Vereyim Mi?

Kusura bakmayın ama her yorum yazan da başlığa laf atıyor. Önce şakadır diye geçiştirdim dediklerinizi ama ciddi ciddi öyle algılayanlar olmuş. Ben başlığı atarken aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey. Nasıl oraya bağladı insanlar hayret ediyorum.
belki sen konuya odaklandığın için vereyimmi derken neyi kastettiğini biliyosun. ama biz içeriği okumadan bilemiyoruz hepimiz fesatız :KK70:

Merhaba çok konu açtığım için kusura bakmayın bu aralar her şey üst üste geliyor maalesef. Ben biraz sessiz mizaçlı bir insanım bunu belirteyim öncelikle. 8 gün önce bir arkadaşımızın doğum günü vardı. Grupta bu arkadaştan hoşlanan bir çocuk var adı Mert olsun. Baktım Mert pasta almış gelmiş sürpriz. Hem de en pahalısından. Benim hiçbir şekilde haberim yoktu ama. Tamam iyi yedik içtik. Üstünden 8 gün geçmiş bugün gruptan bir arkadaş mesaj atmış bana, Mert bana paraları toplayıver dedi" diye Ben çok şaşırdım ne bileyim Mert jest olsun diye kendisi aldı zannetmiştim sonuçta bana pasta alınacak diye bir şey denmedi ki. Ama bozuntuya vermedim ne kadar verilecek diye sordum. 10 TL dedi. Tamam veririm dedim. Ya arkadaşlar 10 TL'nin lafı olmaz tabii ki ama yapılan davranış önemli. Bana kimse bir şey demedi ki. Bu sefer aklıma da takılmadı değil acaba pasta alınacağını gruptaki diğer arkadaşlar biliyor muydu? Ama bana niye söylemesinler? Kafam karıştı yardımcı olun. Ne yapmalıyım sizce?
Hayır 10 kuruş olsa bile vermem,birisine grup olarak jest yapılıyorsa önce para toplanır sonra pasta alınır yada hediye alınır,haberim olmayan birşeye para vermem.

10 tl icin ne minnet edeceğim verirdim. Onları konuşturacağıma paramı konuştururum ayol :KK66: ayrıca ver kurtul. ;)

Back
X