- 3 Aralık 2018
- 412
- 453
- 53
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
Evet, bir kaç gün önce bu konu ile ilgili konu açmıştım.sabah nikah icim senelik iznini ne zaman alacak, hangi evraklar gerekli bunları konuştuk akşam baktım InstagramindaEvlenmek üzere olduğunuz adamın başka bir kızla ortak hesabı mı var ben mi yanlış anladım?
Görücü usulü müsünüz?Evet, bir kaç gün önce bu konu ile ilgili konu açmıştım.sabah nikah icim senelik iznini ne zaman alacak, hangi evraklar gerekli bunları konuştuk akşam baktım InstagramindaE harfi var.Sordum inkar etti hesabı başkasına verdim şifresini dedi ama tabi ben inanmadim
Hayır değil, dört yıldır birlikteyizGörücü usulü müsünüz?
Kusura bakmayın eski konularınızı göremediğim için net yorum yapamadım ama Allah’ından bulur inşallah.Hayır değil, dört yıldır birlikteyiz
Bir taraftan ekran görüntüsünü alıp atmak geliyor içimden bir taraftan boşver kurtuldun diyor içimdeki sesKusura bakmayın eski konularınızı göremediğim için net yorum yapamadım ama Allah’ından bulur inşallah.
Düşer ama yine peşine ben maksimum 3 ay veriyorum. Hiç birşey yapma hatta engelleri aç apaçık kalsın tüm sosyal medyan.
Umursama diyemem umursarsın elbette ama asla belli etme.
Hersey gayet normalmiş gibi devam et.
Bu sitede yüzde altmışlık kısım aldatılmıştır.Bir taraftan ekran görüntüsünü alıp atmak geliyor içimden bir taraftan boşver kurtuldun diyor içimdeki ses
Doğru düzgün bitirse bu kadar üzülmezdim ama o kızı mi beni mi yedekledi bilmiyorumBu sitede yüzde altmışlık kısım aldatılmıştır.
Bende bu insanlardan biriyim. Gerçekten küçüktüm 21 yaşındaydım. Öfkem durmuyordu asla. Keşke keşke rezil insan için rezillik çıkartmasaydım diyorum hep.
Küçük de değilim aslında yaşım 36 görüştüğüm kişinin yaşı 33 ama yine de üzüldüm.Mayis ayında sade bir nikahla evlenelim diyorduk; annesi aradı geçen hafta takı işini konuşmak için Mart ayında geleyim dedi ve bende takı istemedigimi gelmek istiyorsa istediği zaman gelebileceğini söyledim.Annem hiç sevmedi ne görüştüğüm çocuğu ne de ailesini.Dun aradı eski sevgilim, annemi ikna edip etmediğimi sordu ben de ben evlenmek istiyorum annemde kabul etmek durumunda kaç yaşına geldik dedim biraz daha konuşup kapattım.Gece yatmadan instegramdan baktım kalpÖnceki konunuzun linkini atar mısınız?
Dogru söylüyor olsa bile, evli bir adamin baska kadinlar ile yazismasini destekledigine göre, aldatmayi normal gören biri.Chuck24681012 .!.:
Evet sabah konuştuk eğer annen izin vermeyecekse bende kendi yoluma bakayım bana ah etme dedi ve akşamınaE harfi vardı sayfasında.Gercekten çok üzüldüm
Gönderdiği mesajı paylaştım okuyabilirseniz eğer, acaba ben mi yanlış anladım diyorum fakat bu kadar saf olma diyorum sonra kendimepearlpearl .!.:
Böyle saçma şey mi olur ya? Arkadaşım kullanıyor ne başka yalan mı yok. Bazı erkekler çok beyinsiz. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış.
Daha sabahı konuştuk senelik iznini 26 Mayıs tarihine göre ayarladı nikah için konuştuk ama sonra bu olay oldudr_yad .!.:
Arkadaşı engellemiş seni canım o kullanıyor ya... Şakası bir yana adamın amacını anlamadım ben. Niye gözünüze sokuyor, böyle yapan biri her şeyi göze almıştır, niye bir de salakça açıklama yapıyor. Kafamda deli sorular
Konunuzu hatirliyorum, binbir turlu yalan soyleyip hala inkar ediyordu bir de ortak hesaplari oldugunu mu buldunuz ?
sizin yerinizde olsam ekran goruntulerini atardim ortak hesaplarina butun detaylariyla.
Kız görmeden ekran görüntülerini siler diye korkuyorumKonunuzu hatirliyorum, binbir turlu yalan soyleyip hala inkar ediyordu bir de ortak hesaplari oldugunu mu buldunuz ?
sizin yerinizde olsam ekran goruntulerini atardim ortak hesaplarina butun detaylariyla.
Kız görmeden ekran görüntülerini siler diye korkuyorumKonunuzu hatirliyorum, binbir turlu yalan soyleyip hala inkar ediyordu bir de ortak hesaplari oldugunu mu buldunuz ?
Silse de kizin telefonunda da aciksa ondan silinmiyor canim oyle biliyorum . 2 telefonda da instagramina giris yap bir dene bakalim mesaj at tekinden sil digerinde kalacak mi.Kız görmeden ekran görüntülerini siler diye korkuyorum
Teşekkür ederimSilse de kizin telefonunda da aciksa ondan silinmiyor canim oyle biliyorum . 2 telefonda da instagramina giris yap bir dene bakalim mesaj at tekinden sil digerinde kalacak mi.
Var ama ben göremiyorum şöyle ben bunu silmiştim daha önceden çok karıştığı için arkadaşlarıma, ama ara ara da kontrol ediyordum, konuştuğumuz günün akşamı baktım kalpkızın kendi sosyal medyası yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?