Verdiğim değeri alamadım

Kalkmasam bellide daha oturacaktı bilmiyorum ama en azından nezaketen çağırmasını beklerdim :)

Ben kadar oturacaktı? Hadi 5 dakika olmasın 10 dakika olsun.Ne fark eder? Sonsuza kadar orda tek oturacak değilsiniz ya. Sizden bağımsız bir şey konuşuyor olabilirler çok normal. Kendi aralarında özel bir şeydir sizi dahil etmek istememiştir. Ben konunuzda alınacak bir şey göremedim

Belki alingan bir gununuzdesiniz. Bugun yasadigim bir olayi anlatayim, cok sacma gelecek ama insaniz her gunumuz ayni olmuyor. Bugun is cikisi duraga gidiyordum, bir baktim ki otobus gidiyor. Kacirdim yani. Bir sonraki otobuse az ilerideki duraktan bineyim hem oturarak giderim dedim (duraklar arasi 1 dk). Tam yolu yariladim ki ne goreyim otobus geciyor. Yahu iki otobus arasi en azindan 5 dk olur ama ben 30 saniye ile 2 otobus kacirdim. SOnra duraga geldim bekle bekle otobus gelmez. Nasil sinirlendim anlatamam. Biri dokunsa avaz avaz bagiracagim. Ne kadar basit bir konu halbu ki. Her gun hepimizin karsilastigi bir sorun ama o an icin ben bunu kaldiracak bir durumda degildim.

Demem o ki oluyor bazen boyle asiri tepki verme durumlari.

Yorumlar için teşekkürler :))

Bence hicte bosuna alinmamissin. Iki kisi bir araya gelince niye ucuncuyu dislarlae anlamiyorum. Ozel konusacaklari varsa senden ayrildiktan sonra konusunlar. Ben olsam senin yerinde arama mesafe koyarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…