- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Vhalla nicklere pek dikkat etmedimKonu sahibi beddua mı etmiş? Ben tam okuyamadım sayfaları
Off tuylerim diken diken olduAyakkabisi yırtikti. Maasi olmasına rağmen dedim az kazanıyor yazık. Gittim buna reebok ayakkabı, adidas şort, bluz, şapka, çorabına kadar aldim. Ben öğrenciyim babamin kredi kartiyla taksit yaptırıp aldim bunları. Sonra da hayatımda ilk kez ise girdim. Garsonluk yaptım 20 gün. Sabah 9 akşam 12. 3 saat aram vardı sadece. 520 lira kazandim babamin eline saydim. Sırf elin oğluna paramı yedirdin demesin diye ki haklı da. O aldığım kıyafetler balayı hediyesi olmuş biliyor musun?
Marvergirl nickliymis...Konu sahibi beddua mı etmiş? Ben tam okuyamadım sayfaları
Bazı seyler de âhirete kalırmış. Belki Öyledir seninki. Insan biliyor onların da hesap vereceğini ya bu dunyada ya öteki dunyada ama orneklerini duyup rahatlamak istiyor iste. Üzülme canım geri dönecektir onlara yaptıkları
Kesinlikle. Güven ötesinde bi duyguyla bagliydim ben ona ortada bisi yokken telefonlarını kapattı ulaşamadım. Askere gitck diye psikolojisi bozuktur diye dusunuyordum hep. Hayvan herif sırf maddi açıdan yük olmayayim diye para harcatmazdim. Bana bitti demeden başka kızla konuşmaya başlamış. Dün bir bugün iki konuşmaya başladığı kızın uçak biletini almış. Neyse bu askere gitmeden önce ülke normaldi . o gidince terör olayları başladı . eminim yusuf yusuf modundadir gerci şehit olma onuruna bile layık değil. O değilde helallik bile almadı benden. Çok araştırdım bulamadım. bunun olumsuz etkisi ne olur onda?Insan engel olamıyor hele hele Sabırla emek verdigi şeylerin hem boş hemde suçmuş gibi geri Dönmesi.
Benim derdim zaten bana yeter cidden hanımefendi burada gerginlik olmasin. Konu sahibine ayıp olur. Yaşadıklarımın buradaki kimsenin başına gelmesini istemem. Detay vermiyorum fazla anlatmak istemiyorum. Sadece bu bir kesit. Kendisinin başına gelse bana bunu yapanın o kadar aci çekmez inan. Yüzüne tükursen Yarabbi şükür der. Yargilamayin siz de beni. Biliyorum daha bebek, hiç doğmadı. Kendi başına gelse inan empati yapacak karaktekterde değil o.Marvergirl nickliymis...
Tamam yasadiklari berbat ama onu hakli cikarmaz....
ISte onu diyorum bende...Benim derdim zaten bana yeter cidden hanımefendi burada gerginlik olmasin. Konu sahibine ayıp olur. Yaşadıklarımın buradaki kimsenin başına gelmesini istemem. Detay vermiyorum fazla anlatmak istemiyorum. Sadece bu bir kesit. Kendisinin başına gelse bana bunu yapanın o kadar aci çekmez inan. Yüzüne tükursen Yarabbi şükür der. Yargilamayin siz de beni. Biliyorum daha bebek, hiç doğmadı. Kendi başına gelse inan empati yapacak karaktekterde değil o.
Benim derdim zaten bana yeter cidden hanımefendi burada gerginlik olmasin. Konu sahibine ayıp olur. Yaşadıklarımın buradaki kimsenin başına gelmesini istemem. Detay vermiyorum fazla anlatmak istemiyorum. Sadece bu bir kesit. Kendisinin başına gelse bana bunu yapanın o kadar aci çekmez inan. Yüzüne tükursen Yarabbi şükür der. Yargilamayin siz de beni. Biliyorum daha bebek, hiç doğmadı. Kendi başına gelse inan empati yapacak karaktekterde değil o.
Iste bu günün Yarını var, onu düşünmüyorlar
Bu zamana kadar benim canımı yakan kimse ettiğini bulmadı.
Ben kötü kalpli bir kulum sanırım, yaşadıklarımı hakediyorum galiba.
İnşallah görürüm beni ağlatanların çektiğini dünya gözüyle.Bence kotu kalpli olmakla ilgisi yok bunun. Bazen bazi hesaplar uzuyor, kapatilmasi ilahi bir zemine tasiniyor, yani ya cok zaman sonra cikiyor acisi ya da ahirete kaliyor.
Bu zamana kadar benim canımı yakan kimse ettiğini bulmadı.
Ben kötü kalpli bir kulum sanırım, yaşadıklarımı hakediyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?