- Katılım
- 29 Ocak 2017
- Mesajlar
- 4.613
- Emoji Skoru
- 8.892
- Puanlar
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam,elecda selamlar, senin beslenme ve harcama yapmama hedeflerin nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı?
çok iyiSelam,
İkisi de iyi gidiyor. Alışveriş yapmadım. Beslenmeyi bir iki kere davet nedeniyle bozmak zorunda kaldım. Onun dışında devam ediyorum. Davetlerde insanların emek emek hazırladığı şeyleri reddetmek doğru gelmiyor.
Aşırı kalabalık gruplarda bir süre sonra verim düşüyor küçük bir grup oluşturup biz de okuyalm mademTülay kök sayfasında kitap kulübü kurmuş, İlk kitapları öfke dansı. Bu kitabı iki kere okusam da bir kulüpte daha tartışmaya çok ihtiyacım vardı, ben takip edeceğim. İlgilenen olursa diye yazmak istedim.
Yayla iştah açar26/7/25
Beslenmede 0 şeker
20 dk yürüyüş
Akşam 18.00 den sonra hiç bir şey yemedim
Hiç para harcamadım
(Haftasonu yaylada olmak beslenme açısından bir imtihanbununla birlikte dikkat edebilmek pahabiçilemez)
Ben ileri seviyeyi henüz tamamlamadım. Babilankaya devam ederken yapay zeka ile desteklemeyi planlıyorum.Merhaba, mutlu hafta sonları:)
elecda babilanka ileri seviye almıştın diye hatırlıyorum, biraz bilgi verebilir misin nasıl sence? ilk seviyeyi bitirdim de, biraz listening vs yapmam lazım kendime plan yapıp. Duruma göre eylül ayında alabilirim ileri seviye
Biz abla ile başlarken ilk günden her şeyi konuştuk. Hangi aylarda zam yapılacağı, çalışma saatleri gibi detayları belirledik. Öncelikle aylık plan yaptık. Her geldiğinde nevresimleri değiştirme, ev süpürüp silme, toz alma, banyolar ve eşimin gömlek ve pantolon ütüsü yapılıyor.Merhaba
Evime yardimci ihtiyacım var, haftada üç yarım gün olsa yeterli olacak diye düşünüyorum, temizlik ve yemek için. İlk defa yardımcı arayışı dayım, aranızda yardımcı alan varsa hangi işleri yaptırıyor nasıl oluyor işleyiş fikir verebilir misiniz?
Oğlum da okula başlıyor, haftada üç gün evde biri olursa gerekirse biraz fazla para verip tam gün durmasını rica edip çocuklar hastalandığında veya ara tatilde vs de faydası olur diye düşünüyorum
Keyfin bol olsun arkadaşımSelamlar Hanımlar,
Kızları hafta sonu Eskişehir'e gönderdik. Bir hafta küçük kızım, iki hafta da büyük kızım kalacak. Bu hafta kızlar olmadığı için yemek pişirmeyeceğim. Akşamları kahvaltı yaparız, fırsattan istifade biraz da dışarıda yeriz diye düşündük. Bugün evde temizlik var, bu hafta kızlar olmadığı için ev temiz kalacak, çamaşır ve bulaşık çok az olacak. Televizyon da bana kalacak:) Bu nedenle bu haftayı biraz aha tatil ve dinlenme modunda geçirmek istiyorum.
GünaydınTülay kök sayfasında kitap kulübü kurmuş, İlk kitapları öfke dansı. Bu kitabı iki kere okusam da bir kulüpte daha tartışmaya çok ihtiyacım vardı, ben takip edeceğim. İlgilenen olursa diye yazmak istedim.
Elimde yarım kitabım var diye baslamayadum henuz, haftaosnu başlayacağım insallahGünaydın
Ben de kulüpteyim . Öfke Dansı “ çok kaliteli bir kitap. Canlı yayınlara da katılıyorum , verimli ilerliyor.