Verite Burun Estetiği Ameliyatı

Merhabalar...Ben burun estetiği düşünüyorum da...Fuat yüksel şuan aklımdaki isim..yazdıklarını okudum..resimlerini görmek istiyorum bende...benide arkadaşlık listene kabul edersen sevinirim ....

benimki de yamuk gibi sanki. daha 2. haftam yeni doldu ama çok çok dikkatli bakınca sadece sanki bi tarafa kayık gibi duruyo. geçmezse diye korkuyorum. çok bariz olmamasına rağmen baktıkça gözümde büyüyor. ne zaman düzeldiğini farketmiştin sen?

Verite cnm ben de ark. teklifi gnderdim.araştırırken (epey zamndır arastırıyorum) Fuat yüksel bey' e rastladım benı de ekleyebilirsen cok sevınırım.
Bır de fuat bey ile görusmek ıstıyorum. acaba kendısı hangı hastanede yapıyor ve hastanede kaldın mı canım ?

ben hasanpaşada bi hastanede oldum. çağıner hastanesinde. 1 gece kaldım. hasanpaşada olursam ucuz yapıyordu. yoksa başka hastanelerde de yapıyor.

Son düzenleme:
cnm bugun gorustum dr. ile yaptıgı burunlara da baktım begendım. bana bır tasarım da yaptı:) sorumu sabırla yanıtladı:)
ama cnm sana da ıllakı tasarım yapmıstır fakat tasarımdakınden daha guzel oldugunu soyledı, sana da aynı sey oldu mu sonucta bu bır bılg. ısı canlı olarak daha guzel olacak dedı senın bu surecın nasıl oldu?? tasarımdakıne benzıyor mu burunun yoksa daha mı guzel oldu:)?

tasarımı o kadar dikkate almadım ben. ama tasarımdan güzel oldu evet çünkü orada yapabilecekleri kısıtlı. bence tasarıma o kadar kafayı takma ne istediğini anlat yeter

bır de amelıyattan sonrakı 18.gunum benım ve cok sıs gelıyor..senın nasıldı ılk aya gore cok deısım oluomu?

tasarımı o kadar dikkate almadım ben. ama tasarımdan güzel oldu evet çünkü orada yapabilecekleri kısıtlı. bence tasarıma o kadar kafayı takma ne istediğini anlat yeter

verıte cnm pekı burun delıklerın esıt mı o kısımda bı sıkıntın yok degılmı ?
ya ben amelıyatı olucam ve yaza da kısmetse evlenıcem o yuzden cok kafam karısık acayıp bır donemde karar verdım resmen o yuzden tavsıyene ıhtıyacım var...
cevabını beklıyorum..tşkler...

bır de amelıyattan sonrakı 18.gunum benım ve cok sıs gelıyor..senın nasıldı ılk aya gore cok deısım oluomu?

Merhaba zbydcbn, sizde mi fuat bey' e burun amelıyatı oldunuz? şuan durumunuz nasl resım koyabıldnz mı ?ekleme talebı gonderdım..
umarım bende artık korkularımı yenıcem bı arkdasımla bu ayın sonunda burun amelıyatı olaucaz.. smdıden teskler...

merak ettim resimleri benim de burun ucum biraz buyuk geri kalanına göre acaaba küçülecek mi :S sadece ilk alçıdan cıktıgında biraz daha kucuktu :/ senin son durum nasıl ?

selam,
burnum maşallah taş gibi bi sorunu yok :)

slm
ben 9 martta ameliyat oldum.3 hafta geçti ama burnumdan hiç memnun değilim.Dr burnuma kavis verilmesini burun deliklerimin küçülmesi ve burnumun içinde deviasyon işlemini yaptı.Ameliyattan sonra 1.hafta atelim çıktığımda burnum boru şeklinde ve hiç kavis yoktu.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Malesef dr il dışında olduğu için ateli başka bir dr arkadaşı çıkardı.3.haftadayım burnumun sol tarafında kemik gördüm.Bu cumartesi Kontrol için gideceğim.Sağolsun kendileri teşrif etmişler.Şuan napıcağımı bilemiyorum.İlk atel çıkarıldığında Dr aradım burnumun durumuyla alakalı memnun olmadığımı o da burnuma kavis verdiğini 6 ay beklemem gerektiğini söyledi.Sen 3 ayı geçirdiğin için sana sormak istiyorum.Benim burmunda kavis değil bildiğin kemik gibi duran bişi var veya ödem.Gerçekten 3 ayda burun ilk halinden bambaşka bi hal alıyor mu?Şuan benim göz yanılgısı mı?

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…