Veli Aslan'a burun ameliyatı olup sorun yaşayan var mıııı ?????????

vefaerdem yardım!!
bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum bana yardımcı olur musun resimlerini görebilirmiyim...

lütfen yanlış anlamayın fakat dört aydan önce yakınlarıma bile yeni burun fotoları vermek istemiyorum çünkü iki aylık hali yanıltıcı olabilir, farkı ancak burun sahibi anlar :))
haklısınız, ben de ameliyattan önce Veli Bey'in yaptığı burunları çok ama çok merak ediyordum.

ücretsiz görüşmeye gittiğiniz zaman izin veren eski hastalarının burunlarını gösterebilir sanıyorum, şimdi düşünüyorum da ben niye sormamıştım sanki :)

Merhaba,
Ben Veli Bey'e Ağustos'ta ameliyat olduktan sonra burnumun tepesinde tümsekçik oluştu. Bir tarafında da kemik çıkıntısı. Masaj verdi ama çok işe yaramadı, üstelik canımı da çok yaktı masajlar.
Şubat başında revizyon ameliyatı oldum. Şimdi burnumun üstü harika oldu ama törpülendiği halde sol tarafta kemik fırlaması gibi çıkıntı var yine :2: Az olsa hiç düşünmeyeceğim ama az değil.
Şimdi yine masaj yapıyorum. Çok disiplinliyim bu konuda. Masaj sonrası bir parça düzelme varmış gibi görünüyor ama hemen aynı şeklini alıyor.
Veli Bey'e çok güveniyorum ama moralim inanılmaz bozuk. Bugünlerde arayacağım yine(kontrolüm 1 ay sonra olmasına rağmen)
İyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, sanırım şanssızdım o zaman...
Şimdi daha fazla içli dışlı olunca burun ameliyatlarıyla keşke açık ameliyat yapan bir doktora olsaymışım diyorum.
Sevgilerimle.

açık ameliyatı malesef bende yeni öğrendim ameliyattan sonra duydum yani... o kadarda araştırma yapmıştım ameliyat konusunda...açık olmak isterdim bende...sorun yok şuan için burnumda ama açık olmak isterdim..

ucmayanucurtma, edebi_hatun, vefaerdem, neferalem, margarite, tchduru, archangel, zeynoloji, felicitias, pubb, duygum010

nıklı arkadaslar sanırım hepınız velı beye amelıyat olmussunuz çok gecmıs olsun dılıyorum ve arkadaslar sızı arkadas olarak ekledım bılmeıorum resımlerınız var mı ama teklıfımı kabul edersenız sevırım cunku bende veli beyde amelıyat olucam tarıhım 2 subat oldukça streslıyım gorcegım her fotograf bıraz olsun ıcımı rahatlatıo burda resım paylaşmıosanız dahı özelden mail adresımı verebılırım yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaslar....

merhaba arkadaslar...bu sitede dier doktorlarla ilgili yorumlarıda okudum ama masajdan velı beyde cok bahsedılmıs bende daha önce hıc duymamıstım.yanı bana ılgınç geldı bkendımız nası doğru noktalara masaj yapabılırız bıraz ayrıntı verırmısınız..bende amelıyat olmak ıstıorum ama kara veremıorum..acıkmı kapalımı hangı doktor derken stres oldum..

merhaba arkadaslar...bu sitede dier doktorlarla ilgili yorumlarıda okudum ama masajdan velı beyde cok bahsedılmıs bende daha önce hıc duymamıstım.yanı bana ılgınç geldı bkendımız nası doğru noktalara masaj yapabılırız bıraz ayrıntı verırmısınız..bende amelıyat olmak ıstıorum ama kara veremıorum..acıkmı kapalımı hangı doktor derken stres oldum..

canım öncelikle içine sinen doktorlarla görüş derim.. yani doktor listesi yap kendine ama öyle aşırıya gitme :) örneğin maddi durumun hangilerine el veriyor. 3 doktor seç hepsiyle görüş tasarım isteme derim çünkü tasarımla her zaman aynı olmayabiliyor daha çok doktora isteklerini söyle gerçekleştirebilceğini söylüyorsa tamamdır o zamn..

ben kapalı teknik oldum ama açık teknik olsaydım ne farkederdi bilmiyorum en azından iz fln yokkk :) ayrıca masajj için ise doğru noktalara yapman için doktorumuz veli bey zaten gösteriyor yanında yaptırıyor istediğin zamanda int üzerinden veya hastanede görüşüp tekrar masajlarını göstermesini isteyebilrsn açıkcası ben öyle yaptım :)

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/428663-dr-veli-aslan-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html
dediğim gibi güvendiğin doktora git.. ama veli beylede görüş derim forumdaki tüm hastaları şimdi memnun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X