- 9 Şubat 2012
- 212
- 44
- 98
- Konu Sahibi onunlaguzel
-
Eee nolmus verem olmussa hastalik hepimizin basina gelebilicek bisey insaniz sonucta. Tedavi gorup iyilesmiste sonucta. buraya karşınızda çocuk Verem degil aids oldu sanirArkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size... Katıldığım bir düğünde, annesi beni oldukça beğenmiş, oğluna sürekli beni anlatmış (oğlu düğünde yoktu ).. Çocuk sosyal medyadan defalarca iletişime geçmek istedi...En sonunda kabul ettim ve 1-2 saat kadar mesajlaştık. Devlet memuru... 1-2 saatlik konuşmada hiç bir şey anlıyamazsınız ama olabilir gibi geldi Fakat bana 2-3 yıl önce vereme yakalandığını söyledi...Hiç söylemiyedebilirdi, ben evlendikten sonra da öğrenebilirdim yada evlendikten sonra da yakalanabilirdi, bunların farkındayım.. Ama daha ortada hiç bir şey yokken sizce tanımak için bir şans vermeli miyim? Sonuçta ortada aşk filan yok henüz..
Tekrarlıyor diye okudum bir çok forumdaVerem ilacli tedavisi olan tekrarlama olasiligi da cok cok dusuk bi hastalik. Hic verem olmamis birinin de verem olma olasiligi o kadar yani
açıkcası bende hiç bilmiyordum we ewet sadece hasta diye uygun bir bahane bulup reddetcem..Ben hastaligi tam bilmiyorum ama su an ona ne zarari varki?
Yani hayir derseniz ne icin diyeceksiniz sirf hasta oldu diyemi?
o adımı emin atmak istiyorum, aklımda bu konuya dair herhangi bir şey kalmasın.. Bende kimsenin günahına girmyiim.Konuşmaları içinize sindiyse
Yüz yüze gelip görüşün
Birbirinizi tanımak için bir
Adım atmış olursunuz.
Tabiki öyleEee nolmus verem olmussa hastalik hepimizin basina gelebilicek bisey insaniz sonucta. Tedavi gorup iyilesmiste sonucta. buraya karşınızda çocuk Verem degil aids oldu sanir
Tedawisi tam olarak bitmiş. ilaç kullanmıyor artık, ama yinede 2 ayda bir kontrole gidiyor.Tedavisi olan bir hastalık verem.sorun etmeye bile değmez de sadece; İlerlemiş verem hastalığı evlenmeye engel teşkil eder.6 ay kadar ertelenir evlilik.
Maşallah ne güzel.. Bunların farkındayım ama bir adım atıp pişman olmadan durup beklemek istiyorum..Benim teyzemin kocası da bundan 30 yıl önce vereme yakalanmış ama maşallah hala taş gibi:)
Kimin ne zaman hangi hastalığa yakalanacagi, kapıdan çıkıp geri dönüp dönemicegi, yarına sağ çıkıp cikamicagi belli değil.... içiniz ısındıysa olur gibi geliyorsa bi deneyin bence
Araştrdım... otobüsde weremli biriyle seyahat etmek bile werem edebiliyormuş, bunların farkındayım..Veremi araştırdınizmi?
Hangi forumda okudun bilmem de ac akademik makale oku merak ediyosan, tekrarlama riski cok dusukTekrarlıyor diye okudum bir çok forumdaçok çok iyi bakılması gerekirmiş.
açıkcası bende hiç bilmiyordum we ewet sadece hasta diye uygun bir bahane bulup reddetcem..
o adımı emin atmak istiyorum, aklımda bu konuya dair herhangi bir şey kalmasın.. Bende kimsenin günahına girmyiim.
Tabiki öyle
Araştrdım... otobüsde weremli biriyle seyahat etmek bile werem edebiliyormuş, bunların farkındayım..
Yahu adam tedavi olmus hasta degil su an, verem hastasi demek o an icin verem olan kisi demekAraştrdım... otobüsde weremli biriyle seyahat etmek bile werem edebiliyormuş, bunların farkındayım..
Tekrarlıyor diye okudum bir çok forumdaçok çok iyi bakılması gerekirmiş.
açıkcası bende hiç bilmiyordum we ewet sadece hasta diye uygun bir bahane bulup reddetcem..
o adımı emin atmak istiyorum, aklımda bu konuya dair herhangi bir şey kalmasın.. Bende kimsenin günahına girmyiim.
Tabiki öyle
estağfurullah.. ama daha ortada fol yok yumurta yok, ileride bu sebepten aklıma bir şey takılıp onu kartopu gibi büyütmek yerine şimdi düşünmem yanlış mı?Sadece hasta diye terkedicem....peki,sanırım sen yarı tanrı falansın kaza bela hastalık bir ömür seni teğet geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?