Venüs retro

saçımı kestirmek için 16 sını beklicem ya :/ bu arada aynı zaman da kızkardeş ve kız arkadaşların arasını açıyormuş :/

Aslında herkes için aynı etkiler yok bazıları neler yaptırdım güzellikle ilgili bir sorun yaşamadım diyor bazıları hiç memnun olmadım diyor da işte konuşulanlar genel bir etkiye göre oluyor tabi, kişisel haritalarda işler değişebiliyor. Zorunluluk yoksa beklemek daha iyi galiba :)
Venüs kadını temsil ettiği için evet kadınlarla sorunlar artıyor bir de gizli olanların açığa çıkmasını sağlıyormuş, sanırım akrebin gizemi temsil etmesi sebebiyle.

Astro.com ile ilgili iki bilgi vermek istedim;
- Transitlerin haritamızdaki gezegenlerle yaptığı açıları, sinastrideki açıları vs. görmek için işaretlediğim yere tıklayabilirsiniz, ben hemen fark edememiştim bu kısmı :)
Adsız1.webp

- Bir de ephemeris (gök günlüğü) bölümünden istediğiniz yılı yazarak o yıl boyunca gezegenlerin hangi gün kaç derecede hangi burçta olduğunu görebilirsiniz. Örneğin güneş dönüşü otomatik çıkıyor ama satürn dönüşü, venüs dönüşü gibi haritalara da manuel bakıldığı için buradan yardım alınabiliyor.

Adsız.webp

Vivid Vivid bunları iyice bir inceleyeyim. Çok basit ve yüzeysel gibi görünen ama aslında çok derin ve bilginin gerektiği bir konu aslında. Boş evlerimizde sanırım o sene pek etki meydana gelmeyecek galiba benim 9-1-11 lerim bomboş :(

Vivid Vivid bunları iyice bir inceleyeyim. Çok basit ve yüzeysel gibi görünen ama aslında çok derin ve bilginin gerektiği bir konu aslında. Boş evlerimizde sanırım o sene pek etki meydana gelmeyecek galiba benim 9-1-11 lerim bomboş :KK43:

Evet büyük resmi görmek, parçaları oturtmak zaman alıyor :) Çok şey var ve derin.
O evlerinizdeki burçların yöneticilerinin durumuna bakmak gerek diyorlar. Ama oradan geçen transitler başka evlerdeki gezegenlere açı yaparsa üçgen, kare gibi onlar da etkili oluyor.

cumulonimbus cumulonimbus Bir de mesela bir eve az da olsan giren hangi burçsa o evin yöneticisi odur denir, mesela aşağdaki resimde 2. ev yöneticisi jüpiter çünkü az da olsa yay giriş yapmış fakat oğlak da "kıstırılmış burç" diye geçiyor tamamen o evin içinde olduğu için ve bu evin 2. yöneticisi de satürn oluyor.
Bu liste içinde yöneticilikler ve kıstırılmış burç anlatımı var; https://www.youtube.com/playlist?list=PL3e6CMYHXXKnhPrpsVSyTb-clXuv08-5y

nlNRJV.webp

Evet mutlaka tutardı. Hatta bana hayatta atmam gereken adımlar konusunda çok da telkin vermiştir aslında ama yapmadım dediği gibi sonuçlarla da karşılaştım. 2018 benim içinde ruhsal olgunluğa yaklaştığımı hissettiğim bir seneydi ekim ayına kadar. Olumsuz olaylarda bile ruhen beynimide bedenimide telkin ederdim. Geriye dönüp baktığımda balık dolunayı da benim için köşetaşı olmuş. Ekimden beri bu sene kattığım farkındalığı sıfırlamış gibiyim. Umarım yakın süreçte bunu toparlayabilicek şansım olur gökyüzü de bunu destekler.
Bugun twitter da petek erdem in yazılarına denk geldim ay düğümleriyle alakalı 2009-2011 senelerindeki sınavlarımızı ders almadıysak tekrar yaşayabileceğimiz gibi bir şeydi sanki. Geriye dönüp baktıgımda hem ailevi hemde bireysel olarak hastalık/maddi/manevi zor zamanlar geçirmişiz. Umarım bu konuda derslerimizi almışızdır.
Öneriniz üzerine yeşim hanımı takip etmeye başladım. Geçmiş yorumlarında yükselene göre yorumları dinlediğimizde gerçekten de hayatımda aldığım kararlar,o ayki iş/aşk vs konu üzerine nokta atışı yapmış kadın.
bu kesinlikle durum benim de aynı. umarım satürn derslerini geçmişizdir..

