Verdiği ümidi geri alan aldığı ahı gule gule kullansın.

Başınız sağolsun Mekanı cennet olsun babanızın. Eminim yaptığı iyiliklerin mükafatını görecektir

Allah razi olsun seninde muradına hasıl olsun insallah rasude, post: 42634361, member: 705066"]Allah gönlüne göre versin. Bende bunca zaman sabrettim ilk defa boyle beddua ettim canıma tak ettirdi cunku.[/QUOTE]
Insan cani

Başka ahi tutan üye yok mu, hazmedemiyorum basima gelenleri. Burada okuyunca biraz olsun ferahliyorum.

Başka ahi tutan üye yok mu, hazmedemiyorum basima gelenleri. Burada okuyunca biraz olsun ferahliyorum.

Ah değil ama yakın zamanda arkadaşım evleneceği adamı aldattı ve bir kaç gün sonra şans eseri adam öğrendi ama yüzsüz bayağı saydırmış buna senkimsinki diye gerisi geldi hiç bir şey karşılıksız kalmıyor yalan ortaya çıkıyor ve şimdi sinsi olan bu arkadaşım iş yerinden biri ile aldatmıştı. Aldattığı adam bu çocukla da konuşuyor çocuk serseri şimdi işyerinde adı çıkmış durumda herkese anlatmış o kız şu bu dul kafasına göre takılıyor diye bunun üstüne ailesi de öğreniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…