Aklıma bunu getirdiniz :)
benım neden oyle olmuyor benımde olsun ıstıyorumHahah
Bu bazen benim başıma da geliyor yahu
Ben cevap veriyorum ama keşke öyle değil de şöyle cevap verseydim, şunu söyleseydim diyorum.
Acaba bu neyden kaynaklı ben de merak ediyorum doğrusu?
bende olmuyor malesefBazen laf cuk yerini buluyor. .
haklısınız ama istemıyorum bana bu kadar yuklenılsın. bırde sonradan kendımı yıyıp duruyorum baskalarına sınırlenıp aılemden alıyorum hıncımı...eğer susar sabredersen,derecen yükselir.İşin gücün rast gider.Bir zaman sonra görürsün ki,seni hangi yönden incitmişlerse , seni kıran daha beter olur.Bununlada kalmaz, şimdi karasın diyenler yarın beğenirler.Bunlar ancak sabırla olan şeyler.yoksa iki kuruşluk insana cevap vermişin ne olacak,anlık sinirini atacaksın.sen doğru olanı yapıyorsun.
Susmak eziklik değildir,bilakis Haklısın ve Allah senin yanında,daha ne olsun.ne demiş Mevlana;
Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye !
ama bu soruya bu cevap verilir ki zaten, belliki biraz kararmış görmüş sizi, malum yaz ayındayız, normaldirsen tatıle mı gıttın amelıa dedı amma kararmıssın dedı. bende yoo dedım kendım boyleyım.
yok cevabı bu degıl bak cevabı vereyımama bu soruya bu cevap verilir ki zaten, belliki biraz kararmış görmüş sizi, malum yaz ayındayız, normaldir
onun kötü niyetle söylediğini düşünüyorsanız evet cevap yukardaki, ama kötü niyetle söylemediyse.yok cevabı bu degıl bak cevabı vereyım
benım bu dogal bronzlugum cicim. mıllet benım gıbı olabılmek ıçın mılyarlar harcıyorlar bılıyosun ki
ama tabı iş işten gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?