Veremli bir ile evlenmek?

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size... Katıldığım bir düğünde, annesi beni oldukça beğenmiş, oğluna sürekli beni anlatmış (oğlu düğünde yoktu ).. Çocuk sosyal medyadan defalarca iletişime geçmek istedi...En sonunda kabul ettim ve 1-2 saat kadar mesajlaştık. Devlet memuru... 1-2 saatlik konuşmada hiç bir şey anlıyamazsınız ama olabilir gibi geldi Fakat bana 2-3 yıl önce vereme yakalandığını söyledi...Hiç söylemiyedebilirdi, ben evlendikten sonra da öğrenebilirdim yada evlendikten sonra da yakalanabilirdi, bende hasta olmuş olabilirdim bunların farkındayım.. Ama daha ortada hiç bir şey yokken sizce tanımak için bir şans vermeli miyim? Sonuçta ortada aşk filan yok henüz..

Son düzenleme:
Ben hastaligi tam bilmiyorum ama su an ona ne zarari varki?
Yani hayir derseniz ne icin diyeceksiniz sirf hasta oldu diyemi?

Konuşmaları içinize sindiyse
Yüz yüze gelip görüşün
Birbirinizi tanımak için bir
Adım atmış olursunuz.

Eee nolmus verem olmussa hastalik hepimizin basina gelebilicek bisey insaniz sonucta. Tedavi gorup iyilesmiste sonucta. buraya karşınızda çocuk Verem degil aids oldu sanir

Benim teyzemin kocası da bundan 30 yıl önce vereme yakalanmış ama maşallah hala taş gibi:)
Kimin ne zaman hangi hastalığa yakalanacagi, kapıdan çıkıp geri dönüp dönemicegi, yarına sağ çıkıp cikamicagi belli değil.... içiniz ısındıysa olur gibi geliyorsa bi deneyin bence

Verem ilacli tedavisi olan tekrarlama olasiligi da cok cok dusuk bi hastalik. Hic verem olmamis birinin de verem olma olasiligi o kadar yani
Tekrarlıyor diye okudum bir çok forumda çok çok iyi bakılması gerekirmiş.
Ben hastaligi tam bilmiyorum ama su an ona ne zarari varki?
Yani hayir derseniz ne icin diyeceksiniz sirf hasta oldu diyemi?
açıkcası bende hiç bilmiyordum we ewet sadece hasta diye uygun bir bahane bulup reddetcem..
Konuşmaları içinize sindiyse
Yüz yüze gelip görüşün
Birbirinizi tanımak için bir
Adım atmış olursunuz.
o adımı emin atmak istiyorum, aklımda bu konuya dair herhangi bir şey kalmasın.. Bende kimsenin günahına girmyiim.
Eee nolmus verem olmussa hastalik hepimizin basina gelebilicek bisey insaniz sonucta. Tedavi gorup iyilesmiste sonucta. buraya karşınızda çocuk Verem degil aids oldu sanir
Tabiki öyle

Tedavisi olan bir hastalık verem.sorun etmeye bile değmez de sadece; İlerlemiş verem hastalığı evlenmeye engel teşkil eder.6 ay kadar ertelenir evlilik.
Tedawisi tam olarak bitmiş. ilaç kullanmıyor artık, ama yinede 2 ayda bir kontrole gidiyor.
Maşallah ne güzel.. Bunların farkındayım ama bir adım atıp pişman olmadan durup beklemek istiyorum..

benim eşimde hepatit hastası evlilik işlemleri sırasında öğrendik bence geçerli bi neden değil ...hayati risk yoksa tabii

Hangi forumda okudun bilmem de ac akademik makale oku merak ediyosan, tekrarlama riski cok dusuk

Verem geciren insanlar cok ince dusunceye sahip olurlar. .verem geçirmiş mi mikrobunu mu taşıyor? Bunlari tam Biliyormusunuz. .Eğer içinizden görüşmek geliyorsa herkez bir sansi hakediyor ben olsam gorusurdum ama içime sinmezse istemezdim. .hastalik olarak bakmayın hayatımızda neyin başımıza gelecegi belli değil. .

Sadece hasta diye terkedicem....peki,sanırım sen yarı tanrı falansın kaza bela hastalık bir ömür seni teğet geçecek

Sadece hasta diye terkedicem....peki,sanırım sen yarı tanrı falansın kaza bela hastalık bir ömür seni teğet geçecek
estağfurullah.. ama daha ortada fol yok yumurta yok, ileride bu sebepten aklıma bir şey takılıp onu kartopu gibi büyütmek yerine şimdi düşünmem yanlış mı?

Ananem hep anlatır oturdukları yerde bir bayan varmış nişanlıymış. Nişanlısı verem oldu diye babası nişanı atmış başka biriyle evlendirmiş. Aradan yıllar geçmiş o bayanın evlendiği adam yıllar önce ölmüş babasının nişanı attığı kişi turp gibi yaşıyor :)Rabbimin ne kadar ömür yazdığını nasıl yaşayacağımızı bilemeyiz yaşayarak öğrenicez. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…