Evet, hani polislerde olur ya cozulmemis dosyalar bi yere koyarlar bekletirler sora cozulur kapatilir artik aynen oyle gecmisimde bir donemi kapattim :) Yemisim onun donusunu de sevgisini de bela okumayacagim ama icim cok yandi Allah biliyor yani illaki bisey yasayacak.Ne iyi olmuş, nasıl iyi gelmiştir sana, döndü Dolandı geldi geriye ama suratına kapandı Kapılar. Demekki yıllar da geçse pişman olabiliyor insanlar. Heleki pişman olmayacağını sananlar.
Evet acık dosya anca oyle kapanır degil mi, bende bekliyorum. Belki benim sebebim üçüncü kisi degil ama canımı yakan bir Yığın sebep suçlama var.Evet, hani polislerde olur ya cozulmemis dosyalar bi yere koyarlar bekletirler sora cozulur kapatilir artik aynen oyle gecmisimde bir donemi kapattim :) Yemisim onun donusunu de sevgisini de bela okumayacagim ama icim cok yandi Allah biliyor yani illaki bisey yasayacak.
Ya burda benim içime oturdu, senin nasıl oturmasın. Allah yanına koymasın cok Üzücü. O da bir gün senin adını aklına getirecek yaktığı yerden yanınca.Ayakkabisi yırtikti. Maasi olmasına rağmen dedim az kazanıyor yazık. Gittim buna reebok ayakkabı, adidas şort, bluz, şapka, çorabına kadar aldim. Ben öğrenciyim babamin kredi kartiyla taksit yaptırıp aldim bunları. Sonra da hayatımda ilk kez ise girdim. Garsonluk yaptım 20 gün. Sabah 9 akşam 12. 3 saat aram vardı sadece. 520 lira kazandim babamin eline saydim. Sırf elin oğluna paramı yedirdin demesin diye ki haklı da. O aldığım kıyafetler balayı hediyesi olmuş biliyor musun?
Hayır canım bu gün sabrımın son damlası taştı. Bitirdik herseyi. Sabırlıyımdır ilişkimi kolay bitirmem ama bitmesi gerektiği zaman da gözümün Yasin'i sile sile giderim. Yapacak bisey yok artık. Pişmanlık duyacağım birsey de yok.Hala birlikte değilsiniz değil mi bu adamla ?
Allah razi olsun cok sagolun ben ilahi adalete güvendim Yüce Rabbim kimsenin ahini yerde birakmazAllahin adaleti işte allahin sobasi yok derler ya ne dogru bir sözmüs vallahi, yazdiklariniz duygulandirdi gercekten allah yolunuzu acik etsin
Çok sahit oldm kendimden örnek vereyim ilk esim beni ve kizimi paraya satti zengin bir kadinla beraber oldu beni ve kizimi kaderimize terketti actigi isyeri yandi girdigi islerde batti kadin onu terketti annesini sucluyormus beni yolumdan döndürmedin diye ben evlendim evimi aldim oglum oldu kizim esimle iyi anlasiyo cok sükür bu günlerime oda yansin kendi haline Allah hic bir gözyasinin hakkini yerde birakmaz sabret ve ona sıgın
Yok artık bu nasıl bir vicdan Allah'ım. Yanına kalır mi hic, Acısını o kız çıkartirPerasude, facebooku da varmış bunun yeni gördüm. Kızın adını kendi adının yanına yazmış. Sonra da kızın profilini gördüm. Fotoğraflarını buldum. Kasım 2013 ten kalma fotoğraflar düşün. Biz Mayis 2013 te sevgili olmuştuk...
Çok mutlu ol inşAllah. Hikayen çok dokundu bana...Çok sahit oldm kendimden örnek vereyim ilk esim beni ve kizimi paraya satti zengin bir kadinla beraber oldu beni ve kizimi kaderimize terketti actigi isyeri yandi girdigi islerde batti kadin onu terketti annesini sucluyormus beni yolumdan döndürmedin diye ben evlendim evimi aldim oglum oldu kizim esimle iyi anlasiyo cok sükür bu günlerime oda yansin kendi haline Allah hic bir gözyasinin hakkini yerde birakmaz sabret ve ona sıgın
Öncelikle Evliliğin bir Ömür mutlu Mesut sursun canım, ne mutlu sana. Benimde dediğim bi, yok yere can yakanlar ne oluyor sonra. Ben bisey yapmadım ama o kadar suçlanıyorum. Elimden bisey de gelmiyor kendi kendine kurduklarına inanmış yani daha bir Sürü sey. Iste basına bisey geldiginde benim adım aklına gelsinİnsanın canı yandı mi Ahi yerde kalmıyor canım. Benim de başıma iki kez geldi birincisi ilk eşim hamileyken beni aldattığı ni öğrenip ayrılmıştım ve Bebeğimi kaybettim o acıyla. Sonra evlendim bir kızım var şükür cok mutluyum. Eski eşim ise evini arabasını vs herseyin i satmış o fingirdedigi kadınlar için ve sürünüyor şimdi. .. İkincisi de işyerinde cok destek olduğum bir kadın arkamdan türlü dolaplar çevirdi ve is yerimde n çıkmak zorunda kaldım o entrikalardan. Kendisine sarkintilik yaptığını söylediği adamla ilişkisi varmış. Ve amiri olarak benden yardım istiyordu sonra ikisi birleşti iftira atıyor dediler. Cok ağladım altı ay öncesi sonra ne mi oldu o adam bu kadını ölesiye dövmus ve adam cezaevinde kadın da hastanede hala.. Etme bulma dünyası canını yok yere yakan inan belasını buluyor..
Bende ilk kez ona beddua ettim o derece doldumBeddua taraftarı değilim
ama rabbim Terazisi Şaşmaz
Amin amin döktüğüm gözyaşının haddi Hesabı yokMutlaka eden buluyor. Baskasina yazdiginiz kotu senaryo varsa bilin ki onda oynuyorsunuz gun geliyor. Kendimden biliyorum. Karşı tarafın ah etmesine gerek bile yok döktüğü gözyaşıni siz de dokuyorsunuz elbet..
Herkes ettiğini çeker ..Bende ilk kez ona beddua ettim o derece doldum
Çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icinÇok mutlu ol inşAllah. Hikayen çok dokundu bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?