Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tülay kök sayfasında kitap kulübü kurmuş, İlk kitapları öfke dansı. Bu kitabı iki kere okusam da bir kulüpte daha tartışmaya çok ihtiyacım vardı, ben takip edeceğim. İlgilenen olursa diye yazmak istedim.
İkisi de iyi gidiyor. Alışveriş yapmadım. Beslenmeyi bir iki kere davet nedeniyle bozmak zorunda kaldım. Onun dışında devam ediyorum. Davetlerde insanların emek emek hazırladığı şeyleri reddetmek doğru gelmiyor.
İkisi de iyi gidiyor. Alışveriş yapmadım. Beslenmeyi bir iki kere davet nedeniyle bozmak zorunda kaldım. Onun dışında devam ediyorum. Davetlerde insanların emek emek hazırladığı şeyleri reddetmek doğru gelmiyor.
24/7/25 de sabah hedeflediğim egzersizi yerine getirdim.
Gün içerisinde şekerli hiç bişey akşam 18.00 den sonra da
Beslenme alanında sadece bu 3 hedef doğrultusunda ilerliyorum. Fazlasına gerek yok.
Finansal olarak da tıpkı elecda
gibi gereksiz hiç bir harcama yapmıyorum. Çünkü ev alma niyetiyle bir borç altına girdim. Ödemelerim aylık hane gelirimizin 3 de 2 si kadar. Tüm giderlerimi revize ettim. Ertelenebilecek her harcama kalemine ara verdim.
Ah bir de kiramız 25 bin tl ye yükseldi.
Okul kitap ücreti de bu ay başladı, taksitlendirdim.
Basit hedef zorunluluklar dışında harcamaktan uzak durmak.