Verite Burun Estetiği Ameliyatı

Melegim burnun cok guzel gorunuyor. Gulu-gule kullan. Cok merak ediyorum ,eski burnun nasildi? Yeni burnunla kendini nasil hiss ediyorsun? Guzel bir duygu olmali degil mi?

tabii ki daha iyi hissediyorum. albümümde hem eski hem yeni fotoğraflar var. doktor fotolarımı çekmişti ameliyat olmadan önce. 2 ay önce kontrole gittiğimde dehşete düştüm bu benim burnum muydu diye. mutluyum yani

verite canım merhaba. bahsettiğin nasıl bir yamukluktu. benim de sol tarafım daha şiş ucu sağa doğru hafif yamuk gibi duruyo. bugün 35. günüm ödemlerdendir diye düşünüyorum inşallah düzelir. beni eklersen sevinirim canım. fotolarını merak ettim...:80:

rmerhaba verita, resimleri görmek icin ark. isteğini kabul edebilirmisin bide doktorundan ve burundan memnunmusun kaca ameliyatı yaptı şimdiden cok tesekkurler

merhaba ladycoco ben burun ameliyatı yaptırmak istiyorum sen kime ameliyat oldun önerdiğin biri varmı bide acaba ameliyatın fiyatı nekadar cevap verirsen cok sevinirim cünkü cook korkuyorum burun ameliyatından ama şimdiki burnumda cok kötü:84:

Merhaba canım. Benim ameliyatımı Naci bey yaptı. Doğal bir durun istemiştim. Özellikle çok kavisli ve kalkık olmasın dedim. Benim kemerim çok belirgindi. Naci bey problemlerimi halletmiş sagolsun yalnız benim yapım itibariyle burnum çok şişti naci bey de şaşırdı. 36. Gundeyim hala belirgin kaba. Şimdi düz duruyor ama Naci bey ödemi inince hafif kavsinin belli olacağını söylüyor. Genel anlamda memnunum su haliyle bile öncekine göre çok iyi. Naci bey ilgili bir doktor ihtiyac duyduğunda ulaşabiliyorsun. Ben 5000 ödedim. Albümde 21. Gün resimlerim var. İnşallah hersey istediğin gibi olur bol şans...

Ameliyat sonrası ödemlerin çoğunluğu 1 ay içinde kaybolmakla birlikte özellikle burun ucu derisindeki sertlik ve hissizliğin kaybolması 6-8 ayı bulacaktır. Bu süre sonunda nihai sonuç ortaya çıkmakla birlikte bu değişim çok yavaş olduğundan fark edemeyeceksiniz. İlk 2-3 ay içinde bazı günler burnunuzu daha şiş, bazı gün daha şişleri inmiş görmeniz normaldir.

Canim benide eklersen cok sevinirim, resimlerini gormek istiyorum, eminim cok guzel olmustur ve daha daha guzel olacak inslh svglerxx

ladycoco slm canim , bende burun estetigi dusunuyorum ama doktora karar veremedim benide arkadas eklermisin resimlerini merak ettim, tabi sen istersen

Su burun ne bicim bi seymis allahim ya , hangi doktora gitsem? istedigim gibi olacakmi?:18: ameliyat nasii gececek ? olmasammi off be offf , burunsuz olsaydm keske nedir bu yafss dunyada bi suru dert var insanlar ne dertlerle ugrasiyo bende burnumda burnumm tobe tobee yaaaaaaaaaaaa

Kiz iyikide olmussun , Masallah cok guzel olmuss, simdi boyleyse daha ileride fistik gibi olur x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…