Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba,
Fonksiyonel tıp hekimine gittiğimden bahsetmiştim, takviyeleri planladık ve başladım. (Depo form d vit, B12, magnezyum, OMEGA 3 ve safran başladım) Bugün itibariyle de 21 günlük eliminasyona başladım.
Sabah uyanınca dil temizliği, oil pulling, diş fırçalama ve sirkeli su içtim. İlk öğünümü öğlen yaptım, öğleden sonra Türk kahvesi içtim. 2 öğün ve ihtiyaç olursa ara öğün yapacağım, beslenme günlüğü tutacagim bu süreçte.
Sevgiler

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın ve koca bir ömrü neşeyle geçirin inşaallah.
Başarılar dilerim. Kitap önerisi Hz. Muhammed in hayatı (celaleddin vatandaş) öneririm- Ali Osman tatlısu Esmaül Hüsna şerhi-tefsir ise kur an bana ne diyor?( Veli tahir)
10 sayfa kur an vaktinize göre çok olur mu acaba? Gerçi denemekte fayda var.
Yemeklere bayıldım. Evde en zorlandığım alan yemek düzeni. Özellikle bu zamanlar. K validem gittiğinden beri elim ocağa varmaz oldu. Külkedisi bal kabağına dönüştü.
Şifa olsun. Öğünlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Dil fırçalama cidden ferahlık ama oik pulling nedir bilmiyorum.

6 sayfa yetiyor aslında, ama yapamadığım günler olursa diye 10 yazdım, minimum 6 asıl hedefim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…