kristinnn Guru Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 6.158 1.549 373 16 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lelaaa #21 askerden izin verirler kardeş düğünü için. yaklaşık 1 hafta hakları var diye biliyorum.
Bilgeyaz إلهي يمكنك مساعدتي Kayıtlı Üye 12 Haziran 2015 120 132 13 31 16 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lelaaa #22 Kendi mutluluğunu başkasına göre ayarlama,ilişkinde seninde kuralların olsun,ben senın yerınde olsam buna musade etmezdım
Kendi mutluluğunu başkasına göre ayarlama,ilişkinde seninde kuralların olsun,ben senın yerınde olsam buna musade etmezdım
lelaaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Haziran 2015 156 118 18 31 16 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lelaaa #23 Bilgeyaz .!.: Kendi mutluluğunu başkasına göre ayarlama,ilişkinde seninde kuralların olsun,ben senın yerınde olsam buna musade etmezdım Genişletmek için tıkla... bencil davranmakda istemiyorum sonucta bu onlarında düğünü. Kv Kpimi çok seviyorum.kırmadan dokmeden nasıl halledebilirim sizce?
Bilgeyaz .!.: Kendi mutluluğunu başkasına göre ayarlama,ilişkinde seninde kuralların olsun,ben senın yerınde olsam buna musade etmezdım Genişletmek için tıkla... bencil davranmakda istemiyorum sonucta bu onlarında düğünü. Kv Kpimi çok seviyorum.kırmadan dokmeden nasıl halledebilirim sizce?
Bilgeyaz إلهي يمكنك مساعدتي Kayıtlı Üye 12 Haziran 2015 120 132 13 31 17 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lelaaa #24 lelaaa .!.: bencil davranmakda istemiyorum sonucta bu onlarında düğünü. Kv Kpimi çok seviyorum.kırmadan dokmeden nasıl halledebilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Canım önce nisanlinla konuş baktin ki olmuyor ailene soyle nişanlinın ailesiyle konussunlar
lelaaa .!.: bencil davranmakda istemiyorum sonucta bu onlarında düğünü. Kv Kpimi çok seviyorum.kırmadan dokmeden nasıl halledebilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Canım önce nisanlinla konuş baktin ki olmuyor ailene soyle nişanlinın ailesiyle konussunlar