- vennuss - Diyet Günlüğüm

hoşgeldin
ben inanıyorum bu azimle biz bu yağları atacağız üzerimizden.
merak etme.
sadece yediklerini mutlaka yaz buraya ve biraz da olsa spor yapmaya çalış.
hiçbir şey yapamıyorsan su şişeleri ya da sopa ile yapılan hareketleri yap tv karşısında otururken.

spor salonuna yazıldım ama düzenli gidemedim henüz, özellikle bu hafta çok yoğunum, konuyu açtıktan sonra sadece 3 kere wc ye kalktım bir de bir bardak su içtim :) hiçbir şey yemedim, felaket yoğunum, yetiştirmem gereken çok iş var. ama yoğunluk falan dinlemeden her sabah gitmek lazım spora,

tv karşısında vakit geçirirken çok üzülüyorum, öyle yatıp duruyorum oysa dediğin gibi bir şeyler yapmak lazım devamlı. su şişeleri güzel bir öneri teşekkür ederim, deneyeceğim.

evet, atacağız bu yağları, zaten hiç sevemedim :))))

canım hoş geldinnnn:3:
biz burda birbirimize destek vererek kg lardan kurtuluyoruz...
hep beraber başaracağız...
kiloları verdikçe daha mutlu olucaksın,daha çok heveslenceksin...
2 hafta kaçamksız dayan
kesin 2 kg verirsin...
buda seni inanılmaz motive edicek ...

hoş buldum canım çok sağol

ay inşallah :)))

kulağa ne kadar da güzel geliyor, iki kilo üç kilo derken öyle öyle gidiverecekler :))

hosgeldin bacım allah yardımcın olsun :D öncelikle sunu söleyim senn gibi bizde burdaki herkesde bi anda vermek istio kilolarını ama ööle olmuo malesef keske olsa :D sabır ve azim istedigmize ulasmak cok yakın 3 5 ay dayan sora eri kalan yıllar cıtır :D:D

geçsin 5 ay artık :D

bitsin bu çile :D

sağolasın canım, sabır ve azimle istediğimize ulaşacağız inşallah

eridikten sonra aman aman büyük konuşmayayım ama kilo mu almak mı Allah korusun, benden uzak olsun :)))

geri kalan hayatım tam çıtır geçmeli :D

cildim gerildi zaten, bu tahribat yeter de artar bile bana :(

ben sana yazmamışım hoşgeldin aramıza bende arkadaşlara katılıyorum yavaş yavaş kalıcı kilo verelim zaten başlayınca gitsinde ne kadar zamanad gitsin modunda oluyorsun ayrıca burası çok eğlenleci zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile :)))))

hoşbuldum çok sağol :)

gerçekten de öyle, vakit nasıl da geçip gidiyor anlamamışım, ödevleri yetiştirmem gerekirken siteye bir gireyim dedim bir de baktım ki saatlerce sitede dolanmışım meğer :D:D:D:D

ilk olarak bir 5 kilo verirsem eğer moralim de düzelecek ;) bir 65 olsam, kendime geleceğim, sonra gerisi de gelecek zaten dimi :)

60- 55- 50- 47 :DD amanın... heyecanlandım, çok zayıflamak istiyorum, çoooook........

hoş geldin aramıza

biz burda birbirimizin topiğini okuya okuya hırslanıp diyetimize dikkat ediyorz
ben normalde 4 kiloyu 3 ayda zor vermiştim geçen yaz ama burda arkadaşlarıma hesap vercem diye dikkat ettim evet kaçamaklarımda oldu ama genede 2 haftada 3 kilo verdim bu büyük başarı benim için
sende yediklerine dikkat edip bolbol su içersen herşey yoluna girer bizim topiklerimize bakarak kendine menü oluşturabilirsin mesela
bide sana önerim yeşil çay iç günde 3 bardak inan çok işe yarıyor
hadi günlüğün hayırlı olsun
kazan mübarek olsun:1:

evet hep topiklerinizi aboneliğime aldım, tek tek okuyorum, bilmediğim dolu şey öğrendim bugün bu sitede, hem dediğin gibi kendi menülerimi oluşturmamda çok yardımcı olacak. yeşil çay alayım yarın, günde 3 bardak diyorsun..

zor içeceğim ama katlanacağım, kilo vereyim yeter ki tadına falan bakmam içerim.
öğlen konuyu açtığımdan bu saate kadar sadece su içtim, hiç bir şey yemedim yiyemedim, o da sağlıksız, ara öğünlerimi kaçırdım ama kalkamadım yerimden, çok ödevim var.

arkadaş bir tabak hazırlamış az önce getirdi iki kaşık yemek onu yiyorum şimdi yazarken.

sabaha kadar uyumayacağım için yememde sakınca yok ;)

