Popüler Konu Verimli Rutin

Ben Frosch kullanıyordum. Bu ay markette bulamayınca greenclean aldım. İkisi de içerik olarak temiz ve kokusuz ürünler.

Selamlar Hanımlar,

Eşim gripti. Bana ve İpek’e sattı hastalığı ve iyileşti. Sabahtan beri dökülüyorum. Biraz uzanıp dinlenmeye çalıştım ancak İpek artık oda kapılarını açabiliyor. Bu nedenle kendisinden artık kaçamıyorum

Eve yakın bir 1+1 alıp, oraya film seyretmeye dinlenmeye ve uyumaya gitmek istiyorum:))

Haklısın, hepsini birlikte alıyorum ben zamana bölsem hiç adapte olamam

Ben Frosch kullanıyordum. Bu ay markette bulamayınca greenclean aldım. İkisi de içerik olarak temiz ve kokusuz ürünler.
Güzel temizliyor mu Peki? Bardakların mat olmasını sevmiyorum, parlaklık saglıyor mu yoksa ilave ürün mü kullanıyorsun? Artı olarak tuz kullanıyor musunuz makinanızda? Ben tablet içerisinde var dşüncesi ile tuz kullanmıyorum uzun zamandır acaba yanlış mı yapıyorum?

Cevap için Teşekkürler

Yağlanma ya da kilo problemi için değil de 3 beyazdan uzak durup sağlıklı beslenme adına , unsuz ve şekersiz beslenme tarzını benimsemek istesem de çikolatasız asla duramayan biri olduğumdan yapamıyorum

Yağ ve kilo ölçümü icin randevu alayim dedim 13 gün sonrasına bulabildim...Her yer iyle yogun ve kalabalık ki...
Hem de tahlillerim yenilenecek..

2020 hedeflerimi genel başlıklar altında belirledim alt başlıkları da oluşturuyorum yavaş yavaş..
ay sonuna doğru tamamlayınca sizlerle paylasacagim

Merhaba canım. Hormonlu spirali duydun mu? Aslen bir korunma yöntemi ama doktorlar vücudu miyom üreten veya adet kanaması çok olan kadınlara öneriyor. Rahim duvarının kalınlaşmasına izin vermiyor. Yumurtlama oluyor ama adet kanaması olmuyor. Ben bi miyom aldırdım, tekrar büyümeye başlamış. Doktor tavsiyesi ile doğumdan sonra taktırmayı düşünüyorum. Hem adet kanamalarım çok oluyor, sarsıyor beni, hem de ilerleyen yıllarda rahim kanseri olma riskini azaltıyormuş. En güzel yanlarından biri de adet olmamak tabii ki.

Ayy elecda çok şanslısın eşin tam benim gibi , bana böyle biri gerek - ki her seferinde her şeyin detayını ben düşünmek zorunda kalmayayım

Her ikisi ile de bardaklar gayet parlak çıkıyor. İlave ürün kullanmıyorum. Ankara’nın suları çok kireçli olduğu için tuz kullanıyorum ben.

Evet duydum ve doktorumla da konuştum. Spiralin kayma riski ve vücuda ilave hormon verilmesi durumu beni düşündürüyor.

Ayy elecda çok şanslısın eşin tam benim gibi , bana böyle biri gerek - ki her seferinde her şeyin detayını ben düşünmek zorunda kalmayayım
Umarım istediğin gibi biri çıkar karşına. Bu konuda Başak Sayan’nın 21 günlük meditasyonunu deneyebilirsin. Kendisi eşini öyle bulmuş.

Umarım istediğin gibi biri çıkar karşına. Bu konuda Başak Sayan’nın 21 günlük meditasyonunu deneyebilirsin. Kendisi eşini öyle bulmuş.

Amin çok teşekkür ederim
Evde internetim yok
Teldeki de bitmek üzere ..
Videoyu izlemek için sabırsızlanıyorum ..

Paylaş paylaş, fikir edinir herkes.
Ben güncele gel derken hedeflerini paylaşmayı kast emiştim aslında.

Pekala
Paylaşıyorum o halde

2020’de yapmak istediklerim

2020 hoş gelsin .

