Verdiği ümidi geri alan aldığı ahı gule gule kullansın.

Ah canım ya, ilahi adalet iste Allah mutluluğunu daim etsin. Cok sevindim senin adına. Aklımı yitireceğim bende neredeyse. Canım cok yanıyor.
Amin canim sagolasin zamana birak sende emin ol gün gelir onu hatirlamayacak kadar cook mutlu olursun belkide hayirlisi buydu

Kimsenin ahi kimsede kalmaz canim emin ol ilk erkek arkadasimdan ornek verim ben de. Beni uzdu, defalarca duzelcegine dair teminat verdi bildigin kandirdi. Biz en son boyle limoni oldugumuz donemde biriyle cikmaya baslamis ah bana nasil anlatiyor ona soyle asik oldum boyle oluyorum onun icin falan. Resimlerini gozumun icine soktu dusun. Ama ne oldu? Bir aya kalmadan kiz onu terketti. O gunden beri de dikis tutturamiyor. O gun bugundur yalvariyor.
Ama bu kapi ona kapanali cok oldu.

Evet son Pişmanlık fayda etmez degil mi, ama bizde aldatma olayı da yok. Resmen kalbimle ruhumla dünyamla uğraştı, sevgimi haketmedi.

Ben de 2.5 yıllık iliskimde kandirilan taraf oldum. 1 senedir evliymis. Onu ailemle ve arkadaşlarimla tanistirmistim. Kaç defa bize gitti geldi. Aileme karşı hep onu savundum. İyi de bok yedim. 1 ay önce bu rezilliklerini ogrendim. Çok çok mahcubum. İnan ben de acı çıkıyorum yalnız değilsin..

Canım yaaa, cok üzüldüm ne zor. Bende onu cok savundum ama bosuna savunmuşum bende su an cok şaşkınım Karşımda cani bir adam var hemde boş sebeplerden. Peki ne oldu sen öğrenince evli oldugunu? Sonrası ne oldu?

Allahin adaleti işte allahin sobasi yok derler ya ne dogru bir sözmüs vallahi, yazdiklariniz duygulandirdi gercekten allah yolunuzu acik etsin

vAlla ben 25 senedir görmedim öyle eden bulur tadında bişey

Allah öbur dunyaya bırakmıyor kardesım bu dunyada ahını cekıyor. Senı bu duruma getıren ne oldu

Bunu diyorum başka birşey demiyorum. Babamla annem ayrılalı 5 sene oldu. Telefonunu,adresini değiştirdi bizi faceden sildi. 5 senedir bir kuruşu geçmedi boğazımdan. Bir kere bile beddua etmedim. Allahım o da çeksin demedim. Kaldı ki ayrılık sürecinde bana yaşattırdığı acının haddi hesabı yoktu. Tehditler,evi basmalar,bağırış çağırışlar... O zamanda beddua etmedim bugünde etmem. Annem,kardeşlerim akrabalarım yanımda.Sevdiklerimin sağlıkları yerinde.Başımı sokabildiğim bir evim,huzurla başımı koyduğum bir yastığım var. Aç değilim açıkta değilim. Çok şükür. Dua et. Bol bol dua et...

Kitapçıda kitap bakarken aklıma sahte facebook hesabım düştü. Bir arkadaşımin annesiyle oradan konusuyordum o yüzden açmıştım. Anası gezentinin profili vardı. Herkese açıktı fotolari. Bir tane fotoğraf gördüm. Salonundaki masada bir sürü hamurisi kısır filan yapmis. Yanında da çerçeveli düğün fotoğraflari. Altına da "Arkadaşlarım oglumun düğün tebrigine geldiler" yazmış. Dedim herhalde yanlış görüyorum. Daha da sayfayı aşağı indirdim. Bizimki damatlık giymiş yanında gelin, alevli pasta kesiyor. Bir daha indirdim, gelin kız bizimkinin ayağına basıyor, dans ediyorlar, nikah memuruna evet diyorlar. Olduğum yere cokmusum oranın sahibi beni kaldırdı sandalyeye oturttu. Bunu defalarca aradim mesaj attım. Cevap verdi smsle. Dedi bu son soylediklerini geçmiş geçmiştir diye affettim. Umarım ailenin istediği ve senin seveceğin birini bulursun. Beni lütfen bir daha arama. Teşekkürler. Bu kadar. İştahsızlık yaşamaya basladim. 6 kilo verdim. Bana yapılanlar hiç aklımdan çıkmıyor Perasude...

Birlikte oldugum kisi habersiz baska kisiyle iliskiye baslamis ve sozlenmis ve ben tesadufen yakaliyorum resmen cigerim yaniyor oyle boyle degil nasil aci don diye yalvariyorum en son konusmamizda ben evlendim arama beni artik dedi evlenmedigini gayet iyi biliyordum ama yakasindan duseyim diye diyor oyle bi de esim gorur arama filan dedi yani dusebilecegim en son noktaya dustum peki dedim oyle mi aramadim sormadim sildim numarasini kalbimden sildim yavas yavas acim gecti ahim bakiydi yalniz aradan üç sene gecti asla aramaz donmez diyordum ama ahim da vardi bi aksam bi baktim bi gizli numara actim ariyor hatirladin mi beni dedi hatirlamadim kimsiniz dedim uzun israrsonucu adini dedim:) Sonra evlisin lutfen arama beni bir daha dedim rovans kapattim yuzune tekrar aradi tekrar lutfen arama vs vs yuxzune kapattim engelledim icime oturmustu o tel konusmasi bi benzerini yasadi bi de evli hala ve baskasini ariyorsa demekki hayrini goremedi. Icim sogudumu eh ama daha cekecegi var onun.

Allah öbur dunyaya bırakmıyor kardesım bu dunyada ahını cekıyor. Senı bu duruma getıren ne oldu
Bu kisi benim sözlüm, aileme herkeze onu cok övdüm, ama asırı güvensiz, bin defa ayrıldi barıştı , bin defa evleneceğiz evlenmeyeceğiz diye oyaladı, bu gün makyaj yaptıgım icin orospu ilan edildim. Asırı kuşkucu. Benim ikinci evliliğim olacaktı bu, cok tutarsız Davranışları var, kuşkularına inanıp bana demediği kalmıyor. Ve beni bu gün tehdit etti güya başkasıyla evlenirsem bir gün o gune çomak sokacakmış, yani geleceğimi de tehdit ediyor. Neden ayrılmadın derseniz onu ben boyle tanımadım su anda tanıdım insan yok Karşımda. Ama artık bitti, bitmesine rağmen beni tehdit ediyor. Verdiğim sevgiye yanıyorum.

Ah canım ya insanlar nasıl boyle olabiliyor cok üzüldüm senin adına ne buyuk bir hayal kırıklığı sanki bir an kendim yasamış gibi hissettim. Offff Allah im sen kimsenin yanına Bırakma. Yazık degilmi ya

Ne iyi olmuş, nasıl iyi gelmiştir sana, döndü Dolandı geldi geriye ama suratına kapandı Kapılar. Demekki yıllar da geçse pişman olabiliyor insanlar. Heleki pişman olmayacağını sananlar.

Bende dua ediyorum canım, haklisin insan Görmüyor ama cezasını çeken çekiyor yinede bunun boyle olacağını bilmek bile yetiyor. Allah sana da Sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…