- 19 Mayıs 2020
- 47.780
- 214.680
- 598
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
Ay nazik popom. O bu densizliği etti sen de ilaçlarımı düzenli kullanıyorum diye açıklama mı yaptın bi de? Çok mu hayırsevermiş kendisi? Ötede sevsin.Bende vazgeçtim ama şöyle bir durum var ben polislikten psikolojik sorunlar nedeniyle emekli edildim.Camışa bunu en başından söyledim ve bana her tartışmamız da seni benden başka kimse kabul etmez hastasın diyordu.Ama bir problem yok yani ilaçlarımı duzenli kullanıyorum.Dedigi de doğru aslında evden de çıkmıyorum muhtemelen yalnız yaslanacagim
Amin çok üzdü beni çünküAyrıldın dimi ?
Bas tekmeyi acıma.
Ayrıca annesine de ayar oldum insan bir oğlunu sorgular.
Eğer o camış mı ne haltsa bunu sana yaptıysa iki yakası bir araya gelmesin.
Daha önce ayrılmak istedim ben bundan, tartışmıştık.Bana hep seni kimse almaz hastasın çünkü diye baskı yaptıAy nazik popom. O bu densizliği etti sen de ilaçlarımı düzenli kullanıyorum diye açıklama mı yaptın bi de? Çok mu hayırsevermiş kendisi? Ötede sevsin.
Daha önce neden ayrılmak istedin?Daha önce ayrılmak istedim ben bundan, tartışmıştık.Bana hep seni kimse almaz hastasın çünkü diye baskı yaptı
yalnız olmak böyle bir adamla olmaktan iyidir. Lütfen yarınımızın bile belli olmayacağı bir şeyde kendnizi şartlandırmayın. Siz kendnizi kapatırsanız tabii ki yalnız kalırsınız. Adamn dediklerine göre mi hareket edeceksiniz gerçekten benden başkası kabul etmez ne hadsiz kim ki o..Bende vazgeçtim ama şöyle bir durum var ben polislikten psikolojik sorunlar nedeniyle emekli edildim.Camışa bunu en başından söyledim ve bana her tartışmamız da seni benden başka kimse kabul etmez hastasın diyordu.Ama bir problem yok yani ilaçlarımı duzenli kullanıyorum.Dedigi de doğru aslında evden de çıkmıyorum muhtemelen yalnız yaslanacagim
Daha önce neden ayrılmak istedin?
Çok iyi geldi mesajınız, sürekli tek başıma kalacağım diye korkuttu beni.Calissam daha kolay atlatırdim ama üç yıldır evdeyim düşünmeye çok vaktim var.İyi gelmedi bana erken emeklilikyalnız olmak böyle bir adamla olmaktan iyidir. Lütfen yarınımızın bile belli olmayacağı bir şeyde kendnizi şartlandırmayın. Siz kendnizi kapatırsanız tabii ki yalnız kalırsınız. Adamn dediklerine göre mi hareket edeceksiniz gerçekten benden başkası kabul etmez ne hadsiz kim ki o..
Söylediği gibi hayatta tek başıma kalmaktan korkuyorum galibaNeden bunca gayret ?
Bırakın ne halleri varsa görsünler.
Kurtulduğunuza şükredin.
başka iş yapamaz mısınız ? kafanızı dağıtmak adına .Çok iyi geldi mesajınız, sürekli tek başıma kalacağım diye korkuttu beni.Calissam daha kolay atlatırdim ama üç yıldır evdeyim düşünmeye çok vaktim var.İyi gelmedi bana erken emeklilik
E ye sevgisini camış iletiyor benim.sevgimi napsin:)Bence şöyle yapın ,bu konuşmayı hikaye yapın herkes gorsun ,kızın da tanıdıkları varsa iletirler zaten .Hikayeyi belki kendi de farketmez E ye sevgilerle ,ben chuck notu ile
Anası neden kaçmış ki ordan?Köye yerleşmeye ailem izin vermiyor, annesi babasını bosamis İzmir'e yerleşmiş.Komsularimiz bile annesinin kaçtığı yerde senin ne işin var diyor
Yapamam artık başka meslek zor gibibaşka iş yapamaz mısınız ? kafanızı dağıtmak adına .
neden ? Elinizden bir şey gelmiyor mu ? örgü, yemek vs . ya da kasiyerlik sekreterlik vs vs . ne bileyim maksat kafa dagıtmak olsun..Yapamam artık başka meslek zor gibi
Babası ile anlaşamamış, ama zaten sevmiyorda her konuştuğumuzda söylerAnası neden kaçmış ki ordan?
Ne yani, hem aldatıp hem de bu kadar salakça bir şey uyduran adam az uğraşsa geri mi döncen? Sırf yalnız kalmamak için. Aldatması şu yana dursun, herif aklınla dalga geçti.Söylediği gibi hayatta tek başıma kalmaktan korkuyorum galiba
Kalmazsınız merak etmeyin, kimse kalmaz.Söylediği gibi hayatta tek başıma kalmaktan korkuyorum galiba
Zor olur artık benim için pandemi biterse halk eğitim merkezine gitmeyi düşünüyorum ahşap boyama kursu olabilir meselaneden ? Elinizden bir şey gelmiyor mu ? örgü, yemek vs . ya da kasiyerlik sekreterlik vs vs . ne bileyim maksat kafa dagıtmak olsun..
Geri dönmem ona, sadece hayatım nasıl devam edecek bilmiyorum.Konusacagim kimse kalmadı o da bu durumu hep kullandı zaten birkaç kere ayrılmak istedim hep bu konu ile korkuttu beniNe yani, hem aldatıp hem de bu kadar salakça bir şey uyduran adam az uğraşsa geri mi döncen? Sırf yalnız kalmamak için. Aldatması şu yana dursun, herif aklınla dalga geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?