Hayır işle ilgili konuşuyorlarmış sonradan anlattı yani özel bir konu değil çagırabilirdiBelki özel bir şey konuşuyorlardı. Gereksiz alınganlık yapmışsınız.
Yok haberi vardıher Allah’ın günü görüştüğüm biri bile olsa, yanına gitmeden ararım müsait misin diye sorarım ki ikimizin vakti de boşa harcanmasın, keşke gitmeden sorsaymışsınız.
Kalkmasam bellide daha oturacaktı bilmiyorum ama en azından nezaketen çağırmasını beklerdim :)Belki sizinle alakasız, kendi aralarında bir şey konuşuyorlardır. Gereksiz alınganlık göstermişsiniz bence. 5 dakika tek oturunca mı verdiğiniz değerin karşılığını alamadığınızı anladınız?
Size anlatmış olabilir ama iş arkadaşları sizin bilmenizden hoşlanmayacaktı belki. Ben eşim iş konuşurken bile yanında durmuyorum ya da ben konuşacaksam başka odaya geçiyorum.Hayır işle ilgili konuşuyorlarmış sonradan anlattı yani özel bir konu değil çagırabilirdi
Çok samimiyiz en iyi arkadaşımHerkesin yapısı karekteri farklıdır. Ben arkadaşımın samimiyet derecesine bağlı kırılırdım.
Mesleğinizi merak ediyorum. Bence çok isabetli yorumlarınız var. Konu okurken olive12 yazmış mi diye bakıyorum bazenSevilme beklentisi içine girip, bunu karşıdakine belirtiyorsanız, her şeye evet diyorsanız, genelde bir durum olduğunda ısmarlayan veya benim için fark etmez diyen sizseniz, ne olursa olsun karşılık beklemeyeceğiniz hissiyatı oluyorsa karşı tarafta, karşı taraf bir şey istemeden hemen bende var, ben yaparım gibi önerileriniz varsa kısaca hemen gereksiz samimiyet kurup, kişisel sınır koyamıyorsanız; değersizlik hissi olması çok normal.
Kısa ve öz görüşün, hesapları paylaşın, bir süre kişisel hiç bir sorun, dedikodu çevrenize anlatmayın, sizi zora sokacak hiç bir duruma evet demeyin, içinizden gelmeyen hiç bir şey yapmayın, arkadaşlarınıza neden aramadın, sormadın demek yerine sizi aramayanı aramayın...
Umarım anlaşılır yazabilmişimdir.
Samimi arkadaşıma gayette kızardım ve belli de ederdim.Çok samimiyiz en iyi arkadaşım
Teşekkür ederimMesleğinizi merak ediyorum. Bence çok isabetli yorumlarınız var. Konu okurken olive12 yazmış mi diye bakıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?