- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.362
- 598
- Konu Sahibi onunlaguzel
-
Boyle bır soruyu burada soracagınıza bır zahmet google yazsaydınız verrmın tedavısı olan bır hastalık oldugunu.. Tedavı ile aşılabilecegını öğrenır; boylece bu durumu sorun etmezdınız. Hoş sorun edıyor olmanızda cok ınsanı gelmedi.. Hastalığı bılmıyorda cocuk için endişelenıyor desem hıc degıl .. Bazı degerlerınızı vıcdanınızı ne yaptınız.Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size... Katıldığım bir düğünde, annesi beni oldukça beğenmiş, oğluna sürekli beni anlatmış (oğlu düğünde yoktu ).. Çocuk sosyal medyadan defalarca iletişime geçmek istedi...En sonunda kabul ettim ve 1-2 saat kadar mesajlaştık. Devlet memuru... 1-2 saatlik konuşmada hiç bir şey anlıyamazsınız ama olabilir gibi geldi Fakat bana 2-3 yıl önce vereme yakalandığını söyledi...Hiç söylemiyedebilirdi, ben evlendikten sonra da öğrenebilirdim yada evlendikten sonra da yakalanabilirdi, bende hasta olmuş olabilirdim bunların farkındayım.. Ama daha ortada hiç bir şey yokken sizce tanımak için bir şans vermeli miyim? Sonuçta ortada aşk filan yok henüz..
sigara içmiyor, alkol filanda yok.. ama insan korkuyor..Benim yengem de iki kere gecirmis. Kardesi de gecirdi. Yengemin su an 2 saglam cocugu var sukurler olsun ve sigara da iciyor maalesef. Tekrarlamaz insallah.
Verem artik tedavisi olan bir hastalik..
böyle şeyler oluyor, belki ben bunları yazarken kanserim bilmiyorum yarın öğrenicem... Bunların farkındayım. Ama ileride kafamın bir köşesinde çığ gibi büyüyeceğine şimdi halletmek istiyorum.Ananem hep anlatır oturdukları yerde bir bayan varmış nişanlıymış. Nişanlısı verem oldu diye babası nişanı atmış başka biriyle evlendirmiş. Aradan yıllar geçmiş o bayanın evlendiği adam yıllar önce ölmüş babasının nişanı attığı kişi turp gibi yaşıyor :)Rabbimin ne kadar ömür yazdığını nasıl yaşayacağımızı bilemeyiz yaşayarak öğrenicez. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size... Katıldığım bir düğünde, annesi beni oldukça beğenmiş, oğluna sürekli beni anlatmış (oğlu düğünde yoktu ).. Çocuk sosyal medyadan defalarca iletişime geçmek istedi...En sonunda kabul ettim ve 1-2 saat kadar mesajlaştık. Devlet memuru... 1-2 saatlik konuşmada hiç bir şey anlıyamazsınız ama olabilir gibi geldi Fakat bana 2-3 yıl önce vereme yakalandığını söyledi...Hiç söylemiyedebilirdi, ben evlendikten sonra da öğrenebilirdim yada evlendikten sonra da yakalanabilirdi, bende hasta olmuş olabilirdim bunların farkındayım.. Ama daha ortada hiç bir şey yokken sizce tanımak için bir şans vermeli miyim? Sonuçta ortada aşk filan yok henüz..
Cehaletınıze ve vıcdanınıza alkış..Araştrdım... otobüsde weremli biriyle seyahat etmek bile werem edebiliyormuş, bunların farkındayım..
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size... Katıldığım bir düğünde, annesi beni oldukça beğenmiş, oğluna sürekli beni anlatmış (oğlu düğünde yoktu ).. Çocuk sosyal medyadan defalarca iletişime geçmek istedi...En sonunda kabul ettim ve 1-2 saat kadar mesajlaştık. Devlet memuru... 1-2 saatlik konuşmada hiç bir şey anlıyamazsınız ama olabilir gibi geldi Fakat bana 2-3 yıl önce vereme yakalandığını söyledi...Hiç söylemiyedebilirdi, ben evlendikten sonra da öğrenebilirdim yada evlendikten sonra da yakalanabilirdi, bende hasta olmuş olabilirdim bunların farkındayım.. Ama daha ortada hiç bir şey yokken sizce tanımak için bir şans vermeli miyim? Sonuçta ortada aşk filan yok henüz..
Araştrdım... otobüsde weremli biriyle seyahat etmek bile werem edebiliyormuş, bunların farkındayım..
Verem geciren erkeklerin kisirlik sorunu oluyor.arkadasimin esi gecirmis gecenlerde ameliyat oldu.3ay dinlencek sonra cocuk olabilirmiş olmazsa tup bebek deniyceklermis.
Verem geciren erkeklerin kisirlik sorunu oluyor.arkadasimin esi gecirmis gecenlerde ameliyat oldu.3ay dinlencek sonra cocuk olabilirmiş olmazsa tup bebek deniyceklermis.
Bende herkes gibi.bildigimi soyledim.alinti yapmaniza gerek yok.Benim bir arkadasim (erkek) cok agir verem oldu. Aylarca hastanede kaldi cok agir tedaviler gordu. Suan 2 cocugu var arka arkaya hicte zorlanmadilar cocuk yaparken. Onun sorunu baskadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?