• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verilecek 35 Kilo var, hadi bakalım ^^

Ahri_

5. Takım Kuşu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
653
677
123
35
Merhaba bayanlar;
Adım Gözde, 25 yaşımdayım, 2 sene de 65 kilodan tam 98 kiloya çıktım.
Bu yaz düğünüm var, daha doğrusu eylüle de sarkabilir.
Ve ben çok ama çok mutsuzum.
Alışverişi unuttum.
Aynalara küstüm.
Kalkar kalkmaz yemek arar oldum.
Herşeye ağlayan ve sinirlenen bir kadın oldum.
İç çamaşırlarım bile dar geliyor.
Bende değişme kararı aldım.
4. Takım Cuma Yarışması ve 90 ve üzeri kilo verecekler grubundayım ama kendime günlük de açmak istedim.
Buraya ve kendime zaman harcayacağıma söz veriyorum.
Çok zor bir dönem olacağına inanıyorum, lütfen arada bir uğrayın günlüğüme olur mu ? :KK22:
Teşekkürler herkese.
Ayrıca tavsiyeleriniz varsa can kulağıyla dinliyorum :KK24:

Evet yarın akşam başlıyorum.
Sabah kalkarken çok problem yaşıyorum, genelde kalkamıyorum hatta ama bu sabah zorda olsa kalkıp spora çıkıcam.
Yemeklerimi de şimdiden hazırladım.
750 ml su içtim akşam ..
Hem heyecan hem de umutsuzluğu aynı an da yaşıyorum, umarım güzel olur :KK36:

CAM00002.jpg

Şu an da tam da yukarı da ki gibiyim ve çok mutsuzum.
Bunu adım adım değiştireceğim umarım :KK47:
Bu da sabah kahvaltım ^^

10818583_10152431790546262_28871860_n.jpg

başarılar diliyorum canım.. her gün her ögünü tam yapmayı planla.. sabah ögünü tamam ara tamam ögle tamam ara tamam ve akşma tamam gibi..yarını aylar sonrayı düşünme.. o zaman gelecek günler o kadar korkutucu gelmez.. gününü önceden planla ne zaman ne kadar yiyecegim gibi.. yemekler hep hazır olsun.yediklerini azalt,şuan ne kadar yiyorsan onun 3/1 ini yeme. 3/2 sini ye gibi gibi işte ;)

başarılar diliyorum canım.. her gün her ögünü tam yapmayı planla.. sabah ögünü tamam ara tamam ögle tamam ara tamam ve akşma tamam gibi..yarını aylar sonrayı düşünme.. o zaman gelecek günler o kadar korkutucu gelmez.. gününü önceden planla ne zaman ne kadar yiyecegim gibi.. yemekler hep hazır olsun.yediklerini azalt,şuan ne kadar yiyorsan onun 3/1 ini yeme. 3/2 sini ye gibi gibi işte :KK66:
Cok tesekkur ederim tatlim, cok guzrl tavsiyeler, ve cok haklisin sadece bugunume odaklanicam :KK51:

Ögle yemegimi yedim. Aksam tam olarak menuyu yazicam, su ana kadr guzel gitti, ilk gunum olmasina ragmen kendimi daha hafif hissediyorum, eger haftaya cumaya kadar boyle devam edersem kendimi kupe, yuzuk vs ile odullendirmeyi dusunuyorum.
Tek sorun su ana kadar sadece 750 ml su icebilmis olmam, ve zaman resmen gecmiyor sanki ....

:KK51:

Yumurtanın sadece beyazın yersen daha faydalı diye duymuştum bende deniyorum faydası oluyo geercekten

Bu soyledigimi yaparsam mutlu ve enerjik olacagina eminim. YURUMEK! yarim saatten baslayip sonradan bir iki saate cikar ama yapabileginin en yuksek ritminde yuru. Inan bana daha mutlu uyanacaksin ve daha da azimleneceksin. En az bir litre su ic, elinde dursun surekli. Ben bir saat yuruyerek ve su icerek dogum sonrasi kilolarimi uc ayda verdim. Tabi saglikli beslenerek. Yuru ama disiplinle gece yemek yeme. Bunlari yap zaten zayiflamazsan sasarim. Basarilar tatlim, gelinligin icinde esini buyuleyeceksin bunu dusun :)

Back
X