Veremli bir ile evlenmek?

Benim yengem de iki kere gecirmis. Kardesi de gecirdi. Yengemin su an 2 saglam cocugu var sukurler olsun ve sigara da iciyor maalesef. Tekrarlamaz insallah.
Verem artik tedavisi olan bir hastalik..

Boyle bır soruyu burada soracagınıza bır zahmet google yazsaydınız verrmın tedavısı olan bır hastalık oldugunu.. Tedavı ile aşılabilecegını öğrenır; boylece bu durumu sorun etmezdınız. Hoş sorun edıyor olmanızda cok ınsanı gelmedi.. Hastalığı bılmıyorda cocuk için endişelenıyor desem hıc degıl .. Bazı degerlerınızı vıcdanınızı ne yaptınız.

Benim yengem de iki kere gecirmis. Kardesi de gecirdi. Yengemin su an 2 saglam cocugu var sukurler olsun ve sigara da iciyor maalesef. Tekrarlamaz insallah.
Verem artik tedavisi olan bir hastalik..
sigara içmiyor, alkol filanda yok.. ama insan korkuyor..

böyle şeyler oluyor, belki ben bunları yazarken kanserim bilmiyorum yarın öğrenicem... Bunların farkındayım. Ama ileride kafamın bir köşesinde çığ gibi büyüyeceğine şimdi halletmek istiyorum.

Düşünmekle haklisin tabiki..tart ölç..ama ona sonradan gelen seyleri karakteriyle bir tutma. .icini ferah tut..mesela zina sonucu biri aids kapmis olsa..bana bunu ilk etapta soylese ben bu kişiyle görüşmek istemem. .burda yuzde 50 kendi suçu. .yuzde 50si kaderi..ama verem zature bunlar tamanen Allahin takdiri..bence bir kere görüş en azindan vicdan yapmış olmazsın ilerde..

Tedavi olmuş , iyileşmiş . Bence sorun etmeye değmez . Tedavi olduktan sonra sorun yaratacak bir durum değil .

1920lerde degiliz veremin tedavisi var
Allah daha buyuk dert vermesin iciniz isindiysa bir deneyin

verem çaresız bır hastalık degıl kı....tedavısı kolay artık....hatta enıstem yıllar once vereme yakalandı oyle süzüldü ıncecık kaldı hepımız korktuk ama kader aglarını çok fena ördü...enıştem bırden ıyıleştı ve malesef teyzem dıger hastalıpa yakalanıp hayatını kaybettı ansızın...kader işte malesef...enıstem bır daha evlenmedı şimdi torunları bıle oldu

Araştrdım... otobüsde weremli biriyle seyahat etmek bile werem edebiliyormuş, bunların farkındayım..
Cehaletınıze ve vıcdanınıza alkış..
Boyle bırseylerden kacan ınsanların ımtıhanı hep yıne bu tıp seylerden olur. Bnce evlenmeyın gorusmeyın sızın gıbı dusunen arkadasım olsam tepkım nettr

verem yani tüberküloz sorun edecek bi hastalık değilki tedavisi var. bence bu açıdan kesinlikle olumsuz düşünme. enfeksiyon gibi düşün öyle kötü hastalık değil günümüzde

Araştrdım... otobüsde weremli biriyle seyahat etmek bile werem edebiliyormuş, bunların farkındayım..

ya ne diyosun canım benim bulaştırıcılık aktif hastalık evresind eolur en fazla. o da antibiyotiğe başlayınca geçer. en başta sağlık çalışanları verem olurdu ama hiçbirimiz olmadık yani.

Verem geciren erkeklerin kisirlik sorunu oluyor.arkadasimin esi gecirmis gecenlerde ameliyat oldu.3ay dinlencek sonra cocuk olabilirmiş olmazsa tup bebek deniyceklermis.

Verem geciren erkeklerin kisirlik sorunu oluyor.arkadasimin esi gecirmis gecenlerde ameliyat oldu.3ay dinlencek sonra cocuk olabilirmiş olmazsa tup bebek deniyceklermis.

herkeste olacak diye bişey yok. genital sistemi illa tutacak değil. tedavi olup iyileşmisse kontrollerine gidiyosa bi sorun olmaz.

Benim bir arkadasim (erkek) cok agir verem oldu. Aylarca hastanede kaldi cok agir tedaviler gordu. Suan 2 cocugu var arka arkaya hicte zorlanmadilar cocuk yaparken. Onun sorunu baskadir.

Cuzzamli gibi hissettim kötü olmuş baslik

Konu sahibesine amma yüklenilmiş. Kadın veremli adamı terk edicem demiyor ki, hasta olan biriyle yola çıkmakta tereddütlü ve haklı. Birini seversin hasta çıkar vazgeçemezsin eyvallah ama bile bile lades demeye de gerek yok.

Akciğer hastalıkları sinsi, vücutta yatkınlık varsa vücut direnci düştüğü an ortaya çıkıveriyor. Kısa vadede insan kurtulsa bile akciğerleri zayıfsa ilerde zatürre vb. bir hastalığa yakalanma olasılığı yüksek. Ben akciğer hastalıklarından korkarım açıkçası bulaşmasından değil ama ömür boyu hastane refakatçisi olmaktan.

Son düzenleme:
Benim bir arkadasim (erkek) cok agir verem oldu. Aylarca hastanede kaldi cok agir tedaviler gordu. Suan 2 cocugu var arka arkaya hicte zorlanmadilar cocuk yaparken. Onun sorunu baskadir.
Bende herkes gibi.bildigimi soyledim.alinti yapmaniza gerek yok.

anladıgım kadarıyla hastalıktan dolayı sizde negatif bi etki yapmış. Ama biraz tanımanızın bi mahsuru yok sonuçta hemen evlenecek degilsiniz. Belkide tanıdıkca cok seveceksiniz yinede şans vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…