Ah canım ya, ilahi adalet iste Allah mutluluğunu daim etsin. Cok sevindim senin adına. Aklımı yitireceğim bende neredeyse. Canım cok yanıyor.Çok sahit oldm kendimden örnek vereyim ilk esim beni ve kizimi paraya satti zengin bir kadinla beraber oldu beni ve kizimi kaderimize terketti actigi isyeri yandi girdigi islerde batti kadin onu terketti annesini sucluyormus beni yolumdan döndürmedin diye ben evlendim evimi aldim oglum oldu kizim esimle iyi anlasiyo cok sükür bu günlerime oda yansin kendi haline Allah hic bir gözyasinin hakkini yerde birakmaz sabret ve ona sıgın
Tam 1 yıl önce hüngür hüngür ağlayarak bir konu açmıştım bdv'ye. O zamanlar bana düş adamın yakasından diye çemkiriyorlardı:)) (oysaki boşanmak için didinen bendim:). Sonuç noldu ha noldu, iflas etti(normal bir iflas deil, büyük adam büyük battı) uğruna yuvasını yıktığı çoluklu çocuklu kadınla büyük aşkı bitti, şimdi alacaklılardan dayak yemiyim diye saklanıyormuş:), e bir alacaklı da benim (tabi avukatın yüzdesi var, avukatım ensesinde). Ben yığınla iftiraya uğramıştım, bana yaşatılanı hiç haketmemiştim. Ben inanıyorum ki mazlumun ahı yerde kalmıyor.Gönlü güzel hanımlar Rabbim hiçbirinize kalp kırıklığı hayal kırıklığı vermesin. Size bisey soracağım, defalarca hayal kırıklığına uğratılıp ciğerinizin yandığı olup ta karşıda ki kişinin cezasını çektiğini gördünüz mü hic? Haksız yere suçlanıp suçlayanın hatasını anladığını yada cezalandırıldığını gördünüz mu? Şahit oldunuz mu bu turlu durumlara? Orneklere ihtiyacım var, icimin rahatlamasını istiyorum. Kalbim artık kırılmayacak kadar paramparça oldu. Ve benim elimden hiçbirşey gelmiyor.
Sende zor seyler yasamissin, bende su an haksız yere suçlanıyorum ama bir turlu laf anlatamıyorum karşındakine ustune birde beni tehdit ediyor. Basedemiyorum gercekten her yonden hayal kırıklığı. Ben hic tanıyamamışim onu, Allah'ım bana hic versin. Bunları okumak iyi geliyorTam 1 yıl önce hüngür hüngür ağlayarak bir konu açmıştım bdv'ye. O zamanlar bana düş adamın yakasından diye çemkiriyorlardı:)) (oysaki boşanmak için didinen bendim:). Sonuç noldu ha noldu, iflas etti, uğruna yuvasını yıktığı çoluklu çocuklu kadınla büyük aşkı bitti, şimdi alacaklılardan dayak yemiyim diye saklanıyormuş:), e bir alacaklı da benim (tabi avukatın yüzdesi var, avukatım ensesinde). Ben yığınla iftiraya uğramıştım, bana yaşatılanı hiç haketmemiştim. Ben inanıyorum ki mazlumun ahı yerde kalmıyor.
Ohooooo, o iftiralar yüzünden 2 yıl babam benimle konuşmadı. Yeni barıştık sayılır. Kasım 2012- şubat 2015 benim hayatımın karanlık günleriyle. Çok dua ettim, ne işim vardı ne de yeni doğmuş bebeğime verecek bir damla sütüm. inanki bir anda yükseliyorsun.Sende zor seyler yasamissin, bende su an haksız yere suçlanıyorum ama bir turlu laf anlatamıyorum karşındakine ustune birde beni tehdit ediyor. Basedemiyorum gercekten her yonden hayal kırıklığı. Ben hic tanıyamamışim onu, Allah'ım bana hic versin. Bunları okumak iyi geliyor
Insallah bende toparlarım tüm gücümü. Allah a havale ettim ciğeri yansınOhooooo, o iftiralar yüzünden 2 yıl babam benimle konuşmadı. Yeni barıştık sayılır. Kasım 2012- şubat 2015 benim hayatımın karanlık günleriyle. Çok dua ettim, ne işim vardı ne de yeni doğmuş bebeğime verecek bir damla sütüm. inanki bir anda yükseliyorsun.
