- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Sabretmek gerçekten çok zor, sürekli sabır diliyorum. Özellikle yakın zamanda biri beni bir anda ortada bıraktı, her şeyimizi kesti ve sırtını dönüp gitti.bence de kötü kalpli olmakla alakası yok canım ben 12 yıl her gece her anımda Allah'ım benim yaşadıklarımı onlara da yaşat diye dua ettim bıkmadan usanmadan ama ne oldu kv canı gitti insan içine çıkamaz hale geldi.Eski kocam olacak adam da bana 3 gün önce ailesini anlatıyor ne kadar iyi olduklarını hala anlayamamış bazı şeyleri azcık ucundan hatırlatmam gerekti işte o zaman gerçekten benim annemin ne yaşadığını anladı yutkundu ve sustu.
Sabretmek gerçekten çok zor, sürekli sabır diliyorum. Özellikle yakın zamanda biri beni bir anda ortada bıraktı, her şeyimizi kesti ve sırtını dönüp gitti.
Allah'tan dileğimdir ki aynı şekilde ortada kalışını göreyim.
çok duygulandım şayadıkların çok zor gerçekten.profildeki sensen güzelde bi bayanmışın allah bahtını güzel yapsın.Ohooooo, o iftiralar yüzünden 2 yıl babam benimle konuşmadı. Yeni barıştık sayılır. Kasım 2012- şubat 2015 benim hayatımın karanlık günleriyle. Çok dua ettim, ne işim vardı ne de yeni doğmuş bebeğime verecek bir damla sütüm. inanki bir anda yükseliyorsun.
Iste bu pişmanlığını görmek tüm çektiğin kötü günlere değmiş. Yansın kendine simdi is işten geçtiMerhaba canim bende bi itirafta bulanayim bundan 5 yil once bi iliskim vardi ailemin Rizasi yoktu ben herseye ragmen onunla birlikteydim benim kiyafetlrime disari cikmama kadsr herseyime karisirdi bende kabul ederdim zamanla duzelcegini umardim oyle kotu seyler yasadim ki en sonunda sozlendik ama ailemin rizasi yoktu ve onun herseyine katlanmama ragmen benden ayrilan o oldu herkese karsi beni yariyolda birakti cunku cok zor sartlarda birlikteydik zaten. Psikolojik destek gordum duzelmem uzun zaman aldi ve 2 yil once hayatima baska biri girdi bidaha kimseyle olcagima inanmazken butun yaralarimi onunla sardim herkesin imrendigi bi iliskim var ailem razi onu cok seviyorum herseyden onemlisi kiymetli oldugumu hissediyorum. Benden ayrilan kisi suan kopek gibi pisman beni unutamadigi soyluyor kapima kadar gelip yalvariyor bana ilahi adelet diyorum ben hicbizaman beddua etmedim sadece Allaha havale ettim. Kimse cektirdigi cekmeden olmuyor canim buna inan.
Kesinlikle oyle sende sabirli olmali ve Allaha havele etmelisin hak yerini bulacaktirIste bu pişmanlığını görmek tüm çektiğin kötü günlere değmiş. Yansın kendine simdi is işten geçti
Ne guzel soylemssin ve bazen kimse duymasin diye insanin nefesi tutarak aglmasi iste o cok acidirBaşlık nede güzel gel sende içini dök dedirtiyor adeta.
İnsan zamanla unutmuyor sadece unutmuş gibi yapıyor. En ufak şeyde geliyor hatıralar geriye. Ve en acıtan tarafı sen üzülürken karşı tarafın bundan bi haber olması,günlerini gülücükler saçarak geçirmesi insan en çok buna üzülüyor sanırım...
Evet sana harfiyen katiliyorum... kendilerini o kadar mutlu yansitiyorlar'ki anlatamam ! ama gel gor'ki isin asli cok farkli ! biz bunu farketmiyoruz bile onlarin mutlu olduklarini zannediyoruz ! halbuki tam tersi !can yakan kişi belli etmese de mutsuz oluyor...çok gördüm er ya da geç Allah yakasına yapışıyor can yakanın.
Aman canim ya bu ah almak degilki, 2 ay cikmissin sevmedigini anlayinca birakmissin. Bu ona yaptigin bi kotuluk degil.Zamanında biri çok sevmişti beni, ben de sevdiğimi sandım 2 ay çıktık. Olmadı yapamadım onunla. Ayrıldım. Çok aradı açmadım, dönmedim hatta ne var ne istiyorsun gibi tepkiler bile verdim. Son cümlesi şu oldu; otobüste dolmuşta bile gözlerinin dolması , ağlamak ne demek bir gün anlarsın. Aradan 7 sene geçti , bir gün kendimi otobüste ağlarken ağlamayayım diye yutkunurken buldum. Ve zamanında oldukça saçma gelen o cümleyi hatırladım.
bir arkadaşım var ,sevgilisini terk edip hemen başkasıyla ilişkiye başladı.sonrada nişanlandı.sürekli mutluluk pozları veriyorlardı.ta ki beni arayıp artık nişanlısından bıktığını söyleyene kadar mutlu olduğunu sanıyordum.nişanlısı bunun üstüne çok düşüyordu,arkadaşım boğuluyorum diyordu.bir şey hissetmiyorum artık diyor.terk ettiği sevgilisini özel numaradan arayıp duruyor sesini dinleyip kapatıyor.konuşmaya yüzü yok çünkü.onu özlediğini söylüyor.ve hala nişanlısıyla mutluluk pozları veriyor.hayattan zevk almıyorum diyor.işte aslında bir şeylerin bedelini ödüyorEvet sana harfiyen katiliyorum... kendilerini o kadar mutlu yansitiyorlar'ki anlatamam ! ama gel gor'ki isin asli cok farkli ! biz bunu farketmiyoruz bile onlarin mutlu olduklarini zannediyoruz ! halbuki tam tersi !
Ayakkabisi yırtikti. Maasi olmasına rağmen dedim az kazanıyor yazık. Gittim buna reebok ayakkabı, adidas şort, bluz, şapka, çorabına kadar aldim. Ben öğrenciyim babamin kredi kartiyla taksit yaptırıp aldim bunları. Sonra da hayatımda ilk kez ise girdim. Garsonluk yaptım 20 gün. Sabah 9 akşam 12. 3 saat aram vardı sadece. 520 lira kazandim babamin eline saydim. Sırf elin oğluna paramı yedirdin demesin diye ki haklı da. O aldığım kıyafetler balayı hediyesi olmuş biliyor musun?
Ne guzel soylemssin ve bazen kimse duymasin diye insanin nefesi tutarak aglmasi iste o cok acidir
Canım, hayattaki tek pişmanlığımdır. Cidden çok iyi bir insandı bakalım ne yönde ve nasıl dua etti. Baya acı çektiğini biliyorum. Ben de yaşadıklarımı hep buna yordum. Bilmiyorum belki de bir sebep arıyorum.Aman canim ya bu ah almak degilki, 2 ay cikmissin sevmedigini anlayinca birakmissin. Bu ona yaptigin bi kotuluk degil.
Aynen oyle canım, insan yaktığı yerden yanmalı. Aynısını onlar da yasasın.Birde şu varki akıl ve kalp aynı anda çalışmıyor
Kalp: Ya gelirse..
Akıl:Umrunda değilsin sende artık önüne bak
Bir insana yapılacak en kötü şey umut verip sonunu getirememek arkadaş madem kendine güvenmiyorsun adım falan atma allah aşkına dur durduğun yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?