3000 ödedim
verite canım merhaba. bahsettiğin nasıl bir yamukluktu. benim de sol tarafım daha şiş ucu sağa doğru hafif yamuk gibi duruyo. bugün 35. günüm ödemlerdendir diye düşünüyorum inşallah düzelir. beni eklersen sevinirim canım. fotolarını merak ettim...:80:Kızlar burnum 3. ayını doldurdu. İlk başlarda burnum biraz yamuk görünüyordu ama geçti o çook şükür. Şişliklerdenmiş tamamen. Şimdi orantılı bir burnum var. Dr'um Prof. Fuat Yüksel'dir. Burnumun ucunda sanırım şişlik var ben emin olamasam da. İsteyenler bakabilir bakamayanlar arkadaşlık isteği gönderebilir
merhaba ladycoco ben burun ameliyatı yaptırmak istiyorum sen kime ameliyat oldun önerdiğin biri varmı bide acaba ameliyatın fiyatı nekadar cevap verirsen cok sevinirim cünkü cook korkuyorum burun ameliyatından ama şimdiki burnumda cok kötü:84:
Merhaba canım. Benim ameliyatımı Naci bey yaptı. Doğal bir durun istemiştim. Özellikle çok kavisli ve kalkık olmasın dedim. Benim kemerim çok belirgindi. Naci bey problemlerimi halletmiş sagolsun yalnız benim yapım itibariyle burnum çok şişti naci bey de şaşırdı. 36. Gundeyim hala belirgin kaba. Şimdi düz duruyor ama Naci bey ödemi inince hafif kavsinin belli olacağını söylüyor. Genel anlamda memnunum su haliyle bile öncekine göre çok iyi. Naci bey ilgili bir doktor ihtiyac duyduğunda ulaşabiliyorsun. Ben 5000 ödedim. Albümde 21. Gün resimlerim var. İnşallah hersey istediğin gibi olur bol şans...
tabii ki daha iyi hissediyorum. albümümde hem eski hem yeni fotoğraflar var. doktor fotolarımı çekmişti ameliyat olmadan önce. 2 ay önce kontrole gittiğimde dehşete düştüm bu benim burnum muydu diye. mutluyum yani
Havadan msj yaz msj sayin dolana kadarben göremedim msj sayım yetmediBende C.tesi günü Dr Abdülkadir Bey e gidicem
Havadan msj yaz msj sayin dolana kadarUmarim ameliyatin ve hersey guzel gecer, Allah kalbine gore versin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?