- Konu Sahibi Cutemom007
-
Çok ingilizce çalışıyorum inşallah sonuçlarını alırım günlük günüm neredeyse bundan ibaret bı de çocuklarla ilgilendim oyun oynadım hepsi bu
Beslenmem de iyi çok şükür akşam galeta yedim çayın yanında birden çok fazla yeme isteği duydum bildiğimiz kuru galetaya zaten yasak yok bende ama gereğinden fazla biraz kaçırmış olsam da durabildim kendimi durdurdum bu önemli idi
Haftasonu yoğun geçecek yeme bozuklukları temel eğitimi var hayal ettiğim kariyer için ilk adım bu benim için inşallah en kısa zamanda ikincisini de alırım da ufak ufak bu konu ile ilgili çalışmaya baslayabilirim tabi kendiminkini de düzeltmek lazım
Eğitim Feyza Bayraktar dan alıyorum ruh sağlığı uzmanları içinMerhaba, yeme bozukluğu eğitimini nerden alıyorsunuz? Nasıl bir eğitim? Ben de bu ara bu konu üzerine kafa yoruyorum ve işin içinden çıkamıyorum maalesef:)
Eğitim Feyza Bayraktar dan alıyorum ruh sağlığı uzmanları içinMerhaba, yeme bozukluğu eğitimini nerden alıyorsunuz? Nasıl bir eğitim? Ben de bu ara bu konu üzerine kafa yoruyorum ve işin içinden çıkamıyorum maalesef:)
hocam ilaçla bırakmak en iyisi, kimyasal bağımlılık kimyasal kullanmadan olmuyorBende bu ayı nefsimi terbiye ayı ilan ettimsigarayı ve tüketimi azaltmak önceliğim..umarım günlüğünğz uzun soluklu olur,bende nasiplenirim...
Ben de sizi okurken çocuklarınıza az zaman ayırdığınızı düşünmüştüm şimdi okuyunca çok sevindimMerhaba günlüğüm nasılsın ben yoğun bir şekilde İngilizceye harcıyorum günlerimi onun dışında pek bı mesgalem yok günler ders çalışarak çocuklarla ilgilenmeye çalışarak geçip gidiyor bı de okul işleri var tabi
Ara ara yorgun hissetsem de tokezlesem de görüştüğüm psikolog bana çok iyi geliyor yemekle aramdaki ilişki duzeldikce hayatımın geri kalanına odaklanabiliyorum beni bu durum mental olarak çok rahatlatıyor
Yarın da rendevum var iple çekiyorum
Ozsefkat meditasyon ve mukemmelliyetcilikten uzaklaşma üzerine de çalışıyorum mesela ders çalışma planını. azaltıp çocuklarla oyunu attırdım son zamanlarda böylelikle çalıştığım ders daha sindire sindire ilerliyor hem de çocuklara vakit ayırmiyor muyum ders çalışarak onlardan mi caliyorum gibi suçluluk duyguları ile daha kolay basetmeyi sağlıyor
Bende durumlar böyle gunluk
Aslında az zaman ayirmiyordum ama kendimden çok çalıyordum sabah kalkıp ders çalışıyordum gece calisiyordum 2-3 saatlik uykuyla günü geçiriyordumBen de sizi okurken çocuklarınıza az zaman ayırdığınızı düşünmüştüm şimdi okuyunca çok sevindim
merhaba ben de yds e girmeyi düşünüyorum, hangi kaynakları videoları tavsiye edersiniz? intenet üzerinden mi oluyor yds, evden mi giriliyor süreç nasıl?Merhaba günlüğüm neredeyse 20 gün olmuş ugramamsim buralara
Nasılım
İnan dalgalı bir ruh hali gidip geliyor beslenme konusunda yardım almaya devam ediyorum ama iş bende bitiyor ciddi bir şekilde sorumluluk almak stresle yemek dışında basetme mekanizmaları oluşturmak gerekiyor zorlanıyorum gele ki bu günlerde aşırı sitresliyim ve biraz iyi hissetmek için birşeyler yiyivermek kolayıma gidiyor ama inanıyorum ki sınav geçince bu konuya daha çok odaklanabilecegim bu arada e YDS ye gireceğim ve son 10 günüm deli gibi ders çalışmam gereken bu günlerde ise ben çok dikkat veremiyorum çıkmış sınavları çözüyorum bir on gündür her gün ve sonrasında analiz videoları neredesye 5 saat çok yoruldum gerçekten bu YDS süreci beni yıprattı ama yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim direniyorum neyse bende durumlar böyle günlüğüm dayann son 10 gün
Buraya yüksek lisansa kabul edildim sonunda yemeyle ilgili tüm sorunlarımi astım yazabilmem dileğiyle
Merhaba ben 6 aydır yaklaşık hazırlanıyorum YDS time sitesinden online eğitim satın aldım ve onların gönderdiği kaynakları takip ettimmerhaba ben de yds e girmeyi düşünüyorum, hangi kaynakları videoları tavsiye edersiniz? intenet üzerinden mi oluyor yds, evden mi giriliyor süreç nasıl?
çok teşekkürler detaylı bilgilendirmen için, inşallah bir kerede halledersin :)Merhaba ben 6 aydır yaklaşık hazırlanıyorum YDS time sitesinden online eğitim satın aldım ve onların gönderdiği kaynakları takip ettim
E YDS ise ÖSYM'nin sınav merkezlerinde oluyor ankarada iki tane İstanbul ve İzmir'de ise birer sınav merkezi var sınava buralarda girilebiliyor formati bilgisayar üzerinden YDS ise hemen hemen her ilde yapılıyor önümüzdeki en erken tarih 12 Nisan
Bir de yokdil sinavi var özellikle YDS ye ihtiyacınız yoksa yurtdışı gorevi gibi mesela amacınız yüksek lisans ya da doktora ise yokdile de girebilirsiniz bu sınav YDS ye göre hacim anlaminda daha hafif kalıyor ve daha az zorladığı söyleniyor yokdil için de önümüzdeki en erken tarih 28 Mart
Sınavlar yokdil ve YDS senede iki yada üç kez yapılıyor E-Yds ise daha sık ama e YDS de kontenjan oldukça sınırlı başvuruda da bulunulamayabiliyor bazen kontenjan dolduğu için bu konuda
Ankara bi tık daha şanslı
Ben biran önce artık bu çileden
kurtulmak için en erken görebileceğim sınav olan E YDS yi tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?