Bence esinizi tatli tatli ikna edin, vermeyin.Merhaba kizlar suanda haberim yokmus gibi yapiyorum ama az once konusurlarken duydum. esim mülkünü satti gecen sene ve para benim hesabimda bir miktariyla ortak olarak bi sirket kuruldu.
Ama biz bi ortak adina(akrabamiz) bir miktar para koyduk o bize verecek. O parayla odememiz gereken hayati birsey var onu odicez zamaninda odemezsek cok buyuk sıkıntıya gireriz oyle boyle degil.
Ve o gelecek para kadar bankada var hala hesabimda. Az once o paradan (ne kadar bilmiyorum) bir miktar istediler sirket odemeleri icin ben duydum. Aslijda bi cek odemesi varmis alamamislar bilmem ne. Ama ben vermek istemiyorum cunku o borc olan para zamanında gelmezse bankadakiyle odicez.
Gelirse de kotu gun parasi yani vermek istemiyorum cunku inanin giden gelmiyo su gun bugun. Bugunde odeme vardi alamadik oluyor. Sizce ne yapmaliyim para da benim ustume ben gitmezsem alamazlar ama para esimin sonucta
Para ortak oldugumuz sirket icin lazımBence esinizi tatli tatli ikna edin, vermeyin.
Piyasa cok kotü, onumüzdeki 6-8 ay daha kotü olacak. Baskasi icin kendinizi zora sokmayin.
Babam bundan 11 yil once cok sevdigi bi arkadasina yuklu miktarda para verdi. Baba verme diye cok soyledik, adam agliyor goz göre göre batsın mı dedi ve verdi. 11 yildir tabiri caizse kendi agliyor, parayi alamadı ve kendi işleri sarpa sardi. Kimse icin kendi huzurunuzu riske etmeyin derim.
Tahsilat baskisi yapacakları bi alacakları filan yok mu?Para ortak oldugumuz sirket icin lazım
Var işte cek var ellerinde onun tahsilatini yapacaklardi adam verimeyecem haftaya kadar bankaya koyma demis bunlarda o adami kaybetmek istemiyorlarmis is olarakTahsilat baskisi yapacakları bi alacakları filan yok mu?
O parayi kullanirken benim param ver demedi hic senin benim yokEşinizin parasını eşinize mi vermeyeceksiniz?
Ama ya para zamaninda gelmezse ve odememiz gereken parayi odeyemezsek hayati bisey cunkuBen olsam verirdim
Size hayati eşinize değil mi? Isterse verirsiniz. Bırakın o düşünsün birazda.Ama ya para zamaninda gelmezse ve odememiz gereken parayi odeyemezsek hayati bisey cunku
Iste oyle hemen geri verilmiyor o zamanda baska biseyin odemesine gidiyor para biz bekliyoruz daha once de oldu S Serenad5Bankadakini kullanırsınız.
Ticaret kolay değil.sicak para temini şu sıralar gerçekten zor.esinizin yanında olmanız lazim.cunku biliyorsunuz ki para onlara gelince size vericekler ortağıyla beraber
Ben emin olamiyorum neden hep biz veriyoruz diyorum diger 3 ortak bulsunlarTicarette oluyor böyle şeyler.ben olsam verirdim dediğim gibi:)
Hayati derken ne mesela vergi borcu mu? Bence şirket işlerine karışmayın sizlik bir durum yok. Belki eşiniz ödeme yapmazsa yüklü faiz maiz biner eşiniz çok sinirlenir size patlar. Güvenmiş sizin adınıza yatırmış ne derse yapın benceAma ya para zamaninda gelmezse ve odememiz gereken parayi odeyemezsek hayati bisey cunku
Onlardada kenarda var ve sadece siz veriyorsanız tabiki olmaz.Ben emin olamiyorum neden hep biz veriyoruz diyorum diger 3 ortak bulsunlar
Bedelli askerlik eger odemezsek askere alacaklar ya da hapise girecekHayati derken ne mesela vergi borcu mu? Bence şirket işlerine karışmayın sizlik bir durum yok. Belki eşiniz ödeme yapmazsa yüklü faiz maiz biner eşiniz çok sinirlenir size patlar. Güvenmiş sizin adınıza yatırmış ne derse yapın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?