Güzel , sağlıkla , mutlulukla , huzurla , neş’eyle , barışla , bereketle geçsin . Bu zamana kadarki günlerimin , yıllarımın hepsinden çok daha fazla Verimli , güzel , huzurlu , gezmeli ve yeni şeyler deneyimleyerek geçsin . Rabbim Umduklarıma nail, korktuklarıma emin eylesin . Rabbim en kısa zamanda , hem oğlum hem benim adıma en hayırlı ve en güzel sonuçları alarak davaların bitmesini nasip etsin . Hayırlısı ile sonuçlanmalarını nasip etsin . Rabbim yolumu temizlesin . Tüm işlerimi hayırlara çıkarsın . Kalbi kalbime denk , hayalleri hayalim olan insanlar çıkarsın karşıma . 2020 yılı güzel günlerimize şahitlik yapsın . Allah kadir kıymet verenlerle karşılaştırsın hepimizi de hepimizin çocuklarını da inşaAllah . Amin

Duamızı yaptıktan sonra hayallerime geçeyim

2020’de yapmak istediklerim ;

Düzenli Namaz

Günlük Dua

Hatim

Kur’an Mealini okumak

Hz. Davud orucu tutmak

Umre inşaAllah

doğu ekspresi ( bu biraz zor , şirketler biletleri toplu satın aldığı için , yine de sürekli biletlere bakıyorum bir umut )

kano

paraşüt

dalış

dağcılık ⛰tırmanış

mağara

kayak ⛷☃❄

rafting

Sörf

kayık gezisi

kürek çekmek

okçuluk

5 kitap okumak

Okuduğum kitaplardan hoşuma giden sözleri not tutmak

5 film izlemek ( Evde tv ve internet yok bu sebeple 5 )

5 konser

5 tiyatro

5 sinemaya gitmek 🎞( ömrümde bir elin parmağını geçmeyecek kadar gitmiş , bunun da 2’sini bu ay gitmiş biri için çok iyi bir sayı bence )

5 şehir gezmek

5 müze , ören yeri gezmek

Şelale gezmek ( her ne kadar oğluma artık gına gelse de su sesi aşırı iyi geliyor )

Kitap fuarı , outdoor fuarı vb. gezmek

Uçurtma ve su sporları festivaline gitmek

Fidan dikmek

Yeni 5 çiçek edinmek

Diş tedavilerimi yaptırmak

Bisiklet almak

Günlük tutmak

( kafam kategori şeklinde çok daha iyi çalıştığından böyle detaylandırıyorum )

Yeni bir ülkeye gitmek

CZN Burak Medeniyetler Sofrası’nda yemek yemek

Bunlara ek olarak halihazırda yaptığım ya da yapıyor olduklarıma devam etmek ..

Onlar da şunlar :

Doğa yürüyüşleri

Kamp

Kanyon geçişi

ATV safari

At

Zipline

Banana

Daha vardır da şuan aklıma bunlar geldi.

Bunların hepsi maddi boyutla alakalı .

Ummadık yerden kapı açılıverir hepsini ve daha fazlasını yaparım kim bilir

Herkese iyi akşamlar
.
.
.

...
oğlan okulundaydı, biz izinliydik. K validemlerle sahilde kahvaltı yaptık. Sonrasında eşimle bİsiklet sürdük, sohbet muhabbet derken, güneşli bir gündü. Bu sabah adeta içim bayram yerine döndü. Hala gülümseyerek hatırlıyorum.
Yeni yıl için eşimle ayda bir kere başbaşa vakit geçirme kararı aldım, bu defa sistemli bir etkinlik takvimi düzenleyeceğiz inşaallah....
....
K validem arı gibidir maşaallah. Eve geldiğinden beri durmuyor. Fındıkları ayıkladık, fırınladık. Yer fıstıklarını ayıkladık kavurduk. Her gün düzenli çaamaşır yıkanıyor, katlanıyor. Yemek düzenli. Oğlum da sürekli babannede, dinlenme modundayım.
Aslında annemle aynı şehirde ikamet ediyoruz ancak k validem gibi pek destek olmuyor, sanki k validem annem yer değiştirmiş gibi.
....

Belki de geçmiş yaralarımın sarılması için böyle yüreği güzel ve kızım kelimesi olmadan hitap etmeyen bir anne nasipmetmiş Yaradan...
Hamd olsun..

elecda eşin bir harika
“Anası değil misin , ayakkabı lazımsa git al , elin ayağın yok mu” gibi terbiyesizce sözler söylemiyor .
Ne kadar güzel , konuyla ilgileniyor , araştırıyor , çaba sarf ediyor , en iyisi en güzeli olsun diye uğraşıyor , kendi zevkine nette gezmek yerine kızı için vakit ayırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…