Aminnn canım insallah.Allahım benim gözümün yaşını da yerde koymasin inşallah bir gün bende mutluyum Yurdum vyuvam var diye yazarım bekliyorum
Ya Rabbim kimsenin yanına koymuyor demekki. Babana Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Anne Babasına bakmış o kadar Rabbim mükâfatını vermez olur mu. Allah geride kalanlarımıza uzun Ömür versin.Babam.yıllarca anne babasına baktı her işe koşturdu ne ailece bir tatile gittik ne babam dur durak bildi ya abi sende nasıl yetiyosun diyen olmadı hele şu son 4 sene dedem icin neler yapmadı, sonunda dedemi kaybettik 87 gün sonra da babamı, babamla son konuşmamızda kızım çok yoruldum demişti, vefatından sonra o laf öyle yerle bir etti ki beni babamı bu kadar yoran bir oh dedirtmeyen destek olmayan kim varsa Allahım sor dedim ki hamileydim bir de, şimdi duyuyorum bir amcam hapiste diğeri kalp spazmı geçirdi karısı da anjiyo olmuş o da ameliyat olacak zaar
Bak bu en büyük yanlış, beddua etme işin rast gitmez. Kendine odaklan, bak nasıl dünya senin etrafında dönüyor:)Insallah bende toparlarım tüm gücümü. Allah a havale ettim ciğeri yansın
Evet insan iyi olunca zaten umursamıyor ama sanki kendimi sürekli ayağıma çelme takılıyor gibi hissediyorum, sürekli yere düşürülüyor gibi hissediyorum. Birde elinden birsey gelmeyince insanın Allah'a havale ediyor. Su kotu günleri atlatayım istiyorum.Birde bazen birsey olmuyorsa belki daha iyisi olacaktir ben bunu cok yasadim, onun icin birsey olmasa bile kendimi artik hic uzmuyorum....
Birde onemli olan bence senin iyi olman oyo hissetmen onun kotu olmasi rahatlatmaz bence seni sahsen.beni de rahatlatmazdi, iyiysem ama umrumda olmazdi
Kendime odaklanacak güç kalmadı. Resmen bana dediği su birde ustune, senin en guzel Günü'nde çomak sokmazsam neyim. Ya ben ona ne Yaptım, paranoyak bir insan daha bu sabah cok mutlu olacağız diyen insan günün aksamı makyaj Yaptım diye dışarıda beni tehdit ediyor. Bir gün normal gördüğü seyı ertesi gün anormal Görüyor. Anlatmadığım seyler de var ama Haksızlığa uğrattığı icin birde tehdit ettiği icin ilk defa bu gün beddua ettim hemde cok.Bak bu en büyük yanlış, beddua etme işin rast gitmez. Kendine odaklan, bak nasıl dünya senin etrafında dönüyor:)
Allahım benim gözümün yaşını da yerde koymasin inşallah bir gün bende mutluyum Yurdum vyuvam var diye yazarım bekliyorum
Insallah, cok zor durumdayım, Rabbim Şahit ki içim rahat hic bir yanlışım olmadı benim. Bu Yüzden karnım ağrıyor bana dediklerine, cok zor bir insan hemde cok zor.Koymaz insallah, kendinizi cok uzmemeye calisin. Boyle umut verip sonra donen tiplerden nefret ediyorum.
Bencede beddua onu yerle bir etsede sanada yansıyor bunu farkettim artık sadece allaha havale ediyorum eğer benim hayatım düzene girecekse ben hakkımı helal de ederim yeterki beni çocuğumla kabul eden merhametli geçim ehli bi eşimolsun mutlu oluyum yeter sasağlık sihhatle huzur lu bi nasip allah biliyo gönlümüBak bu en büyük yanlış, beddua etme işin rast gitmez. Kendine odaklan, bak nasıl dünya senin etrafında dönüyor:)
Allah gönlüne göre versin. Bende bunca zaman sabrettim ilk defa boyle beddua ettim canıma tak ettirdi cunku.Bencede beddua onu yerle bir etsede sanada yansıyor bunu farkettim artık sadece allaha havale ediyorum eğer benim hayatım düzene girecekse ben hakkımı helal de ederim yeterki beni çocuğumla kabul eden merhametli geçim ehli bi eşimolsun mutlu oluyum yeter sasağlık sihhatle huzur lu bi nasip allah biliyo gönlümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?