Veremli bir ile evlenmek?

Hoşlandıysanız şans vermiş olmazsınız sizin de gönlünüz hoş olur. Şans vermekten bahsediyosanız hoşlanmıyosunuzdur. Hoşlanmıyosanız şans vermeyin üzersiniz. Üzerseniz vebali ağır olur.

verem tedavisi olan bi hastalık ve günümüzde grip gibi kolay atlatıkabiliyor. içini ferah tut ve bi şans ver. hakkında hayırlısı

Bu ilişki 1-0 yenik olarak başlar, kaybeden karşı taraf. aklında bu tür soru işaretleri varken bence asla başlama o kişiyede yazık! Şimdiden hastalığı kusur olmuş sende..haklısın sevmiyorsun çünki..ona aşık olman gerek ki herşeyiyle kabullenebilesin o nedenle kırmadan bitmeli..O arkadaş inşallah bunu sorun etmeyecek birini bulur diyorum tek temennim bu...

Benim babam ben dogdugum sene verem gecirmis hem de ileri derecede. 32 senedir hayatta ve turp gibi. Yillarca hastalik gecirmeyen annemse kansere yakalandi ve 10ay dayanabildi. Kimin ne zaman hasta olacagini bilemeyiz. Eger bir hastaliktan dolayi bir insanla evlenmeyi reddediyorsaniz yazik derim sadece. Ben sahsen boyle bir durumda daha hassas olurdum. Evlenmeyeceksem bu ondan hoslanmadigim icin olur hasta oldugu icin degil.

Benim abimde verem geçirdi suan tedavi asamasında hala..
Neden evlenmesinki ne var bunda?
Verem okadar yaygın ki artık
Ve tedavisi kolay ilaçla tedavi oluyor.
Sadece beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor üşütmemesi lazım.
Ama hayatını etkilicek bişey olmaz

Sanki görüşme desek görusmeyecek misin.Biri sana konuşma hasta demiş sen bize soruyorsun.Aşık olduğun biri değil ,maddi olarak iyi biri değilse konuşma bence.Zaten aklın karışmış patlak verir bir gün. ZOR hastalık.

Verem mikrobu neredeyse herkeste var
Bağışıklık sistemi zayıfladığı zaman ortaya çıkıyor
Hastalık ilaç kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra bulaşıcı özelliğini kaybediyor ,6 ay ila 1 yıl arasında da tamamen iyileşme sağlanıyor
Verem tedavisini görmüş bir insanin tekrar hastalığa yakalanma olasılığı normal bir insanin ki ile neredeyse aynı
Bakın veremden olunen zamanlar çok geride kaldı
Sadece hasta diye vaz geçecekseniz siz bilirsiniz ama yanlış yaparsınız
Yarin ne olacağı hic belli değil inanın

Arkadaşlar görüyorum ki bana çok kızmışsınız, herkes kendince haklı ne diyim.. 24 yaşındayım, 2 saat sosyal medya üzerinden mssajlaştığım bir insan için hoşlandım demem saçma olurdu bence. Hı söylemeyi unuttuğum bir şey var ki, bu çocuğun 10 yıllık ilişkisi hastayken çocuktan ayrılmış. Benim daha yola başlamadan ailemin ve benim aklıma takılan bir soru hakkında sizden öneri olmamı yanlış bulmuyorum. Daha çocukla iletişime geçmedim, konuşmadım. Ve bu sorun kafamın bir köşesinde çığ gibi büyümesindense, şimdiden halletmeyi tercih ettim...

Sizden fikir almak istedim çünkü; etrafımda hiç böyle bir şey yaşayan yok. Bu hastalık ileride ne gibi sorunlar açar bilmiyorum, sonuçta 6 ay hastanede yatmış birinden bahsediyoruz... Hayatta her şey insanlar için, beni kınayanlar olmuş, kınayabilirsiniz.. Ama hiç bid şeye başlamadan bazı şeyleri halletmenin daha mantıklı olduğu düşüncesindeyim.

