• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verememmm. Kızlar yardmm

Bu nasıl bi zeka tutulması acaba? Ne demek bakamazsınız bana ver? Ve kocan nasıl bi adam ki bunu kabul etmiş? Ayrıca 1 tane çocukları Allah tan belalarını mı istiyolar artık!! Hayatı boyunca hiç çocuğu olmayan insanlar var. Allahım bu nasıl şuursuzluktur. Sinirlerim bozuldu.

eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar.

Bu cümlenizden eşinizin de doğar doğmaz çocuğu kardeşine vermek istediğini anladık hepimiz. Durum bayağı çirkin, hatta iğrenç. Şimdi eşiniz sizin yanınızda mı, değil mi?

Öyle bi konu geçti ewet. Ama ciddi bi şekilde söylenirse sessiz kalmam merak etmeyin

ciddi şekilde söylenmediyse niye konu açtınız niye eşimin aklına giriyorlar dediniz burda sayfalarca millet şok oldu size yardım etmeye çalıştı allah allah yaaaaaa madem şakavari ise öyle yazıp sinirlerim bozuldu ne salaklar deseydiniz gerçekten alıyorlar gibi yazıyorsunuz verdiğiniz cevaplar da tek cümlelik, bilgilendirici bile değil karşınızda size yardım etmek isteyenlere biraz saygınız olsun lütfen. bide merak etmeyin demişsiniz bilmiş bilmiş. merak etmeyiz tamam yardım etmek istemek de suç.

Son düzenleme:
Walla canim bunu yaziyorum iyi oku ..biz sekiz kardeşiz 4 kız 4 erkek ilk 4 kız olmamıza ve babam erkek çocuk istemesine rağmen aynı zamanda o sırada teyzemin de çocuğu her türlü tedaviye rağmen olmamasına rağmen hiç bir zaman bizimkiler biz bu çocuğu vereleim bakamiyoruz dememis ler yeri geldi aç yattık yeri geldi naylon çadırda uyuduk yeri geldi komsunun verdigi erkek ayakkabısıyla okula gittim aynı zamanda annemin sol kolu da yok bu engelli kadın bu fakirlik ve bu kadar zorluğa rağmen böyle çocuk büyüttü ac tok ama anne baba basimizdaydi bu yazdiklarim gercekten yasanmistir bilginize gorun ornek alin diye yaziyorum ...siz canınız in parçası ikinci yavrunuza çocuğunuzun kardeşine nasıl kiyacaksınız maddi durumdan dolayı herkes rizkiyla doğar ve nasibi neyse onu yer yok efendim benim durumum yok çocuğu vereyim de psikolojisi alt üst olsun ..baksanıza o kadının tavrına bakmıyorlar ikinciye de mecburlar alacaz çocuğu. ..bu ne demek ne kadar saçma ne kadar cahil bir kadın bu kadın sizin evladıniza annelik mi yapacak sizce iyi mi bakacak zaten çocuğu var hep ezecek yavrunü hor görecek 2.çocuğu olmuyor sa olmuyor Allah istemiyor ki olmuyor yani olmuyor diye siz canınızdan can koparıp mi verecekseniz yani kısacası kendinize gelin ve evlatlarıniza siz sahip çıkın her şey in en pahalı si olmasın en ucuzu olsun yeter ki siz annesi olarak onu daha doğmadan karanlık bir geleceğe mahkum etmeyin sevgiyle kal umarım bebeğine gerçek bir anne olursun

maalesef birincisini de bilmiyorum ama ikincisi için açtığın başlıkdan güzel bir tv dizisi senaryosu çıkar. o derece inandırıcı gelmedi özür dilerim.

Kesinlikle vermeyin. Yakin bir zamanda ayni durum komsumda oldu, eltisi, kocasi ,kayni, kvdelri takti illa vereceksin diye. Kadinda kabul etti.
Dogurur dogurmaz verdi yavrusunu, simdi oglu 6-7 aylik hergun agliyor esi birdaha geri alamayiz diyor.
Yasadigi pismanlik tarif edilemez ne olursa olsun boyle birsey sormalarina bile cesaret edemesinler, o derece tepkini koy!
Ya anne belli ki çok pasif ve cahil..
Sosyal hizmetlere şikayet etseniz yanlış mı olur acaba? Aile belalı mı değil mi bilemediğim için, kadına zarar verirler mi ki??
Eğer öyle bi durum yoksa durumu bildirin lütfen.
Hiç düşündünüz mü..o çocuk büyüdüğünde nasıl bi travma yaşayacak..........şuan dondum kaldım......

