Verilmiş sadakat varmış 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay nazik popom. O bu densizliği etti sen de ilaçlarımı düzenli kullanıyorum diye açıklama mı yaptın bi de? Çok mu hayırsevermiş kendisi? Ötede sevsin.

Ay nazik popom. O bu densizliği etti sen de ilaçlarımı düzenli kullanıyorum diye açıklama mı yaptın bi de? Çok mu hayırsevermiş kendisi? Ötede sevsin.
Daha önce ayrılmak istedim ben bundan, tartışmıştık.Bana hep seni kimse almaz hastasın çünkü diye baskı yaptı

yalnız olmak böyle bir adamla olmaktan iyidir. Lütfen yarınımızın bile belli olmayacağı bir şeyde kendnizi şartlandırmayın. Siz kendnizi kapatırsanız tabii ki yalnız kalırsınız. Adamn dediklerine göre mi hareket edeceksiniz gerçekten benden başkası kabul etmez ne hadsiz kim ki o..

Çok iyi geldi mesajınız, sürekli tek başıma kalacağım diye korkuttu beni.Calissam daha kolay atlatırdim ama üç yıldır evdeyim düşünmeye çok vaktim var.İyi gelmedi bana erken emeklilik

Çok iyi geldi mesajınız, sürekli tek başıma kalacağım diye korkuttu beni.Calissam daha kolay atlatırdim ama üç yıldır evdeyim düşünmeye çok vaktim var.İyi gelmedi bana erken emeklilik
başka iş yapamaz mısınız ? kafanızı dağıtmak adına .

Söylediği gibi hayatta tek başıma kalmaktan korkuyorum galiba
Ne yani, hem aldatıp hem de bu kadar salakça bir şey uyduran adam az uğraşsa geri mi döncen? Sırf yalnız kalmamak için. Aldatması şu yana dursun, herif aklınla dalga geçti.

neden ? Elinizden bir şey gelmiyor mu ? örgü, yemek vs . ya da kasiyerlik sekreterlik vs vs . ne bileyim maksat kafa dagıtmak olsun..
Zor olur artık benim için pandemi biterse halk eğitim merkezine gitmeyi düşünüyorum ahşap boyama kursu olabilir mesela

Ne yani, hem aldatıp hem de bu kadar salakça bir şey uyduran adam az uğraşsa geri mi döncen? Sırf yalnız kalmamak için. Aldatması şu yana dursun, herif aklınla dalga geçti.
Geri dönmem ona, sadece hayatım nasıl devam edecek bilmiyorum.Konusacagim kimse kalmadı o da bu durumu hep kullandı zaten birkaç kere ayrılmak istedim hep bu konu ile korkuttu beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…