• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vereyim Mi?

Mert gerçekten uyanıkmış:KK53: Önce alkışları toplamış, şimdi paraları. Ben olsam veririm ama iki çift lafımı da sıkıştırırım.

Öğrencisiniz galiba e zaten böyle olur bu isler. Bizimde arkadas grubumuzda biri alır verin demeden ne kadar vericez der verir payını. Verin yani. Hoşlanıyor diye de belirtmişsiniz ama hoşlanıyo diye pasta alacak değil herhalde illa :D

Normalde adetiniz bu mudur?

Doğum gününde pasta alınır kesilir sonra da parası toplanır mesela bizde, para toplama işi zahmetli olduğundan biri öder, sonra paralar toplanıp kişiye verilir, sizde de öyleyse vereceksiniz tabi.

sanırım herkese sıradan pastalar alınırken mertin gidip iyi bi yerden iyi bir pasta almasına gıcık oldunuz??
Bizim doğum günlerimiz kutlanmıyor ki zaten kışa denk geliyor.

bozuntuya vermeyeceğine sorsaydın önceden plan yapıldıda benim haberimm yok diye. bazen 10 lirası bile olmaz insanın belki plana dahil olmak istemiceksin. ben olsam vermezdim

parayı mert e ver. verirken de bana önceden ortak pasta alınacağını söyleseydiniz alırken verirdim paranı sende böyle ulak kullanıp paranı dilenmek zorunda kalmaz bende paranın üstüne yatmış durumuna düşmezdim de.

Safsarisin Safsarisin
@belinaytugce_34
Tahminleriniz doğru galiba:KK53: Çünkü Mert kıza açıldı ama kız kabul etmedi. Yazık boşu boşuna pasta almış oldu acısını da şimdi hepimizden çıkarıyor...
hahaha oh iyi olmuş ÇAkal MErt e :D
bence 10 lirayı ver boşver bişey söyleme kimseye bence durumu anlamazlar paranın lafını yapıyorsun zannedip canını sıkarlar

Back
X