Sosyal hizmetlere şikayet etseniz yanlış mı olur acaba? Aile belalı mı değil mi bilemediğim için, kadına zarar verirler mi ki??
Hiç düşündünüz mü..o çocuk büyüdüğünde nasıl bi travma yaşayacak..........şuan dondum kaldım......

Karakedck Karakedck ya anne belli ki eşinden korkuyor siz şikayet edin o onların çocuu değil!!! tabiki geri alabilir ne demek artık geri alamayız ben yavrumu başkasının elinde görsem intihar ederim o derece dayanamam ölürüm daha iyi

Karakedck Karakedck ya anne belli ki eşinden korkuyor siz şikayet edin o onların çocuu değil!!! tabiki geri alabilir ne demek artık geri alamayız ben yavrumu başkasının elinde görsem intihar ederim o derece dayanamam ölürüm daha iyi
Hiç bişey için geç kalınmış değil, en azından geri alıp yaptıkları o korkunç hatayı, telafi etseler! Karakedck Karakedck başınızı yastığa koyduğunuzda nasıl rahat uyursunuz! Nasıl vicdanınız rahat eder!

Hiç bişey için geç kalınmış değil, en azından geri alıp yaptıkları o korkunç hatayı, telafi etseler! Karakedck Karakedck başınızı yastığa koyduğunuzda nasıl rahat uyursunuz! Nasıl vicdanınız rahat eder!

aynen ortada bir suç var şu anda annenin rızası olmadan verilmiş acaba bu ekran görüntüsünü alsak polislere iletsek bir şekilde bulabilirler mi diye bile düşünüyorum şuanda.

Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.

Başta eşiniz kaynınız ve eltinizin ağzını burnunu kırmak ne keyifli olurdu..
1 değil 5 çocukta olsa,çocuk başkasına verilmez..

Ben konunuzun inandırıcılığına inanmadım açıkçası hiç çocukları olmasa tamam isteyebilirler yine istenmez ama hadi bir derece ama zaten bir tane çocukları varken neden sizden istesinler bakamazsınız verin diye birşey olur mu eşinizin nasıl aklına giriyorlar yapmayın yanii sizin aileniz eşinizin ailesi razı gelir mi hiç. Duyulmamış birşey.

Siz niye şikayet etmiyorsunuz? Polise şikayet edin.Polis olmuyorsa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına şikayet edin.Ulaşabildiğiniz her yere ulaşın.İçiniz nasıl rahat ediyor.Cesaretiniz yoksa söyleyin ben edeyim.Hatta bu yazdığınız ihbar kabul edilir biliyorsunuz değil mi?
Bilmem hic aklima gelmedi aslinda sikayet etmek su an annesi ankarada yeni ameliyat oldu kanamayi durduramayiyolar insallah iyilesir de oyle soylerm gerci bu gidişle zor iyilesir ama diger iki cocuguda kvdede fln kac aydr mahvoldular

aynen ortada bir suç var şu anda annenin rızası olmadan verilmiş acaba bu ekran görüntüsünü alsak polislere iletsek bir şekilde bulabilirler mi diye bile düşünüyorum şuanda.
Hayir canm anne kendi kabul etti bi arabaya bi eve sonra pisman oldu istese alabilirdi ama o kadarda degil ama su an iste sagligiyla ilgileniyor durumu kırıtk cunku

Anne pasif degil canm benden daha cindr maddiyat cok iyidi kayninin ve yakinlardi birbiirne onu dusundu kabul etti e evlat iste kolay degilki vermek sonra pisman oldu ben alir diyodm ustune hastalandi hala hastaligiyla cebellesiyor iyilesirse belki almak ister tekrar.

Yazdığınız mesajla ilgili olarak bir çocuğun bu şekilde verilmesi kanunlarımıza göre ciddi bir suçtur.Bir vatandaş ve bir anne olarak bu mesaja istinaden suç duyurusunda bulunuyorum bilginize.
Hayirlisi ne ise o olsun oglu icin o anneyin yaptigini ilerde ogrenirse yasayacagi pskolojiye ben cok üzülüyorm. Tabi anne kurtulursa

Back
X