- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi onunlaguzel
-
Verem tedavi edildikten sonra bulasici bir hastalik degildir cok sukur ki kurtulmus ve beyfendi durust birisi anladigim kadariyla. Bu devirde durust erkek bulmak zor kk konulara bakarsan :) bence bir sans ver bellimi olur hayatinin aski olur belki.Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size... Katıldığım bir düğünde, annesi beni oldukça beğenmiş, oğluna sürekli beni anlatmış (oğlu düğünde yoktu ).. Çocuk sosyal medyadan defalarca iletişime geçmek istedi...En sonunda kabul ettim ve 1-2 saat kadar mesajlaştık. Devlet memuru... 1-2 saatlik konuşmada hiç bir şey anlıyamazsınız ama olabilir gibi geldi Fakat bana 2-3 yıl önce vereme yakalandığını söyledi...Hiç söylemiyedebilirdi, ben evlendikten sonra da öğrenebilirdim yada evlendikten sonra da yakalanabilirdi, bende hasta olmuş olabilirdim bunların farkındayım.. Ama daha ortada hiç bir şey yokken sizce tanımak için bir şans vermeli miyim? Sonuçta ortada aşk filan yok henüz..
Gripten 6 ay hastanede yatıp 30 kilo vermişmiydiniz? Hala öksürdükten sonra elinize bakıp kan gelmiş mi diye kontrol ediyor musunuz? Geçmiş olsun.Ben de grip olmustum cocukken ama kimseye soylemiyorum
Yahu verem artik tedavi edilebilir bir hastalik degil mi? Sanki adam HIV tasiyor. ama iciniz rahat etmeyecekse hic tanimayin.
Gripten 6 ay hastanede yatıp 30 kilo vermişmiydiniz? Hala öksürdükten sonra elinize bakıp kan gelmiş mi diye kontrol ediyor musunuz? Geçmiş olsun.
Ağzınız bal yesin yaKiza yuklenilmis de ne var bunda? Isini gucunu,yasini, sorgulansinda sagligini niye goz onunde bulundurmasi kabahat mi?
Ya çok sıkıntı çekmiş bir insan zaten farkındayım onun.. Sağ olunBen sizi anlayabiliyorum. Arada henuz ask olmadigi icin tedirginsiniz. Verem hakkinda bilginiz yoksa haklisinizdq tedirgin olmakta. Ama rahat olun verem arkadaslarin bahsettigi gibi artik basit bir hastalik. Sadece ilerde dikkatli olmasi gerekiyor sigara dumani, toz, kimyasal kokular(camasir suyu, tuzruhu v.s) uzak durmasi gerekir. Arkadaslarin yazdiklarina bukadar kizmayin yada bozulmayin. Herkes suan kendini senin yerine koyup cvp veriyor inan bana. Bide unutman sunu eklemek isterim rabbim sevdigi iyi kulkarina buyuk hastaliklardan verirmis gunahlari dokulsun diye. Belki bi isaret olabilir. Veremin hayatini karartacak bir hastalik olmadigini bilerek kalbini dinle. Rahatlasevin herkesi herseyi. Sevdikce mutlu oluyor insan, sevdikce sevilebiliyor..
Ben seni takdir ettim hatta biliyormusun. Onu ileride uzmek istemiyorsun anladigim kadariyla. Hakkinda hayirlisi olur insallah saglikla ve mutlulukla kalinYa çok sıkıntı çekmiş bir insan zaten farkındayım onun.. Sağ olun
Canim benim bir arkadasmda verem gecirdi ama ağir bir verem kiz hala toparlanamadi evlendi cocugu oldu ama cinsel.hayati 0 annesi olmasa yasayamaz kiz yani anlayacagin cok zor bi hayati var dolayisiyla esininde oyle... amabazilari hafif gecirir mesela esim hafif gecirmis suan bitmis bi zarari yok... A3nlayacagin suan ki durumu onemli zaten calisabiliyosa iyidir bence.Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum size... Katıldığım bir düğünde, annesi beni oldukça beğenmiş, oğluna sürekli beni anlatmış (oğlu düğünde yoktu ).. Çocuk sosyal medyadan defalarca iletişime geçmek istedi...En sonunda kabul ettim ve 1-2 saat kadar mesajlaştık. Devlet memuru... 1-2 saatlik konuşmada hiç bir şey anlıyamazsınız ama olabilir gibi geldi Fakat bana 2-3 yıl önce vereme yakalandığını söyledi...Hiç söylemiyedebilirdi, ben evlendikten sonra da öğrenebilirdim yada evlendikten sonra da yakalanabilirdi, bende hasta olmuş olabilirdim bunların farkındayım.. Ama daha ortada hiç bir şey yokken sizce tanımak için bir şans vermeli miyim? Sonuçta ortada aşk filan yok henüz.. Edit;Arkadaşlar görüyorum ki bana çok kızmışsınız, herkes kendince haklı ne diyim.. 24 yaşındayım, 2 saat sosyal medya üzerinden mssajlaştığım bir insan için hoşlandım demem saçma olurdu bence. Hı söylemeyi unuttuğum bir şey var ki, bu çocuğun 10 yıllık ilişkisi hastayken çocuktan ayrılmış. Benim daha yola başlamadan ailemin ve benim aklıma takılan bir soru hakkında sizden öneri olmamı yanlış bulmuyorum. Daha çocukla iletişime geçmedim, konuşmadım. Ve bu sorun kafamın bir köşesinde çığ gibi büyümesindense, şimdiden halletmeyi tercih ettim...
Sizden fikir almak istedim çünkü; etrafımda hiç böyle bir şey yaşayan yok. Bu hastalık ileride ne gibi sorunlar açar bilmiyorum, sonuçta 6 ay hastanede yatmış birinden bahsediyoruz... Hayatta her şey insanlar için, beni kınayanlar olmuş, kınayabilirsiniz.. Ama hiç bid şeye başlamadan bazı şeyleri halletmenin daha mantıklı olduğu düşüncesindeyim.
Görücü usulü tanışıyor sayılırım farkındaysanız eğer, bu işler ilk önce mantık ile oluyor. Zamanla da aşk da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?