Görücü usulü tanışıyor sayılırım farkındaysanız eğer, bu işler ilk önce mantık ile oluyor. Zamanla da aşk da oluyor..

Verem tedavi edildikten sonra bulasici bir hastalik degildir cok sukur ki kurtulmus ve beyfendi durust birisi anladigim kadariyla. Bu devirde durust erkek bulmak zor kk konulara bakarsan :) bence bir sans ver bellimi olur hayatinin aski olur belki.

Ben de grip olmustum cocukken ama kimseye soylemiyorum

Yahu verem artik tedavi edilebilir bir hastalik degil mi? Sanki adam HIV tasiyor. ama iciniz rahat etmeyecekse hic tanimayin.

Ben de grip olmustum cocukken ama kimseye soylemiyorum

Yahu verem artik tedavi edilebilir bir hastalik degil mi? Sanki adam HIV tasiyor. ama iciniz rahat etmeyecekse hic tanimayin.
Gripten 6 ay hastanede yatıp 30 kilo vermişmiydiniz? Hala öksürdükten sonra elinize bakıp kan gelmiş mi diye kontrol ediyor musunuz? Geçmiş olsun.

Gripten 6 ay hastanede yatıp 30 kilo vermişmiydiniz? Hala öksürdükten sonra elinize bakıp kan gelmiş mi diye kontrol ediyor musunuz? Geçmiş olsun.

Ben sizi anlayabiliyorum. Arada henuz ask olmadigi icin tedirginsiniz. Verem hakkinda bilginiz yoksa haklisinizdq tedirgin olmakta. Ama rahat olun verem arkadaslarin bahsettigi gibi artik basit bir hastalik. Sadece ilerde dikkatli olmasi gerekiyor sigara dumani, toz, kimyasal kokular(camasir suyu, tuzruhu v.s) uzak durmasi gerekir. Arkadaslarin yazdiklarina bukadar kizmayin yada bozulmayin. Herkes suan kendini senin yerine koyup cvp veriyor inan bana. Bide unutman sunu eklemek isterim rabbim sevdigi iyi kulkarina buyuk hastaliklardan verirmis gunahlari dokulsun diye. Belki bi isaret olabilir. Veremin hayatini karartacak bir hastalik olmadigini bilerek kalbini dinle. Rahatla sevin herkesi herseyi. Sevdikce mutlu oluyor insan, sevdikce sevilebiliyor..

Bence bir kere yüzyüze görüşmekten bişey çıkmaz sonuçta madem görücü usulü bu şekilde tanışıp sonradan birbirini beğenmeyen pek çok insan var belki o da sizi beğenmeyebilir,sonuçta 2 saatlik sosyal medya diyaloğundan bişey anlaşılmaz,hem hastalığını detaylı bi şekildede öğrenme fırsatınız olur belkide çok beğenirsiniz nasip kısmet,hakkınızda hayırlısı olur umarım

Ya çok sıkıntı çekmiş bir insan zaten farkındayım onun.. Sağ olun

Ben 10 yil omce verem gecirdim. Evet uzun surdu ve kontrollerim oldu. Evliyim bir oglum var calisiyorum. Ve hic veremim tekrarlamadi ki tempom cok yogun. Iyi bakima gelirsek ben kendimee hic iyi bakmadim. Hatta malesef uzun donem sigara bile kullandim ki %100 kurtuldum artik bıraktım. Merak etme bisey olmaz o bir mikrop ve herkesinv vicudunda olan bir virüs. Sadece vucut direncsiz dustugunde insan hastalaniyor. Ama hastaliksa sorun. Sorun dahi olmamali. Verem artik sıradan

Canim benim bir arkadasmda verem gecirdi ama ağir bir verem kiz hala toparlanamadi evlendi cocugu oldu ama cinsel.hayati 0 annesi olmasa yasayamaz kiz yani anlayacagin cok zor bi hayati var dolayisiyla esininde oyle... amabazilari hafif gecirir mesela esim hafif gecirmis suan bitmis bi zarari yok... A3nlayacagin suan ki durumu onemli zaten calisabiliyosa iyidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…