-------------------------------------------------

iki kaşık tavuklu pilav ve üç kaşık yoğurt
ardına da şekersiz sütsüz kahve artık kaç bardak olursa :)

inşallah, ağından bal damlıyor, çok teşekkür ederim :)

ben şu yaşıma kadar hep 45 47 kilo arasında dolandım, en maksimumum 52 idi, bu son 6-7 ayda tam 20 kilo aldım, bir insan bu kadar kısa bir sürede nasıl bu kadar çok kilo alabilir şaşıyorum kendime.

derim gerildi adımlarım yavaşladı, bu son dönemde genelde evdeydim, haftada 3 gün o da iki saatliğine derse gidip hemen eve geliyorum ve ders çalışıyorum.

işim vardı, çalışıyordum ama derslerime yoğunlaşmak için işi bıraktım, yoğun tempodan uzaklaştım masamın başında devamlı dersler ve zararlı hazır gıdalar, cips çikolata, telefonla eve yemek getirmeler falan derken deli gibi kilo aldım

ve tabii ki de psikolojim de fena halde bozuldu :(

zaten bizi batıran hep o hazır gıdalar bide içine nasıl bi katkı maddesi koyuyolarsa bağımlılık yapıo zehir koysalar yine yiycez en iyisi almamak sebzelerle meyvelerle haşirneşir olmak:)

zaten bizi batıran hep o hazır gıdalar bide içine nasıl bi katkı maddesi koyuyolarsa bağımlılık yapıo zehir koysalar yine yiycez en iyisi almamak sebzelerle meyvelerle haşirneşir olmak:)

benim diyetisyen de öğlen sebze yemelisin ama dışarısının yemekleri çok yağlı, ve hangi yağı kullanıyorlar bilmiyoruz dedi. Bu sebeple evden getiriyorum yemeğimi. Zayıflamaya bu kadar odaklandığımı hiç hatırlamıyorum. Herhalde sebebi buradaki kızlar.. :70:

canım bugünkü menünü göremedim...
neler yedin bakalım....:40:

sınavlarım vardı, derslerden hiç nete giremedim.

ama günlük buraya menüyü yazmak gerekiyor

olması gereken bu

bugün yediklerimi yazayım

öğlen uyandım, sınav sonrası kendine gelmek demek :D öğleye kadar uyumak demek :D

öğlen bir tost yedim gayet küçüktü
akşam da kırmızı et yanına salata

o kadar

ekmek falan yok :)

ama kek yedim maalesef

söz veriyorum bir daha yemeyeceğim

söz söz söz

yoğun bir dönemden çıkınca kendimi ödüllendirme gibiydi, bir daha olmayacak söz :))

şu su ve yeşil çay olayına da daha alışamadım, dün bir bardak yeşil çay içtim ama su anca 2 bardak

bunu da düzeltmeliyim kesinlikle

dün ve bugün sporumu yaptım, yarın da sabah erkenden gideceğim spor salonuna, çok yorucu oluyor ama fark ediyorum hemen nasıl bir etkiyse toparlandı vücudum.

özellikle bacaklarımdaki o lömbürlük toparlandı biraz, inşallah daha daha iyi olacak.

benim yanımda bir şişe su bulundurmam gerekiyor, başka türlü aklıma su falan gelmiyor, çok kahve tüketiyorum belki ondandır diyorum ama su içmeyeyip de çaydan kahveden karşılamak ihtiyacı ne kadar da saçma gerçeği hası dururken,

şu çay kahveyi azaltıp ne bileyim günde bir bardak çay bir bardak kahveye düşürüp iki bardak yeşil çay ve 3 litre su içmeliyim.

misal ben şu saate kadar hiç su içmedim :( canım istemiyor ama elimde maden suyu var
olmaz işte olmaz su içmeliyim

birazdan dizi açacağım ve izlerken cardio hareketlerimi yapacak ve mekiğimi çekeceğim...

1 saat sürsün bakalım :)

merhaba venus, benımde kılom senınkıyle aynı :37:bende bır 10 kılo vermek ıstıyorum:37:
ilk once 65 olsam yeter belkı sonra 60 super olur:16:

merhaba venus, benımde kılom senınkıyle aynı :37:bende bır 10 kılo vermek ıstıyorum:37:
ilk once 65 olsam yeter belkı sonra 60 super olur:16:

o zaman hemen bir diyet günlüğü konusu aç eğer açmadıysan ve istersen benim ilk sayfada ilk mesajımda yaptığım gibi bir haftalık hedef planı yaparsan konunu takip ederim ve sonuna kadar seni motive ederim, ben bu pazar 70 kilo olmalıyım hedefim bu.

sen de yazarsan misal

4 Aralık .................. Hedef 70 kilo
11 Aralık ................ Hedef 69 kilo
18 Aralık ................. Hedef 67 kilo
.....
....
...
..
.

böyle son hedefine kadar giden bir plan yazarsan sonuna kadar birbirimizi takip eder ve birbirimize o haftaki hedef kiloya düşürmek için baskı yaparız, motive ederiz ;)

Back
X