ben de solar 2019 x birth chart ımı çıkarttım sitenin ismini vermek yasak mı emin olamadım ama merak edene dm atabilirim,

şöyle bir tablo çıktı. çok karışık olduğu için tek anlamam gereken şeye baktım bu sene her anlamda çok savaş verdim çok kayıp yaşadım ölümler, ruh hali, ayrılıklar vs gibi, o sebeple insanı güzelleştiren şey sevgi, aşk evlerine bakmaya çalıştım, sanırım Jüpiter bu sene 7.evimden geçiyor gibi? ne dersiniz ? yanlış mı bakıyorum?
Screen-Shot-2018-11-13-at-18-20-27.png

ya da 5 galiba, çünkü benim yükselen burcum natal'a aslan, yani bu demektir ki içteki harita natalım, dıştaki solar?

ben de solar 2019 x birth chart ımı çıkarttım sitenin ismini vermek yasak mı emin olamadım ama merak edene dm atabilirim,

şöyle bir tablo çıktı. çok karışık olduğu için tek anlamam gereken şeye baktım bu sene her anlamda çok savaş verdim çok kayıp yaşadım ölümler, ruh hali, ayrılıklar vs gibi, o sebeple insanı güzelleştiren şey sevgi, aşk evlerine bakmaya çalıştım, sanırım Jüpiter bu sene 7.evimden geçiyor gibi? ne dersiniz ? yanlış mı bakıyorum?

ya da 5 galiba, çünkü benim yükselen burcum natal'a aslan, yani bu demektir ki içteki harita natalım, dıştaki solar?

Sitede iç dıl değiştirebiliosunuz ama değiştirmediyseniz içteki solar dıştaki nataldı diye hatırlıyorum

Bu sitede yıl seçeneği var. 2018de farklı 2019 da farklı çıkıyor benim haritam. Mantıken 2019daki doğum günüme kadar olan süreci görmek için 2018i mi seçmeliyim. ?

vilgeta vilgeta şuan tekrar baktım sizinki iç natal dış solar sanırım dediğiniz gibi aslan yükselendeyseniz. 5. Evde mars 7de de jüpiter var gibi
pekii benim anlamadığım şu, diyelim ki mars işte senelik struggleları,challengeları gösteriyor ya, aratırken mars 5 temi diyoruz 3 temi çünkü natal'da 3ün ordan geçiyor ya kafa yandı :KK53:

Bu sitede yıl seçeneği var. 2018de farklı 2019 da farklı çıkıyor benim haritam. Mantıken 2019daki doğum günüme kadar olan süreci görmek için 2018i mi seçmeliyim. ?
doğru. doğum gününün 2018ini seçiyorsun sanırım ki o andan itibaren 1 güneş yılı gibi

şöyle diyor astrocom

Your Solar Return Forecast begins on your birthday. If your birthday is November 1st, for example, and you order the report in December 2017, you will receive a forecast for the year that begins November 1, 2017, unless otherwise specified

yani, doğum günümüz 1 kasım 1987 ise diyelim ki, solar return e bakmak için şu an 1 kasım 2018 demeliyiz ki önümüzdeki yılı göstersin, sanıyorum?

