Verite Burun Estetiği Ameliyatı

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
Kızlar burnum 3. ayını doldurdu. İlk başlarda burnum biraz yamuk görünüyordu ama geçti o çook şükür. Şişliklerdenmiş tamamen. Şimdi orantılı bir burnum var. Dr'um Prof. Fuat Yüksel'dir. Burnumun ucunda sanırım şişlik var ben emin olamasam da. İsteyenler bakabilir bakamayanlar arkadaşlık isteği gönderebilir

Verite önceki resimlerini de beğenmiştim şimdi daha da güzelleşmişsin. Başarılı bir ameliyat olmuş çok doğal duruyor. İçin rahat olsun..

doktorun kim? birde ücret öğrenebilirmiyim?resimlerni görmem için eklermiisn? ilk kez mi ameliyat oldunuz?

doktorun kim? birde ücret öğrenebilirmiyim?resimlerni görmem için eklermiisn? ilk kez mi ameliyat oldunuz?

harika görünüyor canım.....darısı bana...

Veritecim burnun çok güzel olmuş ve doğal duruyo çok beğendim canım nazar değmesin

benide arkadaş olarak ekleyebilir misiniz

fuat yüksele olduğum ameliyatın üzerinden 8 ay geçti. yeni ve eski fotoğrafları tek albümde topladım. ilk 5 fotoğraf eskisi, diğerleri yeni
eski fotoğraflaırma bakarken dehşete düşüyorum, iyi ki yaptırmışım. doktorum muhteşem bir insan. buradan şunu söylemek istiyorum. ilk 3 ay burnunuzla ilgili kesin bir yargıda bulunmayın. mesela benim ilk ay burnum biraz yamuktu ve bol bol masaj yapmıştım. masaj yapmasam da olurmuş doktorumun dediğine göre ama masaj süreci hızlandırıyormuş. ve burnum yamuk kalacak diye çok korkmuştum. ama doktor normal olduğunu ve geçeceğini söyledi, haklıymış, 3. ayda geçti ve şimdi güzel bir burnum var. herkes doğal olduğunu söylüyor önemli olan da bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…