Çok sevindim. Bazen kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum burada. Beslenme nasıl gidiyor?Elecda merhaba sayfanı Lohusa iken ( bundan 6 yıl önce) bulmuştum. Öyle saatlerce okumstm günlercelohusa günlerimin destekcisi olmstn bilmesen de
Ben dikkatle izlyrm seni ama mesaj attm cevap gelmeyince rahatsız etmek istemdmÇok sevindim. Bazen kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum burada. Beslenme nasıl gidiyor?
O kadar zor ki bir şeyleri kırmak benim için yakinda 40 yaşıma grcgm yavastn ağır adımlarla geliyorumÇok sevindim. Bazen kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum burada. Beslenme nasıl gidiyor?
Özelden atmışsın, görmemişim kusura bakma lütfen. Şimdi sen söyleyince gördüm.Ben dikkatle izlyrm seni ama mesaj attm cevap gelmeyince rahatsız etmek istemdm
Azmine iradene hayran şekilde takip edyrmÖzelden atmışsın, görmemişim kusura bakma lütfen. Şimdi sen söyleyince gördüm.
Çok teşekkür ederimAzmine iradene hayran şekilde takip edyrmiş kurma ile ilgili kosgebin uygulamalı girişimcilik hocasym destek olacagm bir şey olursa mesaj atman yeterli görürüm ben
Ben de takip ediyorum burayi ,ilham da aliyorum.Çok teşekkür ederim
Buraya zaman verip yazdiginiz icin de cok tesekkür ederim kendi adima.Çok teşekkür ederim
Taraklı ayak sorunuma flodan 5 nokta serisi var yaz kış ordan bakyrm anneme ve kendime. Ama çoğunlukla spor ayakkabı giyiyrm benSelamlar hanımlar.
Size bikaç sorum var ;
1- Oğlum için tüylenmeyen esnek çorap markası arıyorum?
2- Kendim için ayakkabı markası arıyorum? (Taraklı geniş bi ayak yapım var)
3- Kemer arıyorum ?
Cevap yazarsanız sevinirim
Çorapta katia&bony i seviyorum ben hem kendime hem çocuğumaSelamlar hanımlar.
Size bikaç sorum var ;
3- Kemer arıyorum ?
1. Ben sketchers’ın çoraplarını kullanıyorum hem kızlar hem de kendim için. Diğer çoraplara göre daha dayanıklı oluyor. Genelde Amazon üzerinden sipariş veriyorum.Selamlar hanımlar.
Size bikaç sorum var ;
3- Kemer arıyorum ?
1. Ben sketchers’ın çoraplarını kullanıyorum hem kızlar hem de kendim için. Diğer çoraplara göre daha dayanıklı oluyor. Genelde Amazon üzerinden sipariş veriyorum.
2. Spor ayakkabı Sketchers’ın Summit modeli gayet rahat. Klasik ayakkabıları Desa ve Neslihan Canpolat’tan alıyorum.
3. Beymen Club ve Network’un kemerlerini seviyor ve kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?