yok yok ben tamamen bıraktım arkadaşlar çünkü karman çorman oldu kafam :D 2019 değil 2018 yapınca kocaman farklar var, kaldı ki hangi eve göre yorumlayacağız solardaki mi soların natala karşılık gelenine mi falan derken bezdim ve bıraktım :D

yok yok ben tamamen bıraktım arkadaşlar çünkü karman çorman oldu kafam :KK70: 2019 değil 2018 yapınca kocaman farklar var, kaldı ki hangi eve göre yorumlayacağız solardaki mi soların natala karşılık gelenine mi falan derken bezdim ve bıraktım :KK70:

Çabuk pes ettiniz :) ben hepsinin konbinasyonlarını yazıyorum solar return chart houses gibi bi sitede evleri tek tek vermişler içinde de gezegenler vardı yani siz üçüncü evi tıklayıp içindeki gezegenlerin yorumlarını kombine ediyordunuz. Veya aşk için nelere bakılır tarzında aratıp ona göre cıkan yorumları okuyorum ben

Solar return u doğum gününüzde bulunduğunuz konumunu seçtikten sonra, bu seneden diğer seneki doğum gününüze kadar olan etkileri görmek için 2018, 2019-2020 arasındaki doğum günlerinizdeki etkileri görmek için de 2019 u seçmeniz gerekiyor.
Sadece yılı değiştirmek yeterli, sizin doğum günü bilginize göre hesaplıyor.
Adsız.webp

Solar return u doğum gününüzde bulunduğunuz konumunu seçtikten sonra, bu seneden diğer seneki doğum gününüze kadar olan etkileri görmek için 2018, 2019-2020 arasındaki doğum günlerinizdeki etkileri görmek için de 2019 u seçmeniz gerekiyor.
Sadece yılı değiştirmek yeterli, sizin doğum günü bilginize göre hesaplıyor.
Eki Görüntüle 2205669

2019u seçince çıkan harita daha bigüzel geldi de bi sorayım belki o oluyordur dedim, 2019 günleri için :D

İçteki sizin haritanız galiba, diğerleri günümüz transitlerine benziyor. astro.com a alıştım o kolay geliyor bana, yazıyor hangisi bizim : D Bir yerlerden açıları da görebilmeniz lazım.
İçtekiyse natal akrep 3 ardından 4. ev yani dip noktasından, ruhsal bir noktadan geçmiş. Plüton, ölüm, yeniden doğum, dönüşüm, ruhsal derinlik, gizem vb. konuları ele alır, onunla kavuşum yapmış. Belki sizde bahsettiğiniz anlamlarda bir genişleme etkisi vermiştir diyeceğim ama bilemedim. Ayla açısı da var galiba plütonun, bir de venüsle plüton kavuşumda mı? Hoş olmayan bir akrep dolunayı da yaşanmıştı belki etkisi vardır ama ay fazlarını derin etkileri olmuyor galiba. Yalnız satürn de 5. evinizden ilerliyor, zorlanma etkisi buradan da kaynaklanabilir. Benimkiler tahmin, belki sizde daha iyi bir ışık yanar :) Bir de jüpiter 4. evinizde hala ve bu şekilde yaya geçti bu haritaya göre. Bu arada bir gad yengeç daha gördüm sanki, benim de öyle.. Duygusallığı kontrol altına almaya çalışma enerjisi :)
Bu arada galiba site resmin aşağısında yazıyor :)) Ama yasak olduğunu sanmam.

Son düzenleme:
yok yok ben tamamen bıraktım arkadaşlar çünkü karman çorman oldu kafam :KK70: 2019 değil 2018 yapınca kocaman farklar var, kaldı ki hangi eve göre yorumlayacağız solardaki mi soların natala karşılık gelenine mi falan derken bezdim ve bıraktım :KK70:

Hemen olmaz zaten, öyle karışıyor bol bol kafalar, yanıyor beyinler : D
Gezegenlerin, evlerin, burçların, açıların anlamlarını sindirmek lazım..

Back
X