve kaldirsin ben de oyle dememisken :)) Ameliyat korkusu iste :)) Fotolari sana mail atarim yarin once bi cekiym de :))

öncelikle sana tavsiyem yeni burnun eskisinde illa ki daha güzel olacaktır bunu düşünerek yaklaş olaya.
dediğim gibi canım büyük bir burnu abest bir şekilde küçültemez sonuçta elindeki burun hamurdan değil nihayetinde kemik ve kıkırdaktan oluşuyornaniknanik
seni msnden ekledim soracakların olursa yarın ordan da konuşuruz fotolarını da görmüş olurum

Ucmayan ucurtma verecegin bir tuyo ya da ne biliym bir bilgi var mi.. Mesela narkozdan cikinca cok sinirli oluyomussun.. Bir de bugun birsey duydum burun ameliyat esnasinda narkozdan cikamayan biri varmis arkadasin arkadasi, vefat etmis yuksek tansiyon varsa kiside lokal mi ne yapiyolarmis ameliyati..bana saka da yapiyor olabilirler bilmiyorum uyuz oldum zaten korkuyorum :/

Ucmayan ucurtma verecegin bir tuyo ya da ne biliym bir bilgi var mi.. Mesela narkozdan cikinca cok sinirli oluyomussun.. Bir de bugun birsey duydum burun ameliyat esnasinda narkozdan cikamayan biri varmis arkadasin arkadasi, vefat etmis yuksek tansiyon varsa kiside lokal mi ne yapiyolarmis ameliyati..bana saka da yapiyor olabilirler bilmiyorum uyuz oldum zaten korkuyorum :/

canım narkoz sonrası sinir ben hiç duymadım yaşamadım da ama şöyle birşey var ilk çıkıtğında burnundaki alçı ve içindeki tamponlar yüzünde hafif bir ağırlık oluşturuyor o biraz gerebilir seni ama buna da alışman 1 saati almaz.ben de ilk defa ameliyat oldum narkozla ilgili korkum vardı ama şunu da unutma anestezi doktoru ttansiyon ve kalpritimlerii ameliyat boyunca kontrol ediyor.lokal anestezi uygulayacağını sanmıyorum ilk görüşmemizde burun estetiğini kapalı ve genel anestaziyle yapıyoum demiştii
çok dert ettin cnm yaa kendini bukadar korkutmaa:olmaz:
kesin olmaya karar verdiğini düşün ve herşeye karşı dirayetli olur:lepi:

kızlar bende narkozdan uyandıkdan sonra sıkıntı olmuşdu yani ayaklarımı koyacak yer bulamıyordum bunalım çökmüşdü birde gözlerim bi bir saat kadar etrafı puslu gördü insnaları seçemiyordum hatta veli bey yanıma geldi onuda göremedim sadece sesini duyuyordummzemuszemus

kızlar bende narkozdan uyandıkdan sonra sıkıntı olmuşdu yani ayaklarımı koyacak yer bulamıyordum bunalım çökmüşdü birde gözlerim bi bir saat kadar etrafı puslu gördü insnaları seçemiyordum hatta veli bey yanıma geldi onuda göremedim sadece sesini duyuyordummzemuszemus

demek ki etkisi kişiden kişiye değişiyor ben böyle bir sıkıntı yaşamadım ama puslu görme olayı bende de oldu ameliyat esnasında gözleri korumak için bir ilaç sıkılıyormuş oyüzden oluyormuş öyle ama benm çok kısa sürdü hemşire sildi gözlerimi düzeldi ondan sonra

Peki ameliyat gecesi rahat uyuyabildiniz mi ? Bir de Veli Bey ''duzenli olarak masaj yapcaksin'' dedi siz de yaptiniz mi ? Bu arada benim makyajsiz halimle makyajli halim cok farklidir biraz ruh gibiyimdir :)) Veli Bey'e bir de makyajsiz goruniym de belki farkli burun yapar :1ninca:

ben hiç uyumadım cnm gözüme uyku girmedi sıkıntı vardı işde bende ondan uyuyamadım ben hatta 3 gece hiç uyuyamadım nednei ide burundan nefes alamıyosun ağız kuruyo ondan cnm

birtanem benimkide delikliydi ama tıkanıyor ama bu snei korkutmasın cnm benim zorluğu var yok diğil ama en fazla 5 yada 6 gün sonra hiç bişi kalmıyo rahat ol yaniii güzel olcak

canım sen narkozdan sonra istifar ettinmiii etiysen rahat olmuşdur ben etmedimm onun sıkıntısıymış

yok cnm ben de istifar etmedim beni pek kötü etkilemedi narkoz.ameliyatın kaç saat sürdü?benimki 2 saat 40 dakika felan sürmüş belki bunun bir kısmı uyanma odasında geçmiştir bilmiyorum ama odaya geldikten sonra çok sıkıntı yaşamadımmkaydirigubbakcemile2

yok cnm ben de istifar etmedim beni pek kötü etkilemedi narkoz.ameliyatın kaç saat sürdü?benimki 2 saat 40 dakika felan sürmüş belki bunun bir kısmı uyanma odasında geçmiştir bilmiyorum ama odaya geldikten sonra çok sıkıntı yaşamadımmkaydirigubbakcemile2

3 saat 15 dakka sürmüş benimde cnmm.ama bendeki sıkınyı müthişdi ya odaya geldim gözlerime buz koyuyolar dayanıpda onu tutamıyorum gözümde zemuszemus

3 saat 15 dakka sürmüş benimde cnmm.ama bendeki sıkınyı müthişdi ya odaya geldim gözlerime buz koyuyolar dayanıpda onu tutamıyorum gözümde zemuszemus

hımm senin de baya sürmüş ameliyatın.sıkıntıları herkese göre değişiyor onu kesin anlamış oldum.gözaltı morartılar kaç günde kayboldu?benim bugün 25.gün hala belirgin bir şekilde varreyvahedigeldismile

hımm senin de baya sürmüş ameliyatın.sıkıntıları herkese göre değişiyor onu kesin anlamış oldum.gözaltı morartılar kaç günde kayboldu?benim bugün 25.gün hala belirgin bir şekilde varreyvahedigeldismile

cnm benim morluklarım olmadı hiç sadece 3.günden sonra birazcık şişdim ama burnumda tabi şişler baya kaldı halada var onun tam anlamıylya düzelmesi için bi 6 ay bir sene geçmesi gerekiyomuşşşzemuszemus

Back
X