Verdiği ümidi geri alan aldığı ahı gule gule kullansın.

Ne iyi olmuş, nasıl iyi gelmiştir sana, döndü Dolandı geldi geriye ama suratına kapandı Kapılar. Demekki yıllar da geçse pişman olabiliyor insanlar. Heleki pişman olmayacağını sananlar.
Evet, hani polislerde olur ya cozulmemis dosyalar bi yere koyarlar bekletirler sora cozulur kapatilir artik aynen oyle gecmisimde bir donemi kapattim :) Yemisim onun donusunu de sevgisini de bela okumayacagim ama icim cok yandi Allah biliyor yani illaki bisey yasayacak.

Evet acık dosya anca oyle kapanır degil mi, bende bekliyorum. Belki benim sebebim üçüncü kisi degil ama canımı yakan bir Yığın sebep suçlama var.

Ayakkabisi yırtikti. Maasi olmasına rağmen dedim az kazanıyor yazık. Gittim buna reebok ayakkabı, adidas şort, bluz, şapka, çorabına kadar aldim. Ben öğrenciyim babamin kredi kartiyla taksit yaptırıp aldim bunları. Sonra da hayatımda ilk kez ise girdim. Garsonluk yaptım 20 gün. Sabah 9 akşam 12. 3 saat aram vardı sadece. 520 lira kazandim babamin eline saydim. Sırf elin oğluna paramı yedirdin demesin diye ki haklı da. O aldığım kıyafetler balayı hediyesi olmuş biliyor musun?

Ya burda benim içime oturdu, senin nasıl oturmasın. Allah yanına koymasın cok Üzücü. O da bir gün senin adını aklına getirecek yaktığı yerden yanınca.

Hala birlikte değilsiniz değil mi bu adamla ?
Hayır canım bu gün sabrımın son damlası taştı. Bitirdik herseyi. Sabırlıyımdır ilişkimi kolay bitirmem ama bitmesi gerektiği zaman da gözümün Yasin'i sile sile giderim. Yapacak bisey yok artık. Pişmanlık duyacağım birsey de yok.

Perasude, facebooku da varmış bunun yeni gördüm. Kızın adını kendi adının yanına yazmış. Sonra da kızın profilini gördüm. Fotoğraflarını buldum. Kasım 2013 ten kalma fotoğraflar düşün. Biz Mayis 2013 te sevgili olmuştuk...

çok ibretlikmiş.... eee eden buluyo demek ki...

Yok artık bu nasıl bir vicdan Allah'ım. Yanına kalır mi hic, Acısını o kız çıkartir

İnsanın canı yandı mi Ahi yerde kalmıyor canım. Benim de başıma iki kez geldi birincisi ilk eşim hamileyken beni aldattığı ni öğrenip ayrılmıştım ve Bebeğimi kaybettim o acıyla. Sonra evlendim bir kızım var şükür cok mutluyum. Eski eşim ise evini arabasını vs herseyin i satmış o fingirdedigi kadınlar için ve sürünüyor şimdi. .. İkincisi de işyerinde cok destek olduğum bir kadın arkamdan türlü dolaplar çevirdi ve is yerimde n çıkmak zorunda kaldım o entrikalardan. Kendisine sarkintilik yaptığını söylediği adamla ilişkisi varmış. Ve amiri olarak benden yardım istiyordu sonra ikisi birleşti iftira atıyor dediler. Cok ağladım altı ay öncesi sonra ne mi oldu o adam bu kadını ölesiye dövmus ve adam cezaevinde kadın da hastanede hala.. Etme bulma dünyası canını yok yere yakan inan belasını buluyor..

Çok mutlu ol inşAllah. Hikayen çok dokundu bana...

Öncelikle Evliliğin bir Ömür mutlu Mesut sursun canım, ne mutlu sana. Benimde dediğim bi, yok yere can yakanlar ne oluyor sonra. Ben bisey yapmadım ama o kadar suçlanıyorum. Elimden bisey de gelmiyor kendi kendine kurduklarına inanmış yani daha bir Sürü sey. Iste basına bisey geldiginde benim adım aklına gelsin

Mutlaka eden buluyor. Baskasina yazdiginiz kotu senaryo varsa bilin ki onda oynuyorsunuz gun geliyor. Kendimden biliyorum. Karşı tarafın ah etmesine gerek bile yok döktüğü gözyaşıni siz de dokuyorsunuz elbet..
Amin amin döktüğüm gözyaşının haddi Hesabı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…