• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

verilen 55 kilo ve estetik zamanı:(

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
merhaba arkadaşlar.yine sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.buraya kilo ile ilgili birçok kez konu açtım yine açıyorum..ben 130 kilodan 77 kiloya düştüm.son beş ay içinde de 20 kilo verdim...ama tabiki de sarkmalar var..kollarımdan çok rahatsızım.aslında geçen sene kollarımdan ameliyat olmak istedim ama hala kilolu olduğum için yapamadım.şimdi ocakta ameliyat olmak istiyorum o zaman kadar da bi 15 kio daha vermeyi planlıyorum ama şimdi de izmirde doktor tavsiyesine ihtiyacım.aslında izmirde yaşamıyorum orda öğrenciyim..burdan bi kaç arkadaşa özel mesaj attım ama cevap vermediler..aranızda kol germe ameliyatı olan var mı öncelikle onu öğrenmek istiyorum ne kadar iz kalıyo falan.bir de izmirde bu ameliyatı yapacak doktor tavsiyesine ihtiyacım var..bi çok arkadaş kol germeyle ilgili konu açmış ama çoğu cevaplanmamış lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin bu konuda.artık uzun kollu giymekten bıktım :(:(

yaptiran arkadasim var kol altindan iz birakiyorlar arka tarafa dogru
ama doktorlar konusunda bilgim yok turkiyede
bu arada nasil verdin onca kiloyu

lifting des bras | Docteur Zwillinger
sıkı bi diyet yaptım 6 kilo da ramazan da verdim..peki sen izleri gördün mü nasıl çok rahatsız edici bişey mi nasıl oldu arkadaşını kolları

gerçekten nasıl verdin

ya 6 dan sonra bişey yemedim . günde 45 litre su içtim.4 tane soda içtim.yağı tamamen çıkardım hayatımdan .şekeri çıkardım.beyaz ekmek yemedim.bunları hala yapmaya calışorum ama bi haftadır boşladım.zaten sadece şekeri kesmek bile başlı başına kilo vermeye yol açıyo

ya 6 dan sonra bişey yemedim . günde 45 litre su içtim.4 tane soda içtim.yağı tamamen çıkardım hayatımdan .şekeri çıkardım.beyaz ekmek yemedim.bunları hala yapmaya calışorum ama bi haftadır boşladım.zaten sadece şekeri kesmek bile başlı başına kilo vermeye yol açıyo

Tebrik ederim canim :-o ayni kilodayiz yillardr 10kilo vermem gerekiyo bi turlu becermiyorum zoru basarmissin gerisi kolay.. Valla tebrik ederim :1:

keşke keşkee sabah akşam spor yapmaya razıyım ama yaklaşık 5 - 6 cm bi sarrkma var kollarım belime göre çok kalın..

Anladim canim.
Bende kollarimdan cok sikayetciyim.
Hep bolero hep uzun kollu bir yere kadar.
Tatilden sonra spora yeniden gitmeyi planliyorum. Insallah ise yarar ne diyim. :18:
Iyi bir doktor bulursan banada haber ver :)
Kolay gelsin.

Anladim canim.
Bende kollarimdan cok sikayetciyim.
Hep bolero hep uzun kollu bir yere kadar.
Tatilden sonra spora yeniden gitmeyi planliyorum. Insallah ise yarar ne diyim. :18:
Iyi bir doktor bulursan banada haber ver :)
Kolay gelsin.

aynen 21 yaşına geldim hiç kolsuz bişey giyemedim.ben izmirde görüşcem bi kaç doktorla.aklıma yatan bişey olursa yazarım

Neden ameliyat olacaksınız ki ağırlık çalışın bende kiloluyum kollarım çok olmasada sarkıyordu 2 haftada bile işe yaradı devam ettirdikçe 4 cm azaldı sarkıklar kas olur diye korkmayın çünkü önce sıkılaşır sonra kas oluşmaya başlar boşuna ameliyatla falan uğraşmayın

Neden ameliyat olacaksınız ki ağırlık çalışın bende kiloluyum kollarım çok olmasada sarkıyordu 2 haftada bile işe yaradı devam ettirdikçe 4 cm azaldı sarkıklar kas olur diye korkmayın çünkü önce sıkılaşır sonra kas oluşmaya başlar boşuna ameliyatla falan uğraşmayın

spor yapıorum elimden geldiğince ama pek normale dönecek gibi değil maalesef:(

ayy yanlış olmuş 4 litre yazcaktım:):)nasıl içeyim o kdara suyu tanker miyim ben kz:)

hahahahaa ayyy güzelim kusura bakma kafam yerinde değıl bugün :9::9:
ama var ya şu şekerı bırakmak felan cıdden ışe yarıyor, bende 80 kıloydum 1 buçuk sene ıçınde 30 kılo verdım gerçı şuan yıne 57 kıloyum ama boyum uzun vücüdüm ıdeal ama ben çok spor yaptım hıç sarkma olmadı çok şükür :26:

bu kol gerdırme amelıyatını kuzenım yaptırcaktı ama vazgeçtı kılo veremedı ee vermeden yaptırmakta saçma ama bı ara kafaya koymuştu, hıç yok valla tanıdığım :26:

Benim bir arkadasim vardi 150 kiloudu.
Midesine kelepce taktirarak , diyet ve sporla 70 kilo verdi ;)
Ve son olarak sarkmalarin duzelmesi icin seri ameliat gecirdi. Bacak kol karin gıdı.
Kolunun alt tarafinda cok az bir iz var. Ama oyle goze carpacak gibi deyil . Dr ismi oneremiyecem cunku tr de olmadi ameliyatlari polonyada olmustu.

Son düzenleme:
Back
X