- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Aile normal evlat normalse verilir tabi 30 bin borc ailenizin borcu mu?Önünüzde 30 milyar borc olsa ve gencseniz evlenmeyide 2 sene sonra dusunuyorsaniz.Ailenize maasinizdan verir misiniz?
Ne kadar bi destek olmaliyim sizce asgari ucret alicanHepsini değil ama destek olurdum aileme..
Kyk kredisiAile normal evlat normalse verilir tabi 30 bin borc ailenizin borcu mu?
Sizin borcunuź mu ? Eğer borcunuz varsa önceliğiniz o olmalı benceKyk kredisi
Sizin kendi borcunuz mu yani?Kyk kredisi
Benim borcum evetSizin kendi borcunuz mu yani?
Hımm o zaman aileye biraz verin ama kendi borcunuzu da kenara koyun.Kyk kredisi
Önünüzde 30 milyar borc olsa ve gencseniz evlenmeyide 2 sene sonra dusunuyorsaniz.Ailenize maasinizdan verir misiniz?
Asgari ücretten ne kalacak ki geriyeNe kadar bi destek olmaliyim sizce asgari ucret alican
Beklenmiyor gibi ama..üzerinde bir gizli baski var sanki ve bu beni cok mutsuz ediyor. Bi taraftan kendimi dusunuyorum 30 bin az degil bir an once biriksinde kurtulmak istiyorum..kendimi hain cimri birisi gibi goruyorumBorcunu ode ceyizini yap. Su durumda senden para beklenmemesi lazim
Benm babam yoktu. Yıllarca ne kazandıysak annemle birlikte harcadık. Anneminde maaşını aynı şekilde. Keske biraz azcik ta olsa kenara atabilseydim dedim bazen ama hic pişman olmadım. Babam olsaydı yine verirdim ama birazını kenara atardım. Ne bilim 2500 se maaşım 500 ünü atardım kenara gibi.. bu biraz içindeki ses ve duygu ile ilgili . Içinden geldiği gibi yap ama sknti varsa evde destek ol onlar Senin ailen..Önünüzde 30 milyar borc olsa ve gencseniz evlenmeyide 2 sene sonra dusunuyorsaniz.Ailenize maasinizdan verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?