Canım ben de Roborock S5 Max var. Çok memnunum. Mop özelliği de var. Hayatımızı acaip kolaylaştırdı. Ev için aldığım en mantıklı ürünlerden biri robot süpürge, diğeri de fissler düdüklü oldu.elecda Canım sanırım robot süpürge kullanıyorsun. Memnun musun? Konuşulmuştur illa ki sayfalara göz attım ama göremedim malesef. 2. Çocuk geleceği için çok gerekli görüyorum ama bazıları da aldık kullanmıyoruz boşa para verdik gibi cümleler kuruyorlar. Senin yorumunu merak ediyorum.
Ben xiomi ve roborock arasında kaldım. Evimiz de 200 metrekare
Karar vermemde çok etkili oldu canım çok sağolCanım ben de Roborock S5 Max var. Çok memnunum. Mop özelliği de var. Hayatımızı acaip kolaylaştırdı. Ev için aldığım en mantıklı ürünlerden biri robot süpürge, diğeri de fissler düdüklü oldu.
Sırayla tam 4 arkadaşım aldı kullanıyor. Mi aldı kimi de roborock hepsi çok memnunKarar vermemde çok etkili oldu canım çok sağol
Valla robotsuz nasıl yaşıyormuşum diyeyim o kadarelecda Canım sanırım robot süpürge kullanıyorsun. Memnun musun? Konuşulmuştur illa ki sayfalara göz attım ama göremedim malesef. 2. Çocuk geleceği için çok gerekli görüyorum ama bazıları da aldık kullanmıyoruz boşa para verdik gibi cümleler kuruyorlar. Senin yorumunu merak ediyorum.
Ben xiomi ve roborock arasında kaldım. Evimiz de 200 metrekare
Sırayla tam 4 arkadaşım aldı kullanıyor. Mi aldı kimi de roborock hepsi çok memnun
...
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar kesinlikle alacağım :)Valla robotsuz nasıl yaşıyormuşum diyeyim o kadarherkese robot ve kurutma makinesi aldırma çalışanlardan ben hayat kalitem arttı vallahi ev çok küçük yada tıka basa eşya doluysa kullanışlı olmayabilir ama benim eşyam az orta sehpa bile yok boş alan çok olduğu için çok iyi oluyor. Benim roboroc S5 max. Xiomi halıya da siliyor demişlerdi ben o yüzden roboroc aldım.Bu halı ve yeri ayırt ediyor halıyı sadece süpürüyor.
Hadi bakalım dönüşte bekliyoruz deneyimlerini :))meraba arkadaşlarım
yarın itibariyle bir ay buralarda yokum evelallah.
Digital minimalizm kitabından 1 aylık sosyal medya izolasyonu uygulayacağım
Çok heyecanlıyım
Kaç kitap okuyacağım?
ne gibi aktiviiteler yapcağım?
inşaallah güzel verimli sağlıklı bir ay geçiririz hepimiz.
Allah a emanetsiniz
Merhaba 1,5 yıldır kullanıyorum ben de. Modeli eskidi artık öyle söyleyeyim. Her gün çalıştırıyorum, hayat kalitemi o kadar artırdı ki. Evde kedi de olduğu için evdeki tozu, tüyü ciddi anlamda azalttı. O kadar çok anlattım ki çevremde herkes bir bir aldı/alıyor. Arkadaşlar bahsetmiş benim de evdeki vazgeçilmezlerim: robot süpürge, kurutma makinesi, fissler düdüklü tencere(ki buna da tencere denemez bence baya teknolojik cihaz:).Kullanan arkadaşlar varsa da yine yorumları benim için kıymetli
peş peşe iki kız çocuk sahibi olmanın avantajları :) kolay gelsin canım. Eskişehir kaçamağı iyi gelmiştir ama :)Selamlar hanımlar,
Dün akşam Eskişehir’den döndük. Ela’yı orada bıraktık. Cuma eşim gidip getirecek. Ela’nın küçülen kıyafetlerini görümcemin deposuna kaldırmıştık. Oradan getirdik.
Akşam İpek’i uyutunca kıyafetleri Konmari usulü döktük:) Verilecekler, yazlıklar, şu an giyilebilecek kışlıklar ve daha büyük kışlıklar olmak üzere 4 kutuya ayırdık. Bu akşam da mevcut kıyafetlerini gözden geçirip küçülenleri ayıklayacağım. Hazır Ela’da yokken odasını detaylı kontrol edeceğim.
Fissler’i tasarlayan kişilerin önünde saygıyla eğiliyorum ben de. Bahsettiğin üçlü hayat kalitesini ciddi anlamda yükseltiyor.Merhaba 1,5 yıldır kullanıyorum ben de. Modeli eskidi artık öyle söyleyeyim. Her gün çalıştırıyorum, hayat kalitemi o kadar artırdı ki. Evde kedi de olduğu için evdeki tozu, tüyü ciddi anlamda azalttı. O kadar çok anlattım ki çevremde herkes bir bir aldı/alıyor. Arkadaşlar bahsetmiş benim de evdeki vazgeçilmezlerim: robot süpürge, kurutma makinesi, fissler düdüklü tencere(ki buna da tencere denemez bence baya teknolojik cihaz:).
Hem peş peşe hem de aynı sezon doğurmuş olmanın avantajı:)peş peşe iki kız çocuk sahibi olmanın avantajları :) kolay gelsin canım. Eskişehir kaçamağı iyi gelmiştir ama :)
Canım ben okumadım o kitabı. Burada tavsiye edilmişti ama kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum.Merhabalar,
Nihan Kaya-İyi Aile Yoktur kitabını yeni bitirdim. Yalnız beni baya bir sarstı, altüst etti diyebilirim.elecda sen okumuştun ve okuyan diğer arkadaşlar kitapla ilgili neler düşünüyorsunuz?
(Elecda sanırım bir paylaşım yapmıştın kitapla ilgili yanlış hatırlamıyorsam. Hangi sayfadaydı acaba yine tekrar fikrini yazarsan sevinirim:)
Canım ben okumadım o kitabı. Burada tavsiye edilmişti ama kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?